Καλεί τους πολίτες να εκδηλώσουν ενδιαφέρον για ημικρατικούς μέσω Γνωμοδοτικού Συμβουλίου η Κυβέρνηση

Κάλεσμα προς όλους όσοι ενδιαφέρονται να συμμετέχουν στα Διοικητικά Συμβούλια Οργανισμών, να απευθυνθούν στο Γνωμοδοτικό Συμβούλιο, απηύθυνε σήμερα ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος κ. Κωνσταντίνος Λετυμπιώτης.

Σε δηλώσεις του, ο Εκπρόσωπος είπε ότι «η Κυβέρνηση χαιρετίζει την έναρξη της διαδικασίας εκδήλωσης ενδιαφέροντος για διορισμό στα Διοικητικά Συμβούλια της Αρχής Λιμένων Κύπρου και του Θεατρικού Οργανισμού Κύπρου μέσω του Γνωμοδοτικού Συμβουλίου.

Πρόκειται για μια ανοιχτή διαδικασία που απευθύνεται σε όλους και όλες που έχουν την όρεξη, τις ικανότητες και τις γνώσεις να συμμετέχουν και να προσφέρουν.

Οι συμπολίτες και οι συμπολίτισσες μας που ενδιαφέρονται να εκδηλώσουν ενδιαφέρον για τους δύο αυτούς οργανισμούς μπορούν από σήμερα να επισκεφθούν το gnomodotiko.gov.cy και να συμπληρώσουν τη δήλωση ενδιαφέροντος.

Η σύσταση του Γνωμοδοτικού Συμβουλίου είναι μια  σημαντική πολιτική του Προγράμματος Διακυβέρνησης του Προέδρου της Δημοκρατίας η οποία  θα ενισχύσει τη διαφάνεια και την αξιοκρατία στη δημόσια ζωή, αλλά και θα συμβάλει σημαντικά στην αναβάθμιση της λειτουργίας των Οργανισμών.

Παραμένουμε προσηλωμένοι στην υλοποίηση ενός φιλόδοξου προγράμματος διακυβέρνησης, το Κοινωνικό μας Συμβόλαιο με τους πολίτες και αποφασισμένοι θα εφαρμόσουμε στην πράξη όλες εκείνες τις πολιτικές που θα εκσυγχρονίσουν το κράτος και θα βελτιώσουν την καθημερινότητα των πολιτών».

Δειτε Επισης

Υπ. Δικαιοσύνης: Ανανεώνουμε τη δέσμευση να συνεχίσουμε τον αγώνα
Συγκρατημένα αισιόδοξος για επανέναρξη των συνομιλιών για το Κυπριακό ο Μητσοτάκης
«Το Κυπριακό αποτελεί μείζονα προτεραιότητα της ελληνικής εξωτερικής πολιτικής»
Εκδήλωση ευαισθητοποίησης για Κυπριακό στο ΕΚ από Φουρλά και Χατζηπαντέλα
Επιστολή τ/κ «συνδέσμου ανθρωπίνων δικαιωμάτων» προς τον ΟΗΕ και την ΕΕ
«Αν πετύχαινε το πραξικόπημα στην Τουρκία θα έφευγαν από την Κύπρο»
Ενοχλημένος ο Παναγιώτου-«Δεν μπορεί να καταργηθεί η αναλογιστική μείωση για πρόωρη σύνταξη»
Πενήντα χρόνια μετά στη δημοσιότητα πρακτικά της Τουρκικής Εθνοσυνέλευσης για την εισβολή
Συνεχάρη την «καλή του φίλη» Ρομπέρτα Μέτσολα ο ΠτΔ-«Άξια η επανεκλογή σου»
Το Κυπριακό συζήτησε με Μητσοτάκη η Α. Δημητρίου, συναντήθηκε και με Δένδια