Αυτόν αναζητεί η Αστυνομία για κακόβουλη ζημιά σε ποδοσφαιρικό αγώνα

Φωτογραφία υπόπτου προσώπου που αναζητείται σχετικά με διερευνώμενη υπόθεση παράνομης εισόδου και πρόκλησης κακόβουλης ζημιάς σε περιουσία, σε σχέση με την νομοθεσία για τη βία στους αθλητικούς χώρους, δίνει στη δημοσιότητα η Αστυνομία, με σκοπό τη συλλογή πληροφοριών που μπορεί να βοηθήσουν στον εντοπισμό του.

Παρακαλείται οποιοσδήποτε γνωρίζει οτιδήποτε που μπορεί να βοηθήσει στον εντοπισμό του, να επικοινωνήσει με τον Αστυνομικό Σταθμό Περιστερώνας, στο τηλέφωνο 22-807605 ή με τη Γραμμή του Πολίτη, στον τηλεφωνικό αριθμό 1460 ή με τον πλησιέστερο Αστυνομικό Σταθμό.

Σύμφωνα με τα υπό διερεύνηση στοιχεία, ο αναζητούμενος ύποπτος φέρεται στις 15 Ιουλίου, 2023, να εισήλθε παράνομα σε αθλητικό στάδιο στην Περιστερώνα, όπου διεξαγόταν φιλικός ποδοσφαιρικός αγώνας και να προκάλεσε κακόβουλη ζημιά σε περιουσία του σταδίου.

αναζητουμενος

Δειτε Επισης

Δεύτερη φορά στόχος τα γραφεία της εταιρείας που δέχθηκε πυροβολισμούς-Βρίσκονταν εντός εργαζόμενοι
Με Μορφάκη Σολομωνίδη, Πάμπο Χριστοδούλου και Ανδρέα Σιήκκη ολοκληρώθηκε η ηγετική πυραμίδα της ΕΔΕΚ
Πυροβολισμοί κατά υποστατικού στη Λεμεσό-Εντοπίστηκαν δύο κάλυκες στη σκηνή
Ελεγχόμενη η πυρκαγιά στο Μαρί-Καίγονται απόβλητα που προορίζονταν για εναλλακτικά καύσιμα
Πυρκαγιά σε σωρό από ανακυκλώσιμα υλικά στο Μαρί-Κινδυνεύει υποστατικό
Προσπαθεί να τα μαζέψει η Βρετανία-«Δεν είναι νομοσχέδιο η πρόταση για απευθείας πτήσεις στα κατεχόμενα»
Πράσινο Ολομέλειας για αυστηροποίηση ποινής στέρησης άδειας σε περίπτωση πρόκλησης θανατηφόρου
Ξεκαθαρίζει ο Αρχιεπίσκοπος για τον Τυχικό-Δεν αναστέλλεται η ποινή της έκπτωσης παρά την έφεση
Το κράτος αναγνώρισε τις αρραβωνιαστικιές των αγνοουμένων-«Τον περίμενε ζωντανό, ήρθε το χέρι του με τη βέρα»
Στους 17 οι νεκροί από ναρκωτικά το 2023-Το 18% του πληθυσμού έκανε χρήση έστω και μία φορά