Απαντά στην Ατταλίδου η Πολιτική Επιτροπή των Οικολόγων-«Ανυπόστατα και απορριπτέα όσα αναφέρει»

Ανακοίνωση στην οποία χαρακτηρίζει ανυπόστατα και απορριπτέα, όσα αναφέρει στην επιστολή αποχώρησης της από το κόμμα, εξέδωσε η Πολιτική Επιτροπή του Κινήματος Οικολόγων Συνεργασία Πολιτών.

Στην ανακοίνωση αναφέρεται πως, η Πολιτική Επιτροπή του Κινήματος Οικολόγων - Συνεργασία Πολιτών εκφράζει τη λύπη της για την δήλωση αποχώρησης της βουλεύτριας Αλεξάνδρας Ατταλίδου από το Κίνημα.

«Η Πολιτική Επιτροπή θεωρεί ότι τα θέματα που αναφέρει ως  λόγους παραίτησης θα μπορούσαν να συζητηθούν εντός του πλαισίου του Κινήματος. Κάποια ήδη συζητούνται. Αρκετά από όσα αναφέρονται στην δήλωση της είναι ανυπόστατα και ως εκ τούτου  απορριπτέα», αναφέρει η ανακοίνωση.

Την ίδια ώρα, η Πολιτική Επιτροπή του κόμματος, αναφέρει πως, «παρόλες τις αλλεπάλληλες δηλώσεις της κυρίας Ατταλίδου, δεν έχουμε πρόθεση να εμπλακούμε σε ατέρμονη δημόσια αντιπαράθεση μαζί της».

Στην μακροσκελή ανακοίνωσή αποχώρησης της η κα. Ατταλίδου την περασμένη Δευτέρα, μεταξύ άλλων εξαπέλυε πυρά κατά του Κινήματος Οικολόγων και για τις πολιτικές που εφαρμόζει, όσον αφορά στο Κυπριακό. Την ίδια ώρα, η κα. Ατταλίδου κάνει λόγο για εκδικητική συμπεριφορά από μέλη του κόμματος, για τη δημόσια στήριξη στην υποψηφιότητα του Ανδρέα Μαυρογιάννη στις Προεδρικές, ενώ κατάγγελλε πως συγκεκριμένες δεσμεύσεις που τις είχαν δοθεί πριν μπει στο ψηφοδέλτιο του κόμματος στις Βουλευτικές του 2021, δεν υλοποιήθηκαν.

Υπενθυμίζεται ότι μετά την αποχώρηση της κας. Ατταλίδου την περασμένη Δευτέρα, ακολούθησε την Τρίτη η παραίτηση και του Χαράλαμπου Θεοπέμπτου, από τη θέση του προέδρου του κόμματος. Το ερχόμενο Σάββατο θα συνέλθει η Κεντρική Επιτροπή του κόμματος η οποία καλείται να εξετάσει την πρόταση της Πολιτικής Επιτροπής για διεξαγωγή εκλογικού Συνεδρίου τον ερχόμενο Δεκέμβριο.

Δειτε Επισης

Αντιδράσεις για «νομοσχέδιο» για αγορά κατοικιών από Τούρκους και ξένους
Μέχρι τις 27 Μαΐου οι πρώτοι προϋπολογισμοί των Επ. Οργανισμών Αυτοδιοίκησης
Ολοκληρώνεται τις επόμενες ημέρες η πλωτή προβλήτα που θα μεταφέρει βοήθεια από την Κύπρο στη Γάζα
Επίσημη επίσκεψη YΠΕΞ Σλοβακίας στην Κύπρο-To περιεχόμενο της συνάντησης με Κόμπο
Συμμετοχή Προέδρου σε εκδηλώσεις για Ημέρα Ευρώπης, 20η επέτειο ένταξης Κύπρου στην ΕΕ
Μεγαλειώδης συνεδρίαση της Βουλής την Παρασκευή για τα 20χρονα ένταξης
Αναμένει να ακούσει από την Ολγκίν τα αποτελέσματα των επαφών της ο Πρόεδρος
Παραλαβή εκλογικών βιβλιαρίων από τους νέους εκλογείς μέχρι 6 Ιουνίου
Σε ειδικούς εκλογικούς θαλάμους θα ψηφίσουν τα άτομα σε τροχοκάθισμα στις διπλές εκλογές
Στην Κύπρο μέχρι τις 14 Μαΐου η Ολγκίν για σειρά επαφών