Χειροπέδες σε δυο μαθητές για το ξύλο που έπαιξαν κατά τη διάρκεια διαλείμματος

Στη σύλληψη δύο μαθητών προχώρησε η Αστυνομία Πάφου την Τετάρτη σχετικά με το επεισόδιο που έγινε σε σχολείο μεταξύ μαθητών με αποτέλεσμα τον τραυματισμό δύο εξ αυτών τη Δευτέρα.  

Σύμφωνα με τον εκπρόσωπο Τύπου της ΑΔΕ Πάφου και Υπεύθυνο του ΤΑΕ Πάφου Μιχάλη Νικολάου, πρόκειται για έναν 16χρονο και έναν 17χρονο εναντίον των οποίων εκδόθηκαν εντάλματα σύλληψης, συνελήφθησαν σήμερα και αφού κατηγορήθηκαν γραπτώς αφέθηκαν ελεύθεροι.

Τα αδικήματα που αντιμετωπίζουν είναι της συνωμοσίας προς διάπραξη κακουργήματος και πλημμελήματος, πρόκληση βαριάς και πραγματικής σωματικής βλάβης. Οι δύο μαθητές που τραυματίστηκαν μετά από συμπλοκή κατά τη διάρκεια διαλείμματος σε σχολείο της Πάφου είναι ένας 15χρονος και ένας 16χρονος.

Οπως δήλωσε ο κ. Νικολάου, στις 16 Οκτωβρίου και περί η ώρα 10:30, σε σχολείο της Πάφου, κατά τη διάρκεια διαλείμματος υπήρξε συμπλοκή μεταξύ δύο ομάδων από μαθητές με αποτέλεσμα δύο πρόσωπα, 15 και 16 ετών, να τραυματιστούν και να μεταφερθούν στο Τμήμα Ατυχημάτων και Επειγόντων Περιστατικών του ΓΝ Πάφου.

Ο κ. Νικολάου σημείωσε πως από τις περαιτέρω εξετάσεις προέκυψε μαρτυρία εναντίον δύο προσώπων, ανήλικων μαθητών του σχολείου, οι οποίοι  συνελήφθηκαν και ακολούθως αφέθηκαν ελεύθερη αφού κατηγορήθηκαν γραπτώς.

 Η Αστυνομία, είπε ο κ. Νικολάου, θα χειριστεί τους δύο μαθητές βάσει του Νόμου ως ανήλικους.

Δειτε Επισης

Eτοιμότητα της Λευκωσίας να συνδράμει στις προσπάθειες κατάσβεσης της φωτιάς στη Χίο
Χάθηκαν τα ίχνη της 27χρονης Κατερίνας Χρυσοστόμου
Χείμαρρος και αποκαλύψεις από Αθανασίου για την υπόθεση Θανάση-Ποιους έδειξε για ποινικές διώξεις
Ώρες αγωνίας για 16χρονη που απουσιάζει από την οικία της στην Πάφο
Τροχαίο ατύχημα στον περιμετρικό δρόμο Τσερίου-Όχημα αναποδογυρίστηκε
Δεν υπάρχουν ενδείξεις για εγκληματική ενέργεια πίσω από τη φωτιά στο σκάφος στη μαρίνα Λάρνακας
Κοινοί παρονομαστές στο modus operandi των συλληφθέντων για τρομοκρατία σε Κύπρο και Ελλάδα-Αυξημένα μέτρα
Χειροπέδες σε 35χρονη που πιάστηκε με ναρκωτικά στην οικία της-Κατέγραφε παράνομα δημόσιο χώρο
Έστειλαν μήνυμα σε 54χρονο για δήθεν πληρωμή εξωδίκου και του απέσπασαν 1.600 ευρώ
Καταγγελίες πολιτών για μη αντικατάσταση ελαττωματικών αερόσακων-Ζητά ενημέρωση από εταιρείες το ΤΟΜ