Αστυνομικός στην Ελλάδα συνελήφθη για εμπορία ανθρώπων και βιασμό κατ’ εξακολούθηση

Στη σύλληψη ενός αστυνομικού ο οποίος κατηγορείται για εμπορία ανθρώπων και βιασμό κατ’ εξακολούθηση προέβη η Υπηρεσία Εσωτερικών Υποθέσεων Σωμάτων Ασφαλείας της Ελλάδας.

Ο συλληφθείς εκμεταλλευόταν την ιδιότητά του και το γεγονός ότι εκτελούσε υπηρεσία στην ίδια περιοχή όπου δραστηριοποιούνταν μία εκδιδόμενη αλλοδαπή γυναίκα.

Ο αστυνομικός προσέγγισε τη γυναίκα αρχικά με το πρόσχημα της παροχής προστασίας, ενώ στη συνέχεια, στο πλαίσιο της μεταξύ τους συμβίωσης, την εξέδιδε και απαιτούσε και αποσπούσε μέρος ή ολόκληρες τις εισπράξεις της.

Μάλιστα, για να επιτύχει τον σκοπό του, είχε υποσχεθεί ότι θα την παντρευτεί, ώστε να εξασφαλίσει τη μόνιμη διαμονή της στην Ελλάδα.

Η γυναίκα για τουλάχιστον δύο χρόνια ζούσε ένα μαρτύριο στα χέρια του αστυνομικού, ο οποίος την απειλούσε, της ασκούσε ψυχολογική, σωματική βία και προέβαινε συστηματικά στο βιασμό της.

Τον αστυνομικό κατήγγειλε η αλλοδαπή γυναίκα στην Υπηρεσία Εσωτερικών Υποθέσεων Σωμάτων Ασφαλείας το απόγευμα του Σαββάτου (30/9).

Μετά την καταγγελία οργανώθηκε αστυνομική επιχείρηση, κατά την οποία ο αστυνομικός συνελήφθη αφού προηγουμένως είχε παραλάβει από την καταγγέλλουσα το προσημειωμένο χρηματικό ποσό των 500 ευρώ.

Από την επακόλουθη έρευνα που πραγματοποιήθηκε στην οικία τους, παρουσία δικαστικού λειτουργού, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν συσκευή κινητού τηλεφώνου και το χρηματικό ποσό των 3.850 ευρώ, από τα οποία τα 500 ήταν τα προσημειωμένα χαρτονομίσματα, που ο κατηγορούμενος είχε ήδη τοποθετήσει σε ειδικά διαμορφωμένο σημείο απόκρυψης, εντός χώρου στον οποίο είχε αποκλειστική πρόσβαση. Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στην αρμόδια εισαγγελική Αρχή και παραπέμφθηκε σε Ανακριτή.

Πηγή: in.gr

Δειτε Επισης

Ξανά στη Λιβύη ο Γεραπετρίτης-Οι δύσκολες ισορροπίες, ο ρόλος της Τουρκίας και η στάση απέναντι στην Τρίπολη
Απομονωμένη και υπό 24ωρη επιτήρηση η Μουρτζούκου το πρώτο της βράδυ στις φυλακές Κορυδαλλού
Νομοσχέδιο στο Κογκρέσο για δυνατότητες επέκτασης στρατιωτικής παρουσίας στην Ελλάδα
Τουλάχιστον 100 φάκελοι με ελλείψεις στην Ιατροδικαστική Υπηρεσία Πατρών-Θα γίνει επανέλεγχος
«Σκότωσα κορίτσια έως έξι μηνών, ο Παναγιωτάκης δεν ταιριάζει στο μοτίβο των δολοφονιών»-Όσα ισχυρίζεται η Μουρτζούκου
Το απολογητικό υπόμνημα που κατέθεσε η Μουρτζούκου-«Για τον θάνατο του Παναγιωτάκη ευθύνεται η μητέρα του»
Οδηγήθηκε στoν Κορυδαλλό η Μουρτζούκου-«Να πεθάνεις εκεί μέσα»
Πώς η Mercedes παρέσυρε έντεκα άτομα στο Κολωνάκι-Σε παρκαδόρο εστιάζεται η προσοχή των Αρχών
Οι «καθαριστές» επιβάλλουν δικό τους νόμο με εκφοβισμό και χρήμα στην Ελλάδα-Η περίπτωση του 42χρονου Τik Toker
Μεταφέρεται στον Κορυδαλλό η Μουρτζούκου-Τοποθετείται στην ίδια πτέρυγα με την Πισπιρίγκου