Στηρίζει τον Νίκο Παλιό για Δήμαρχο του Δήμου Ανατολικής Πάφου το ΑΚΕΛ

Τη στήριξη του στον ανεξάρτητο υποψήφιο, Νίκο Παλιό, για τη θέση του Δημάρχου του νέου Δήμου Ανατολικής Πάφου, ανακοίνωσε το ΑΚΕΛ, μετά την ολοκλήρωση των διαδικασιών όπως προβλέπονται από το καταστατικό και τους κανονισμούς λειτουργίας του.

Όπως αναφέρει σε ανακοίνωση του το κόμμα της Αριστεράς, «η απόφαση για στήριξη της Υποψηφιότητας Νίκου Παλιού λήφθηκε ομόφωνα, σε κοινή συνέλευση των μελών του ΑΚΕΛ απ’ όλες τις κομματικές ομάδες των Διαμερισμάτων Γεροσκήπου, Κονιών, Τίμης, Αγίας Μαρινούδας και Αχέλειας, που αποτελούν τον νέο Δήμο Ανατολικής Πάφου».

Όπως προστίθεται, «ο Νίκος Παλιός αποτελεί ένα πρόσωπο καταξιωμένο στον χώρο της τοπικής αυτοδιοίκησης. Συνέδεσε το όνομά του με την ανάπτυξη του πολιτισμού στη Γεροσκήπου, ως Λειτουργός του Δήμου, την αναβάθμιση των εκπαιδευτηρίων της πόλης μας, ως Πρόεδρος της Σχολικής Εφορείας Γεροσκήπου, και, βεβαίως, ήταν στην πρώτη γραμμή του αγώνα για τη δημιουργία του Δήμου Ανατολικής Πάφου».

Παράλληλα, αναφέρει ότι, «η υποψηφιότητά του Νίκου Παλιού για τη δημαρχία του νέου Δήμου είναι μια υποψηφιότητα ελπίδας και προοπτικής για τον τόπο. Είναι επιλογή ήθους και εντιμότητας. Έχει τις δυνάμεις και τις γνώσεις που απαιτεί η σημερινή εποχή, την ικανότητα και την αποφασιστικότητα για τη δημιουργία ενός Δήμου σύγχρονου, διεκδικητικού, πρωτοπόρου.

Η δραστήρια, πολύπλευρη και σημαντική προσφορά του στα κοινά, η ενεργός συμμετοχή του στη δημόσια ζωή του τόπου, σε συνδυασμό με την εργατικότητα, τη μεθοδικότητα και την αποτελεσματικότητά του, απ’ όποια υπεύθυνη θέση υπηρέτησε μέχρι σήμερα, αποτελούν εχέγγυο για μια πετυχημένη αρχή για τον νέο Δήμο Ανατολικής Πάφου».

Καταλήγοντας το ΑΚΕΛ τονίζει πως, «όλα τα πιο πάνω, σε συνδυασμό με το προοδευτικό και εκσυγχρονιστικό προεκλογικό πρόγραμμα του Ανεξάρτητου Υποψήφιου Δημάρχου Νίκου Παλιού, καθιστούν την επιλογή του ως την πλέον κατάλληλη για τη θέση του Δημάρχου Ανατολικής Πάφου».

Δειτε Επισης

Στη Γαλλία ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας για την Διάσκεψη του ΟΗΕ για τους Ωκεανούς
Το (never)surrender των κομμάτων στην ανυποληψία, οι ασφυκτικές πιέσεις και οι σύγχρονοι «σωτήρες»
Παραγωγική χαρακτήρισε τη συνάντηση του με Ολγκίν ο Γεραπετρίτης-«Μόνη οδός για πρόοδο στο Κυπριακό ο διάλογος»
Αντιδρά το Άλμα για την έρευνα σε βάρος του Οδυσσέα-«Πρακτικές που θυμίζουν Ερντογάν και Όρμπαν»
Οι δαίμονες της ΕΔΕΚ, η επιβολή ατζέντας στον Αναστασίου και η απομάκρυνση του στόχου επανένταξης
ΥΠΕΞ: Η Κύπρος επαναβεβαιώνει ισχυρή υποστήριξη προς FAO για εξάλειψη της πείνας
Αυστηρό μήνυμα Αννίτας-«Όσοι ονειρεύονται να φτιάξουν κόμματα για να πλήξουν τον ΔΗΣΥ θα μας βρουν απέναντι»
Παραμένει ο προγραμματισμός για νέα πολυμερή στα τέλη Ιουλίου-Ανασκόπησαν την πρόοδο Γεραπετρίτης και Ολγκίν
Άνοιξαν όλες οι πληγές στην ΕΔΕΚ-Αντιπαράθεση Παπαδάκη και Σιζόπουλου, εκνευρισμένος ο Αναστασίου
Τσαλαπατά το Κυπριακό για να κάνει «προεκλογική» ο Τατάρ-Ανεβάζει την ένταση της μουρμούρας συνεχώς