Άνοιξαν τρία από τα έξι αεροδρόμια που εκκενώθηκαν μετά από απειλές για βόμβα στη Γαλλία

Συναγερμό σήμανε στις Αρχές της Γαλλίας η ενημέρωση για ταυτόχρονες απειλές για τοποθέτηση βόμβας σε συνολικά έξι αεροδρόμια.

Τα αεροδρόμια της Λιλ, της Νίκαιας, της Λυών και της Τουλούζης με την ιστοσελίδα airlive.net να υπογραμμίζει ότι το ίδιο συνέβη και στα αεροδρόμια στη Ναντ και την Μπωβαί.

Στο αεροδρόμιο του Μπρον, ο συναγερμός έχει λήξει, καθώς πραγματοποιήθηκαν έρευνες από τις Αρχές, αλλά δεν εντοπίστηκε κάτι ύποπτο όπως και στα αεροδρόμια της Νίκαιας και της Λιλ.

Δείτε βίντεο από το αεροδρόμιο στην Τολούζη

Όπως μεταδίδει η Le Parisien στα αεροδρόμια αυτά εστάλησαν ηλεκτρονικά μηνύματα (e-mail) ή δέχτηκαν τηλεφωνήματα στα οποία γινόταν αναφορά για «απειλή επίθεσης».

Το μήνυμα της διοίκησης του αεροδρομίου στο Μπωβαί

bove

Όσοι από τους επιβάτες βρίσκονταν μέσα στα αεροδρόμια έλαβαν εντολή να τα εκκενώσουν ενώ όσοι βρίσκονταν σε αεροσκάφη τους δόθηκε οδηγία να παραμείνουν στις θέσεις τους.

Δείτε φωτογραφίες από το αεροδρόμιο της Λιλ

gallia-2

gallia-1

Σημειώνεται ότι τις προηγούμενες ημέρες υπήρξαν απειλητικά τηλεφωνήματα για βόμβες σε μουσεία και μνημεία στη Γαλλία: Την Τρίτη υπήρξε απειλή για βόμβα στο παλάτι των Βερσαλλιών ενώ το Σάββατο είχαν εκκενωθεί το ίδιο μνημείο καθώς και το μουσείο του Λούβρου και ένας κεντρικός σιδηροδρομικός σταθμός.

Πηγή: protothema.gr

Δειτε Επισης

«Δεύτε λάβετε φως»-Λαμπρή η τελετή αφής στον Πανάγιο Τάφο στα Ιεροσόλυμα
Άρχισαν οι διαπραγματεύσεις μεταξύ ΗΠΑ και Ιράν-Η συνάντηση Αραγτσί με τον Ιταλό ομόλογο του
Τρεις νεκροί από τη συντριβή αεροπλάνου σε ποτάμι στη Νεμπράσκα
Live εικόνα από την Τελετή Αφής του Αγίου Φωτός στα Ιεροσόλυμα
Bloomberg: Έτοιμος ο Τραμπ να αναγνωρίσει την κατοχή της Κριμαίας από τον Πούτιν
Ερευνητές της Οξφόρδης υπολόγισαν βάσει ανακάλυψης της NASA την «ακριβή ημερομηνία» της Σταύρωσης του Ιησού
Ο Λευκός Οίκος ανακοίνωσε ότι ο COVID προήλθε από εργαστήριο-Κατηγορεί τον Φάουτσι για σκόπιμη συγκάλυψη
Παράλυτο παιδί από την Παλαιστίνη κάηκε ζωντανό μετά από επίθεση του Ισραήλ στη Γάζα
Ανάλυση: Ο Τραμπ υποσχέθηκε λύση σε 100 μέρες στην Ουκρανία, αλλά... δεν προλαβαίνει
Ο Παλαιστίνιος πρόεδρος επισκέφθηκε για πρώτη φορά τη Δαμασκό μετά από 16 χρόνια