Στις 31 Οκτωβρίου το Φόρουμ Οικονομίας του ΑΚΕΛ

Φόρουμ Οικονομίας με τίτλο «Με το βλέμμα στο μέλλον» πραγματοποιεί το ΑΚΕΛ την Τρίτη, 31 Οκτωβρίου 2023, η ώρα 08:30πμ., στο Συνεδριακό Κέντρο Φιλοξενία, στη Λευκωσία.

Στόχος το Φόρουμ είναι να αναδείξει τις προκλήσεις και τις προοπτικές του σήμερα, καθώς και να προβεί σε προβλέψεις για το μέλλον.

Ακαδημαϊκοί, πολιτικοί αξιωματούχοι του τόπου και καταξιωμένοι ομιλητές από Κύπρο και το εξωτερικό θα σχολιάσουν, θα συζητήσουν και θα ανταλλάξουν γνώμες και απόψεις σχετικά με καίρια θέματα που αφορούν στην οικονομία.

Η τρέχουσα κατάσταση, τα προβλήματα, και oι προοπτικές για μελλοντική ανάκαμψη και ανάπτυξη είναι από τα βασικά ζητήματα που θα αναδείξει το Φόρουμ όπως επίσης και η ακρίβεια, ένα από τα πιο καίρια προβλήματα των τελευταίων χρόνων. Στο πλαίσιο αυτό θα τονιστεί η σημασία της κοινωνικής πολιτικής και η διασφάλιση της δικαιοσύνης στην κοινωνία και της βελτίωσης της ποιότητας ζωής.

Οι παρευρισκόμενοι θα έχουν εξάλλου τη δυνατότητα να ακούσουν συζητήσεις με κεντρικό πυρήνα την εργασία και τα εργασιακά δικαιώματα: Η κατάσταση της εργασίας στη χώρα μας, οι προκλήσεις που αντιμετωπίζουν οι εργαζόμενοι, και τα δικαιώματα τους θα βρεθούν στο επίκεντρο.

Η σημασία της βιώσιμης ανάπτυξης και της επιχειρηματικότητας στη διασφάλιση μακροπρόθεσμης ευημερίας και ανάπτυξης για την κοινωνία μας είναι ακόμη μία θεματική που θα αναλυθεί στις 31 Οκτωβρίου.

Ποιους ενδιαφέρει

Το Φόρουμ απευθύνεται σε υπεύθυνους λήψης αποφάσεων, διευθύνοντες συμβούλους, CEOs, διευθυντικά και άλλα ανώτερα διοικητικά στελέχη από όλες τις μεγάλες εταιρείες στην Κύπρο και το εξωτερικό, σε όλους τους τομείς της οικονομίας. Πολιτικοί, διπλωμάτες και άλλοι κυβερνητικοί αξιωματούχοι αναμένεται να παρακολουθήσουν το γεγονός, καθώς επίσης και επιχειρηματίες, ακαδημαϊκοί και ξένοι εμπειρογνώμονες σε πολιτικά και οικονομικά θέματα.

Πληροφορίες

Για περισσότερες πληροφορίες και εγγραφή κάντε κλικ εδώ

Δειτε Επισης

Διοργανώνεται στην Κύπρο η Υπουργική Σύνοδος MED9 για την Ενέργεια
SkillsCyprus 2024: Πρόσκληση Συμμετοχής στον 8ο Εθνικό Διαγωνισμό Δεξιοτήτων
«Matchy Matchy Bandanas» για την στήριξη του καταφυγίου Simba Animal Aid – Cyprus Dog Shelter
Καλός ύπνος: Παρουσιάζουμε τα έξι βήματα για να τον κατακτήσετε
8ος Εθνικός Διαγωνισμός Δεξιοτήτων SkillsCyprus 2024 Δεξιότητες... Η Δύναμή σου!
Ευρωπαϊκή διάκριση για τη θεματική διαδρομή Αφροδίτη στην κοινότητα Ίνειας
Απολογισμός ΕΑΣ 2020-2023: Από το όραμα στην υλοποίηση
Παγκόσμια Ημέρα Δότη
Natural Life: Ευρεία γκάμα προϊόντων με σύμμαχο τη φύση.
Σπούδασε στο Ινστιτούτο Επαγγελματικών Σπουδών (IPS) του Πανεπιστημίου UCLan Cyprus