Δέσμευση Βαφεάδη για εποπτεία των παράνομων ταξιτζήδων-Στη Νομική Υπηρεσία το νομοσχέδιο

Το θέμα των μη αδειούχων επαγγελματιών οδηγών ταξί είχε την ευκαιρία να συζητήσει ο Υπουργός Μεταφορών, Επικοινωνιών και Έργων Αλέξη Βαφεάδης, κατά τη συνάντησή του την Παρασκευή με εκπροσώπους της Συντεχνίας Ιδιοκτητών και Επιχειρηματιών Ταξί Λευκωσίας.

Σύμφωνα με ανακοίνωση, κατά τη συνάντηση, η οποία πραγματοποιήθηκε στην παρουσία της Προέδρου της Αρχής Αδειών Δέσποινας Αμερικάνου, καθώς και αρμόδιων λειτουργών του Υπουργείου, ο Υπουργός ενημέρωσε τα μέλη της συντεχνίας ότι το σχετικό νομοσχέδιο βρίσκεται ήδη στη Νομική Υπηρεσία και εξέφρασε τη δέσμευση του Υπουργείου ότι θα εντατικοποιηθούν οι διαδικασίες για ενίσχυση του τομέα των εποπτών και πως το Υπουργείο θα αυξήσει τους ελέγχους στο πλαίσιο των δυνατοτήτων του.

Ο κ. Βαφεάδης υπενθύμισε επίσης τη συνεργασία του Υπουργείου Μεταφορών, Επικοινωνιών και Έργων με τον κλάδο προς τη διασφάλιση της ομαλής λειτουργίας των δημόσιων μεταφορών, καταλήγει η ανακοίνωση.

Δειτε Επισης

Απεβίωσε ο πατέρας του βουλευτή του ΔΗΣΥ Δημήτρη Δημητρίου
Τελέστηκε η κηδεία της μητέρας και των παιδιών στη Λεμεσό-«Να κρατήσουμε το φως που μας χάρισε η παρουσία τους»
BINTEO: Δείχνει τα δόντια της η Coral-Νυφάδες χιονιού και χαλάζι σε διάφορες περιοχές (Pics)
«Μάνα και γιοι, η μοίρα τους ένωσε στη ζωή και την αιωνιότητα»-Κηδεύτηκαν άλλοι τρεις ήρωες της εισβολής
Καταδικάζει τον τρόπο αντιμετώπισης και παράδοσης σορών ομήρων από Χαμάς το ΥΠΕΞ της Κύπρου
Στη Γερμανία ηπατολόγος από Κύπρο για εκπαίδευση
Πορτοκαλί προειδοποίηση για χαμηλές θερμοκρασίες, φθάνουν μέχρι και στους μείον έντεκα
Απάντηση Μιχαηλίδου για τις εκδρομές μαθητών στα κατεχόμενα-Ζητά παύση της το ΕΛΑΜ
Ο πατέρας του Κυπριανού για το θάνατο του παιδιού του στα Τέμπη-«Είχε κοκκινίλες στα χέρια του,μύριζε πολύ έντονα χημικά»
Η τελευταία πράξη του δράματος-Το ύστατο χαίρε στα θύματα της φονικής πυρκαγιάς στη Λεμεσό