ΟΚΥπΥ: Η πρόταση που κατατέθηκε ικανοποιεί πάγια αιτήματα εργαζομένων

Την πρότασή του, για συλλογική σύμβαση στα πλαίσια της Νομοθεσίας και των κανονισμών που καθορίζουν τη λειτουργία του, λέει ότι κατέθεσε την Τρίτη προς τις συνδικαλιστικές οργανώσεις των εργαζομένων, ο Οργανισμός Κρατικών Υπηρεσιών Υγείας (ΟΚΥπΥ), η οποία «δεν έγινε αποδεκτή».

Σύμφωνα με σημερινή ανακοίνωση, ο ΟΚΥπΥ επαναλαμβάνει ότι σέβεται το αναφαίρετο δικαίωμα της απεργίας, αλλά θεωρεί ότι η πρόταση που κατέθεσε, δεν τη δικαιολογεί.

Όπως αναφέρεται, ο Οργανισμός πρότεινε τη σύναψη συλλογικής σύμβασης εργασίας με εγγυημένο ποσοστό αύξησης σε όλο το προσωπικό κάθε χρόνο, επιπλέον του τιμαριθμικού επιδόματος, και επιπρόσθετη ετήσια αύξηση χωρίς ανώτατο μισθολογικό όριο, που θα προκύπτει μέσα από την επίτευξη των στόχων του Οργανισμού αλλά και τις ατομικές αξιολογήσεις.

Η πρόταση που κατατέθηκε και δεν έγινε αποδεκτή από τους εκπροσώπους των εργαζομένων, σημειώνεται, ικανοποιεί πάγια αιτήματα των εργαζομένων και διασφαλίζει την μελλοντική επαγγελματική τους ασφάλεια.

Δειτε Επισης

Οδηγός του μοιραίου οχήματος που ξεκλήρισε ολόκληρη οικογένεια ο 56χρονος γιος-Δεν σταμάτησε στο κόκκινο
Συννεφιασμένος ο καιρός, επιστρέφει η σκόνη-Στους 18 βαθμούς Κελσίου η θερμοκρασία
Τεντώνει το σκοινί ο Τραμπ-Αποφάσισε την διακοπή κάθε στρατιωτικής βοήθειας προς Ουκρανία
Ετοιμάζεται νέο εργαλείο για καταπολέμηση των καταχρήσεων του ΓεΣΥ με χρήση της τεχνητής νοημοσύνης
Άρχισε η έκδοση της εκσυγχρονισμένης κάρτας φιλάθλου για νέους χρήστες-Βήμα βήμα όλη η διαδικασία
Πλησιάζουν τις 2000 οι Σύριοι που ζήτησαν να αναχωρήσουν από Κύπρο-Χαρτογραφούν και μετά αποχωρούν
Στην τελική φάση η αδειοδοτική μεταρρύθμιση-Σε 40 ημέρες η πολεοδομική για μεσαίου ρίσκου αναπτύξεις
Νέες μητέρες ζητούν επέκταση του χρόνου αποχώρησης νωρίτερα από τη δουλειά-Ανοίγει συζήτηση στη Βουλή
Επιστρέφει στη Λάρισα ο μοναδικός επιζών του πρώτου βαγονιού από την τραγωδία στα Τέμπη
Βίντεο ντοκουμέντο με το όχημα «θανάτου» που έπεσε σε πλήθος στην Γερμανία-Έτρεχε με ιλιγγιώδη ταχύτητα