Α. Βαφεάδης: Λεωφορειολωρίδα και για τα ταξί από 4 Οκτωβρίου

Η λεωφορειολωρίδα θα είναι στη διάθεση των οδηγών ταξί από τις 4 Οκτωβρίου, δήλωσε τη Δευτέρα ο Υπουργός Μεταφορών, Επικοινωνιών και Έργων Αλέξης Βαφεάδης, με αφορμή τη σημερινή δίωρη στάση εργασίας των επαγγελματιών οδηγών ταξί.

Σε δηλώσεις του προς τους εκπροσώπους των ΜΜΕ στο περιθώριο διάσκεψης Τύπου για την έναρξη της Παγκύπριας Εβδομάδας Οδικής Ασφάλειας, ο κ. Βαφεάδης είπε ότι είχε συνάντηση σήμερα το πρωί μετά την απεργία με αντιπροσωπεία των οδηγών, κατά την οποία, όπως είπε, συζήτησε μαζί τους τα θέματα που τους απασχολούν και τους υπέδειξε ότι τόσο το θέμα της χρήσης της λεωφορειολωρίδας, όσο και το θέμα του νομοσχεδίου για την πειρατεία προχωρούν.

Προσέθεσε πως η λεωφορειολωρίδα θα είναι στη διάθεση των οδηγών ταξί από τις 4 Οκτωβρίου, ενώ το θέμα του νομοσχεδίου είναι στον δρόμο προς τη Νομική Υπηρεσία.

«Θεωρώ ότι με αυτές τις δράσεις θα ικανοποιηθούν τα αιτήματά τους. Οι ίδιοι οι οδηγοί είχαν έντονα αισθήματα για τα θέματα αυτά, όμως εμείς έχουμε κάνει αυτά που έπρεπε να κάνουμε και ελπίζω σύντομα να έχουμε το νομοσχέδιο στα χέρια μας για να ικανοποιηθούν και τα αιτήματά τους», κατέληξε ο Υπουργός.

Δειτε Επισης

Oι τυχεροί αριθμοί της κλήρωσης του Τζόκερ για τα 8.400.000 ευρώ
Βάζει τέλος στη στέρηση άδειας οδηγού που καταδικάστηκε για κατοχή ή χρήση ουσιών η Βουλή
Απαντά στο ΥΠΕΣ ο Δήμος Στροβόλου-«Ακατανόητη προσπάθεια να δικαιολογήσει την απουσία αναπτυξιακών έργων»
ΟΣΑΚ: Στόχος και αποστολή το συμφέρον των Κυπρίων ασθενών
Υπεγράφη συμβόλαιο για τη Φάση Β3 του Περιμετρικού, θα συνδέεται η Μακαρίου στη Λακατάμια με τον δρόμο Λευκωσίας-Παλαιχωρίου
Εγκρίθηκε τροποποίηση για απαγόρευση πώλησης ακινήτων σε περιοχές μη ελεγχόμενες από την Κύπρο
Η Βουλή ψήφισε νόμο που κατοχυρώνει το επάγγελμα του διασώστη-Τι προβλέπει
Εκδήλωση διαμαρτυρίας έξω από Βουλή κατά του νομοσχεδίου για διαδηλώσεις
Αναβλήθηκε για τις 10 Ιουλίου η ψηφοφορία στην Ολομέλεια για νομοσχέδιο για διαδηλώσεις
Χωρίς ρεύμα η Έγκωμη λόγω βλάβης στο δίκτυο της ΑΗΚ