Εντείνονται οι συγκρούσεις στα σύνορα του Λιβάνου-Εξόντωσαν πυρήνα που εκτόξευε όλμους οι Ισραηλινοί

Η σύγκρουση μεταξύ Ισραήλ και Χαμάς παίρνει επικίνδυνη τροπή μετά τον αιματηρό βομβαρδισμό νοσοκομείου στη βόρεια Λωρίδα της Γάζας, όπου εκατοντάδες άνθρωποι σκοτώθηκαν και άλλοι τραυματίστηκαν, στην πλειοψηφία γυναίκες και παιδιά.

Πάνω από 500 είναι οι νεκροί άμαχοι Παλαιστίνιοι μετά από το χτύπημα του νοσοκομείου στη Γάζα ενώ εκατοντάδες ακόμα είναι κάτω από τα ερείπια.

Για φρικτό έγκλημα πολέμου κάνουν λόγο διεθνείς οργανισμοί ενώ οργισμένες, αυθόρμητες διαδηλώσεις ξέσπασαν σε χώρες της Αφρικής και του αραβικού κόσμου.

Ο Μπάιντεν εξέφρασε την πλήρη στήριξή του στο Ισραήλ κατά τη συνάντησή του με τον Μπενιαμίν Νετανιάχου, ενώ η Ιορδανία ακύρωσε τη συνάντηση κορυφής με τον Αμερικανό πρόεδρο.

Το Ισραήλ μετά από αντικρουόμενες ανακοινώσεις αρνείται ότι βομβάρδισε το νοσοκομείο και υποστηρίζει ότι αυτό επλήγη από ρουκέτα της ισλαμικής Τζιχάντ.

Δραματικές είναι οι στιγμές στη Λωρίδα της Γάζας που εκατομμύρια Παλαιστίνιοι είναι εγκλωβισμένοι ενώ οι βομβαρδισμοί συνεχίζονται.

Δείτε λεπτό προς λεπτό όλες τις εξελίξεις στον REPORTER

Δειτε Επισης

Η σειρά Adolescence θα μεταδοθεί δωρεάν σε όλα τα γυμνάσια και λύκεια στο Ηνωμένο Βασίλειο
Ο ηγέτης της τουρκικής αντιπολίτευσης καταγγέλλει την κακομεταχείριση των φοιτητών που συνελήφθησαν στις διαδηλώσεις
Η ζωή κάτω από τα ερείπια-Συγκλονιστικά βίντεο από επιζώντες του σεισμού της Μιανμάρ
Τουλάχιστον 2.056 νεκροί από τον σεισμό στην Μιανμάρ-Πάνω από 3.900 οι τραυματίες
Βρέθηκε ο «Πίκατσου» της Κωνσταντινούπολης-Τι είπε στις πρώτες του δηλώσεις
Συνεχίζονται οι μάχες στη Γάζα-Συμφωνία για τους ομήρους προτείνει το Ισραήλ
Η Μαρίν Λεπέν καταδικάστηκε για κατάχρηση δημοσίου χρήματος-Απαγόρευση συμμετοχής στις προεδρικές εκλογές
Το Ισραήλ διέταξε την εκκένωση του μεγαλύτερου μέρους της Ράφα
Υποχρεωτική η ηλεκτρονική ταξιδιωτική βίζα για τους Ευρωπαίους-Σε ισχύ από τις δυο Απριλίου
ΒΙΝΤΕΟ: Καρέ-καρέ η διάσωση γυναίκας μετά από 60 ώρες στα συντρίμμια ξενοδοχείου στη Μιανμάρ