Φορτηγά πλοία συγκρούστηκαν στη Βόρεια Θάλασσα-Βυθίστηκε το ένα, πολλοί αγνοούμενοι

Άνθρωποι αγνοούνται ύστερα από τη σύγκρουση δύο φορτηγών πλοίων κοντά στο γερμανικό νησί Χέλγκολαντ της Βόρειας Θάλασσας, όπως ανακοίνωσε σήμερα η κεντρική διοίκηση για την αντιμετώπιση εκτάκτων καταστάσεων στη θάλασσα.

Σύμφωνα με το Associated Press, τα πλοία Polesie και Verity συγκρούστηκαν γύρω στις 06:00 το πρωί ώρα Kύπρου σε απόσταση περίπου 12 ναυτικών μιλίων νοτιοδυτικά του Χέλγκολαντ.

Το βρετανικής σημαίας Verity έχει βυθιστεί. Η κεντρική διοίκηση ανακοίνωσε ότι ένα άτομο διασώθηκε από το νερό και έλαβε ιατρική βοήθεια, ενώ οι διασώστες αναζητούν αρκετά ακόμη άτομα.

Στην επιχείρηση διάσωσης συμμετέχουν σκάφος διάσωσης, σκάφη της αστυνομίας, αεροσκάφος με ειδικούς αισθητήρες και ένα ελικόπτερο.

Το Verity είχε αναχωρήσει από τη Βρέμη στη Γερμανία με προορισμό το αγγλικό λιμάνι του Ίμινγχαμ.

Το Polesie με πλήρωμα 22 ατόμων και σημαία Μπαχαμών, έπλεε από το Αμβούργο προς την ισπανική Λα Κορούνια και δεν έχει βυθιστεί.

Πηγή: Πρώτο Θέμα

Δειτε Επισης

Εντοπίστηκε σε ξενοδοχείο στην Αθήνα η Μουρτζούκου-Δεν γνώριζε για το ένταλμα σύλληψης
Συγκλονιστική διάσωση στο Παρίσι-Άνδρας έσωσε οικογένεια από διαμέρισμα που φλεγόταν
Βλέπει ανάγκη αναζωογόνησης της ιστορικής σχέσης με την Κένυα ο ΥΠΕΞ-Συναντήθηκε με τον ομόλογό του
Προανήγγειλε δημιουργία Εθνικού Κέντρου Κλινικής Tεκμηρίωσης ο Δαμιανός-Βρίσκεται στο τελικό στάδιο
Πρόταση μομφής κατά Φον Ντερ Λάιεν-Καταγγέλλει τους «εξτρεμιστές, αντιεμβολιαστές και θαυμαστές του Πούτιν»
Τραγωδία με δύο νεκρούς 16χρονους στην Ελλάδα-Είχαν εξαφανιστεί, εντοπίστηκαν σε κοίτη ποταμού
Επιδιώκει οικονομική σύσφιξη σχέσεων με το Αζερμπαϊτζάν ο Ερσίν Τατάρ
Πυρά Σπάβο σε Αστυνομία και Εισαγγελία για τις δύο καταδίκες από το ΕΔΑΔ-«Παραβίασαν τα δικαιώματα των θυμάτων»
Συνελήφθη η Ειρήνη Μουρτζούκου για τη δολοφονία των βρεφών στην Αμαλιάδα
Διαχειρίσιμη φωτιά στην Πάφο, κατέκαψε ενάμιση τετραγωνικό χιλιόμετρο-Ενδεχομένως να ξεκίνησε από τον δρόμο