Δυνατότητα εμβολιασμού όλων των πολιτών κατά κορωνοϊού και γρίπης

Από την προσεχή Δευτέρα 23 Οκτωβρίου, το Εμβολιαστικό Πρόγραμμα του Υπουργείου Υγείας θα δώσει τη δυνατότητα σε όλους τους πολίτες άνω των 18 ετών να προχωρήσουν σε εμβολιασμούς κατά της νόσου Covid – 19 και της γρίπης, αναφέρει το Υπουργείο Υγείας σε ανακοίνωσή του.

Παράλληλα, σημειώνεται ότι στα Κέντρα Εμβολιασμού της Κρατικής Έκθεσης Α΄ και του Κέντρου Υγείας Λινόπετρας, το ωράριο κατά τις Τετάρτες, επεκτείνεται μέχρι τις 17:30.

Υπενθυμίζεται ότι από τις 9 Οκτωβρίου 2023, οι δικαιούχοι εξυπηρετούνται μέσω των κέντρων εμβολιασμού ελεύθερης προσέλευσης (walk-in) και ότι έχει τερματιστεί η διαδικασία διευθέτησης τηλεφωνικών ραντεβού.

Καταληκτικά, διευκρινίζεται ότι τα ραντεβού των πολιτών που έχουν ήδη διευθετηθεί, θα τηρηθούν.

Δειτε Επισης

Κλάφτηκε και ο Φιντάν στην Ολγκίν για τις διώξεις σφετεριστών-Κατηγορίες για «δημιουργία έντασης» από Τατάρ
Συμφωνεί με ξενόγλωσσα στα δημόσια πανεπιστήμια, διαφωνεί με αυτοχρηματοδότηση η ΠΣΕΜ
Μπαίνει σε ισχύ την Πέμπτη ο νόμος για εγγραφές και μεταβιβάσεις οχημάτων υπό ανάκληση
Στο νοσοκομείο τέσσερα πρόσωπα μετά από σύγκρουση φορτηγού με δύο οχήματα στη Λεμεσό
Πλαστογράφησαν έγγραφα για να παραμείνουν στην Κύπρο-Έξι συλλήψεις
Εγκλωβίστηκε στο διαμέρισμά της μετά από φωτιά στην Πάφο-Διασώθηκε μαζί με τον σκύλο της
Από Συλλούρη αλλά και βουλευτές δεχόταν τηλεφωνήματα ο τότε ΓΔ του ΥΠΕΣ για πολιτογραφήσεις-«Ζητούσαν επισπεύσεις»
Πρόστιμο 33 χιλ. ευρώ σε 48χρονο για αδασμολόγητα καπνικά προϊόντα-Εντοπίστηκαν από 800 κούτες (pics)
Μόνο ηλεκτρονικά εγγραφές για 2025-2026 σε δημοτικά και νηπιαγωγεία
Χωρίς ρεύμα λόγω βλάβης περιοχές στη Λάρνακα-Πότε θα επανέλθει