Τελεσίγραφο «Ισότητας» σε σχολικές Εφορείες-Απειλεί με name and shame

Τελεσίγραφο μέχρι το τέλος του μήνα θέτει η Παγκύπρια Συντεχνία Ισότητα, στις Σχολικές Εφορείες που δεν συμμορφώνονται με τις νομοθεσίες και τους κανονισμούς, εις βάρος του βοηθητικού γραμματειακού προσωπικού σχολικών εφορειών.

Ανακοίνωση του Κλάδου του Βοηθητικού Γραμματειακού Προσωπικού Σχολικών Εφορειών της «Ισότητας», επισημαίνει ότι οι υποχρεώσεις ενός εργοδότη έναντι των εργαζομένων του οφείλουν να εκπληρώνονται στο ακέραιο.

«… και επειδή, έχουμε ξεπεράσει κάθε όριο υπομονής, θέτουμε τελεσίγραφο μέχρι και τις 31/10/2023, σε όσες Σχολικές Εφορείες δεν έχουν συμμορφωθεί με υποχρεώσεις τους που πηγάζουν μέσα από το Σύνταγμα και τις Νομοθεσίες ή/και Κανονισμούς του Κράτους και διαπράττουν αδικήματα (ποινικά και μη) εις βάρος του Κλάδου του Βοηθητικού Γραμματειακού Προσωπικού Σχολικών Εφορειών – Μέλη της Παγκύπριας Συντεχνίας ΙΣΟΤΗΤΑ,  να το πράξουν», αναφέρουν.

Συμπληρώνουν ότι αμέσως μετά την εκπνοή της προθεσμίας θα υποδείξουν τα όποια αδικήματα (ποινικά και μη) αλλά και θα κατονομάσουν τις Σχολικές Εφορείες που τα διαπράττουν, τους Προέδρους, τους Αντιπροέδρους καθώς και όλα τα Μέλη των Συμβουλίων αλλά και από ποιο πολιτικό χώρο προέρχεται ο καθένας.

Πηγή: ΚΥΠΕ

Δειτε Επισης

Σε δίκη βαρυποινίτης, επιχειρηματίες και δεσμοφύλακας, ελεύθεροι υπό όρους-Δεν εξασφάλισαν μαρτυρία για ναρκωτικά και προστασία
Τα κόμματα για τη συμπλήρωση 14 ετών από τη φονική έκρηξη στο Μαρί
N. Xριστοδουλίδης για Μαρί: Απευθύνω δημόσια συγγνώμη, υπόσχεση για μη επανάληψη τέτοιων λαθών και παραλήψεων
Στο νοσοκομείο Αθαλάσσας ο 31χρονος που μαχαίρωσε τον πατέρα του στον Άγιο Δομέτιο
Ο Νετανιάχου ορκίζεται συντριβή της Χαμάς-Υποστηρίζει πως 20 όμηροι είναι ζωντανοί
Δεκατέσσερα χρόνια από την έκρηξη στο Μαρί-Η Κύπρος τιμά τη μνήμη των 13 θυμάτων
Ηχηρό μήνυμα Σενέρ Λεβέντ-«Δεν θα παραδοθώ στον φασισμό και τον κατακτητή, η Τουρκία είναι κατοχική δύναμη»
Σταθερά στους 40 βαθμούς ο υδράργυρος-Τίθεται σε ισχύ κίτρινη προειδοποίηση
Παραλαμβάνει το πόρισμα για ΤΑΚΑΤΑ ο Σαββίδης-Μελετά και αποφασίζει για τις εισηγήσεις της Ερευνητικής
Επικεντρώθηκε στα οδοφράγματα, προσέκρουσε σε… τουρκοφράγματα η Ολγκίν