Στην Κύπρο ο Κασσελάκης-Θα έχει επαφές με αρχηγούς κομμάτων

Επίσκεψη στην Κύπρο πραγματοποιεί από σήμερα το βράδυ ο Πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Προοδευτική Συμμαχία, Στέφανος Κασσελάκης, ο οποίος την Τετάρτη θα γίνει δεκτός από τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Νίκο Χριστοδουλίδη.

Ο κ. Κασσελάκης φτάνει στη Λάρνακα σήμερα το βράδυ και κατά τη διάρκεια της παρουσίας του στην Κύπρο θα συναντηθεί με την πολιτειακή και πολιτική ηγεσία της Κυπριακής Δημοκρατίας.

Συγκεκριμένα, το πρωί της Τετάρτης θα καταθέσει στεφάνι στον Τύμβο Μακεδονίτισσας – Αεροσκάφος Norartlas – Mνημείο Μάνας του Αγνοουμένου αλλά και στα Φυλακισμένα Μνήματα. Στη συνέχεια θα έχει ακρόαση από τον Πρόεδρο της Κυπριακής Δημοκρατίας Νίκο Χριστοδουλίδη στο Προεδρικό Μέγαρο. Ο κ. Κασσελάκης θα συναντηθεί, επίσης, με την Πρόεδρο της Βουλής και Πρόεδρο του ΔΗΣΥ, Αννίτα Δημητρίου, τον ΓΓ του ΑΚΕΛ Στέφανο Στεφάνου, τους Προέδρους του ΔΗΚΟ, ΕΔΕΚ και ΔΗΠΑ και του Κινήματος Οικολόγων-Συνεργασία Πολιτών.

Ο νέος Πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ θα πραγματοποιήσει, επίσης, επίσκεψη στη Διερευνητική Επιτροπή για τους Αγνοουμένους όπου θα ενημερωθεί για το έργο της Επιτροπής. Θα έχει, επίσης, μια σύντομη ξενάγηση στη νεκρή ζώνη από το οδόφραγμα του Λήδρα Πάλλας ενώ την Πέμπτη θα καταθέσει, μαζί με τον ΓΓ του ΑΚΕΛ στεφάνι στο Μνημείο των Καβάζογλου-Μισιαούλη.

Δειτε Επισης

Φύλλο και φτερό η περιοχή όπου βασανίστηκε ο Όλιβερ-Η μαρτυρία κατοίκου στην Αράχωβα
Νετανιάχου: Ο δίκαιος πόλεμος του Ισραήλ για την εξάλειψη της Χαμάς θα συνεχιστεί
Πώς η Καϊλή γνώρισε τον Φραντσέσκο-Το χρυσό ζευγάρι στην καρδιά του σκανδάλου Qatargate
Πέντε νεκροί στρατιώτες στη Γάζα-Ανάμεσά τους και ο ανιψιός υπουργού της κυβέρνησης Νετανιάχου
Τουλάχιστον 17.700 Παλαιστίνιοι έχουν σκοτωθεί στη Λωρίδα της Γάζας
Νέες απειλές από τους Χούτι: Θα στοχεύσουμε οποιοδήποτε πλοίο κινείται με κατεύθυνση το Ισραήλ
Η κυνική ομολογία του 71χρονου δολοφόνου στην Ελλάδα-«Ένας λιγότερος άνθρωπος στη γη»
Χριστοδουλίδης: Ανωμαλία και λάθος ο διαχωρισμός των κοινοτήτων του Ακάμα για την ΤΑ
Αγοράζει πυρομαχικά για τανκς από τις ΗΠΑ για τον πόλεμο με τη Χαμάς το Ισραήλ
Ένταση και προσαγωγές στα Πατήσια-Δακρυγόνα και προσαγωγές μετά από επιχείρηση «ανακατάληψης»