Τι συμβαίνει κι όλοι κάνουν… 8άρια στο Instagram;

Δεν μπορεί, όλο και κάπου θα το ‘χει πάρει κι εσένα το μάτι σου! Κι όταν λέμε ότι έχει γεμίσει το Instagram με οχτάρια δεν εννοούμε ότι βλέπουμε γνωστούς, φίλους και influencers να παραπατούν ελαφρώς, αλλά ότι σχηματίζουν τον αριθμό 8 και το ποστάρουν στα προφίλ τους. Και κάνουν και tag το account της KEAN στο Instagram!

Τι είναι, λοιπόν, όλο αυτά τα οχτάρια και ποιο είναι το μήνυμα που μπορεί να κρύβεται πίσω από τον συγκεκριμένο αριθμό; Ας ξεκινήσουμε με μία πολύ σημαντική πληροφορία που ίσως αγνοούσες: η 8η μέρα του κύκλου κάθε γυναίκας είναι σημαντική! Κι αυτό γιατί είναι η μέρα που συστήνεται από τους γιατρούς να πραγματοποιείται αυτοεξέταση μαστού κάθε μήνα. Και μιας κι ο Οκτώβρης είναι ο μήνας ευαισθητοποίησης για τον καρκίνου του μαστού, η KEAN πήρε την πρωτοβουλία να φτάσει αυτή η γνώση σε όλο και περισσότερες γυναίκες και άντρες!

2

Πώς; Μέσα από μία social καμπάνια, με το hashtag #Day8LookAfterYourOranges, που καλεί τον κόσμο να σχηματίσει τον αριθμό 8 με όποιον τρόπο επιθυμεί, να ανεβάσει φωτογραφία στο προφίλ του και να ενθαρρύνει μέσω του caption τα αγαπημένα του άτομα να βάλουν την αυτοεξέταση μαστού, την 8η μέρα του κύκλου, στο μηνιαίο πρόγραμμά τους!

Κι αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που η KEAN αξιοποιεί τη δημοφιλία της στα social για να συμβάλλει στην ενημέρωση για τον καρκίνο του μαστού. Η φετινή καμπάνια αποτελεί τη συνέχεια της αντίστοιχης περσινής, #LookAfterYourOranges. Κι αφού πέρυσι κατάφερε να ευαισθητοποιήσει το κοινό για το πώς γίνεται η αυτοεξέταση, φέτος αποφάσισε να μιλήσει για το πότε πρέπει αυτή να πραγματοποιείται, με σκοπό να προσφέρει μία ακόμα πιο ολοκληρωμένη προσέγγιση σε μία σημαντική διαδικασία που έχει τη δύναμη να σώσει ζωές. Γιατί η μηνιαία αυτοεξέταση την 8η μέρα του κύκλου μπορεί να οδηγήσει σε έγκαιρη διάγνωση και θεραπεία της νόσου.

3

Αν είσαι έτοιμη/ος να κάνεις κι εσύ το δικό σου 8άρι για καλό σκοπό, δεν έχεις παρά να ανεβάσεις τη δική σου φωτογραφία, όπου σχηματίζεις τον αριθμό 8, να κάνεις tag @kean_soft_drinks και να να χρησιμοποιήσεις το hashtag #Day8LookAfterYourOranges. Κι έτσι, θα στηρίξεις κι εσύ τη Europa Donna Κύπρου, καθώς η KEAN θα δίνει 2 ευρώ για κάθε φωτογραφία στον μη κερδοσκοπικό οργανισμό καταπολέμησης του καρκίνου του μαστού!

Δειτε Επισης

Διοργανώνεται στην Κύπρο η Υπουργική Σύνοδος MED9 για την Ενέργεια
SkillsCyprus 2024: Πρόσκληση Συμμετοχής στον 8ο Εθνικό Διαγωνισμό Δεξιοτήτων
«Matchy Matchy Bandanas» για την στήριξη του καταφυγίου Simba Animal Aid – Cyprus Dog Shelter
Καλός ύπνος: Παρουσιάζουμε τα έξι βήματα για να τον κατακτήσετε
8ος Εθνικός Διαγωνισμός Δεξιοτήτων SkillsCyprus 2024 Δεξιότητες... Η Δύναμή σου!
Ευρωπαϊκή διάκριση για τη θεματική διαδρομή Αφροδίτη στην κοινότητα Ίνειας
Απολογισμός ΕΑΣ 2020-2023: Από το όραμα στην υλοποίηση
Παγκόσμια Ημέρα Δότη
Natural Life: Ευρεία γκάμα προϊόντων με σύμμαχο τη φύση.
Σπούδασε στο Ινστιτούτο Επαγγελματικών Σπουδών (IPS) του Πανεπιστημίου UCLan Cyprus