Αποχαιρέτησαν τον Ολγκούν Μενελάου και Στιούαρτ

Συνάντηση με τον Τουρκοκύπριο Ειδικό Αντιπρόσωπο Εργκιούν Ολγκούν και τον Ελληνοκύπριο Διαπραγματευτή Μενέλαο Μενελάου, ως μέρος του τακτικού διαλόγου τους, φιλοξένησε ο Ειδικός Αντιπρόσωπος του ΓΓ του ΟΗΕ στην Κύπρο, Κόλιν Στιούαρτ, κατά την οποία αποχαιρέτησαν τον κ. Ολγκούν για τη συνταξιοδότησή του, αναφέρουν τα Ηνωμένα Έθνη σε ανάρτηση στα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης.

Συγκεκριμένα σε ανάρτηση στην πλατφόρμα «Χ» αναφέρεται ότι ο κ. Στιούαρτ, φιλοξένησε συνάντηση με τους Ολγκούν και Μενελάου «ως μέρος του τακτικού διαλόγου τους για το έργο των Τεχνικών Επιτροπών και για θέματα κοινού ενδιαφέροντος σε όλο το νησί».

Οι συμμετέχοντες χρησιμοποίησαν αυτή την ευκαιρία για να αποχαιρετήσουν τον κ. Όλγκουν και να τον συγχαρούν για τη συνταξιοδότησή του, αναφέρεται.

Δειτε Επισης

Ο Υφ. Μετανάστευσης χαιρετίζει αναφορά στην Κύπρο στη Διακήρυξη της Ζώνης Σένγκεν
Σε διαρκή σύνοδο το ΣΕΑ, αξιολογεί τις εξελίξεις-«Λήφθηκαν όλα τα αναγκαία μέτρα»
Ν. Χριστοδουλίδης: Με διεκδικητικό ρεαλισμό επιδιώκουμε επανένωση της πατρίδας μας
Επαφές ΥΠΕΞ με ομολόγους σχετικά με τις εξελίξεις στην περιοχή
Σταθεροποιητικός και ανθρωπιστικός ο ρόλος της Κυπριακής Δημοκρατίας-«Δεν εμπλέκεται με οιονδήποτε τρόπο»
Τούρκος καθηγητής Ιστορίας χαρακτήρισε τους Τ/κ που ψήφισαν «ναι» στο Σχέδιο Ανάν προδότες
Θέματα δικαιοσύνης συζήτησε ο Υπ. Δικαιοσύνης σε Συμβούλιο ΔΕΥ στο Λουξεμβούργο
Απαγόρευσαν σε ελληνική αντιπροσωπεία να περάσει από το οδόφραγμα Ζώδιας οι κατοχικές «αρχές»
Αποκλείστηκε στην Τεχεράνη και κατέφυγε στην τουρκική πρεσβεία «βουλευτής» από τα κατεχόμενα
Την ανάγκη για διατήρηση των καναλιών επικοινωνίας υπέδειξε στον Fuad Hussein ο Κόμπος