Και ο Κώστας Φυτιρής στην κούρσα για τον Δήμο Παραλιμνίου-Δερύνειας

Την πρόθεσή του να κατέλθει ως ανεξάρτητος υποψήφιος για τη δημαρχία στον Δήμο Παραλιμνίου-Δερύνειας ανακοίνωσε, μέσω ανάρτησής του, ο πρώην στρατιωτικός Κώστας Φυτιρής.

Όπως ανέφερε, «αγαπητοί συνδημότες του νέου Δήμου Παραλιμνίου – Δερύνειας, φίλες και φίλοι, μετά από μεγάλο χρονικό διάστημα προβληματισμού και σκέψης ανακοίνωσα σήμερα επίσημα την απόφαση μου να διεκδικήσω την δημαρχία του νέου Δήμου στις επερχόμενες δημοτικές εκλογές του 2024».

«Η υποψηφιότητα μου είναι ανεξάρτητη, γιατί πιστεύω ακράδαντα ότι στην κοινωνία κάθε Δήμου αυτό που προέχει είναι μόνο η ευημερία των δημοτών. Μετά από μια μακρόχρονη επαγγελματική πορεία σε πολύ σημαντικές θέσεις στην Εθνική Φρουρά και στην Μαρίνα Αγ. Νάπας, νιώθω την υποχρέωση όσες γνώσεις και εμπειρίες αποκόμισα από τις θέσεις που υπηρέτησα, να τις διαθέσω για να συμβάλω στην ανάπτυξη του νέου Δήμου με τόλμη, διαφάνεια και εντιμότητα. Είναι πολύ τιμητικό για μένα να προσφέρω ότι οφείλω στην ιδιαίτερη πατρίδα μου, που τώρα μεγαλώνει με την ενσωμάτωση και των άλλων Δήμων και κοινοτήτων. Θεωρώ χρέος μου να αγωνιστώ κυρίως για την νεολαία σε αυτό τον τόπο που επιβίωσε και συνεχίζει να αντιστέκεται ενάντια στην κατοχή αλλά και την απομόνωση», πρόσθεσε.

«Το διάστημα από σήμερα μέχρι και τις εκλογές κύριο μέλημα μου θα είναι η επαφή με τους δημότες όλων των υφιστάμενων Δήμων και Κοινοτήτων του νέου Δήμου, την Αχερίτου, το Φρέναρος , την Δερύνεια και το Παραλίμνι και η κωδικοποίηση των προβλημάτων και αναγκών όλων των δημοτών με στόχο τον καταρτισμό ενός τεκμηριωμένου πλάνου πρακτικής εφαρμογής , για την ανάπτυξη του νέου Δήμου και την ευημερία των Δημοτών του σε όλους τους τομείς», κατέληξε.

Δειτε Επισης

Στα €6,75 δισ. η αξία των κυπριακών ομολόγων στον ισολογισμό του Ευρωσυστήματος
Σε κοινή συνισταμένη ΕΔΕΚ και ΑΚΕΛ για Πάφο στις Δημοτικές Εκλογές-Οι ανακοινώσεις Σιζόπουλου
Διεκδικεί τη θέση του Δημάρχου Πολεμιδιών ο Ανδρέας Θεοδώρου
Στις Βρυξέλλες ο Κόμπος για ΣΕΥ και Σύνοδο Ανατολικής Εταιρικής Σχέσης
ΓΓ ΑΚΕΛ: Συγκεκριμένη πρόταση στον ΠτΔ για άρση αδιεξόδου στο Κυπριακό
Μέση Ανατολή: Οικονομικές επιπτώσεις, Τουρκία και μεταναστευτικό
Παλεύουν για ισχυρά ψηφοδέλτια Ευρωεκλογών τα κόμματα-Η ονοματολογία και πότε θα ληφθούν αποφάσεις
Χριστοδουλίδης: Ανωμαλία και λάθος ο διαχωρισμός των κοινοτήτων του Ακάμα για την ΤΑ
Επισκόπηση οδικού δικτύου στον Ακάμα και αποκατάσταση οικοτόπων ανακοίνωσε ο Πρόεδρος
Στην υπηρεσία των πολιτών ο Κόμβος Αστικής Αειφορίας NOUS