Οικιακή βοηθός ξάφρισε την οικία που εργαζόταν και εξαφανίστηκε

Οικιακή βοηθός στην Πάφο φέρεται να απέσπασε την Παρασκευή διάφορα τιμαλφή και να εγκατέλειψε την οικία που εργαζόταν, σύμφωνα με καταγγελία που έγινε στην Αστυνομία.

Σύμφωνα με τον εκπρόσωπο Τύπου της ΑΔΕ Πάφου και Υπεύθυνο του ΤΑΕ Πάφου, Μιχάλη Νικολάου, η καταγγελία έγινε στις 29 Σεπτεμβρίου από 78χρονη, η οποία ανέφερε ότι η οικιακή της βοηθός απουσίαζε από την κατοικία της χωρίς προειδοποίηση και ότι έλειπαν όλα της τα προσωπικά αντικείμενα.

Ακολούθως, η παραπονούμενη ανέφερε ότι προέβη σε έλεγχο και διαπίστωσε ότι από την κατοικία είχαν κλαπεί διάφορα τιμαλφή και άλλα αντικείμενα. Κατήγγειλε την υπόθεση στην Αστυνομία και κατονόμασε ως ύποπτη την οικιακή της βοηθό, ηλικίας 41 ετών, εναντίον της οποίας εκδόθηκε ένταλμα σύλληψης και καταζητείται.

Οι εξετάσεις για την υπόθεση συνεχίζονται.

Δειτε Επισης

Τουρκοκυπριακά ΜΜΕ: Σύλληψη Έλληνα πολίτη για κατασκοπεία στα κατεχόμενα
Στο νοσοκομείο δύο πρόσωπα μετά από σύγκρουση μοτοσικλέτας και δύο οχημάτων στη Λάρνακα
Σπάνιο να μην μονιμοποιείται δικαστής μετά από διετή θητεία-Δικαιούται να προσφύγει στα εσωτερικά ένδικα μέσα η Βαρωσιώτου
Συνεχίζει το ίδιο τροπάριο ο Τατάρ-«Οι Ε/κ προκαλούν εντάσεις με τις συλλήψεις για σφετερισμό»
Χάθηκαν από την Κυριακή τα ίχνη του 64χρονου Χριστάκη Χριστοδούλου (pic)
Πέραν των 80 έργων για τη Λευκωσία κόστους άνω του ενός δισ. ευρώ ανακοίνωσε ο ΠτΔ
Ξεκαθαρίζει το Τμ. Περιβάλλοντος για τους πύργους στη Λάρνακα-«Δεν γνωμοδοτεί βάσει του ποιος είναι ο αιτητής»
Απομακρύνθηκαν τουλάχιστον 50.000 πολίτες στην Τουρκία-Μάχη με τις φλόγες, καταστράφηκαν σπίτια
Και όμως ο Καπηλιώτης δικαίωσε την Ανδριάνα και όλους τους πολίτες, εκθέτοντας το Σώμα που υπηρετούσε
Σε πνιγμό εντός ύδατος φαίνεται να οφείλεται ο θάνατος 28χρονου στη Γεροσκήπου