ΒΙΝΤΕΟ: Κρατούμενος δείχνει πως είναι το κελί στις φυλακές της Ελβετίας-«Μοιάζει με ξενοδοχείο πέντε αστέρων»

Μια πρόσφατη ανάρτηση στο Reddit άφησε τους πάντες εντελώς έκπληκτους, αφού προσφέρει μια ματιά στο εσωτερικό μιας φυλακής στην Ελβετία. Το βίντεο, το οποίο έχει κατακλύσει το διαδίκτυο, παρουσιάζει μια αντισυμβατική άποψη της ζωής πίσω από τα κάγκελα.

Οι πρώτες εντυπώσεις είναι ότι είναι σχολαστικά τακτοποιημένο και αραιά διακοσμημένο. Η ξενάγηση προχωρά στην αποκάλυψη του μπάνιου, όπου οι τοίχοι μπορεί να είναι μονότονοι γκρίζοι, αλλά ξεχωρίζει η εκπληκτική καθαριότητα. Οι κρατούμενοι διαθέτουν ατομικές τουαλέτες και τα καταλύματα είναι σχεδιασμένα για να φιλοξενούν δύο άτομα σε κάθε δωμάτιο. Την ίδια στιγμή υπάρχει καθρέφτης και ράφια για προϊόντα περιποίησης.

Υπάρχουν δύο κρεβάτια, που χωρίζονται από ένα μικρό περβάζι. Αξίζει να σημειωθεί ότι υπάρχει ένα ευρύχωρο κομοδίνο πάνω στο οποίο υπάρχει μια μεγάλη τηλεόραση και ένας βραστήρας για την εξυπηρέτηση των κρατουμένων. Είναι πολύ μακριά από τη ζοφερή εικόνα που συνήθως συνδέεται με τα κελιά των φυλακών.

Ίσως η πιο εντυπωσιακή πτυχή του βίντεο είναι η εξωτερική θέα, η οποία είναι εκπληκτικά γραφική. Οι εγκαταστάσεις είναι μοντέρνες, με εκτεταμένα παράθυρα σε κάθε δωμάτιο, προσφέροντας θέα στο καταπράσινο τοπίο, πλούσιο σε φυτά και δέντρα.

Προσθέτοντας μια πινελιά χιούμορ στο βίντεο, ο κρατούμενος γύρισε ακόμη και ένα TikTok, με το «Prisoner» της Miley Cyrus ως soundtrack.

Η ξενάγηση συνεχίζεται σε μερικούς από τους διαδρόμους της φυλακής, αποκαλύπτοντας μάλιστα ένα μοναδικό χαρακτηριστικό: μια τρύπα στον τοίχο που χρησιμεύει ως αναπτήρας για τσιγάρα. Αυτή η σύγχρονη φυλακή προσφέρει ένα απροσδόκητο επίπεδο άνεσης.

Το βίντεο κορυφώνεται με την άφιξη του γεύματος των κρατουμένων, το οποίο μοιάζει με φαγητό που θα σερβίρονταν σε ξενοδοχείο 5 αστέρων.

Πηγή: gazzetta

Δειτε Επισης

ΒΙΝΤΕΟ: Κοριτσάκι που γεννήθηκε κωφό, άκουσε για πρώτη φορά χάρη σε νέα γονιδιακή θεραπεία
Ορειβάτες στην Κίνα κόλλησαν σε γκρεμό για περισσότερο από μία ώρα λόγω συνωστισμού-Απίστευτη εικόνα
Τύπος ισχυρίζεται ότι τρώει κάθε μέρα πίτσα τα τελευταία έξι χρόνια-«Νιώθω υγιής»
Η φύση έχει τις λύσεις-Ουρακοτάγκος θεράπευσε τραύμα φτιάχνοντας αλοιφή με ιαματικό φυτό
Επιστήμονες ανακάλυψαν τεράστιο «ωκεανό» που κρύβεται κάτω από την επιφάνεια της Γης
ΒΙΝΤΕΟ: «Έχω κολλήσει στο αυτοκίνητό μου»-Οδηγός παγιδεύτηκε μέσα σε ένα Tesla
Γνωστός Τούρκος ηθοποιός αγόρασε το σχολείο του και το κατεδάφισε για να πάρει εκδίκηση
Το απίστευτο κόλπο οδηγού για να μην του τρακάρουν το αυτοκίνητό του
Hθοποιός στην Τουρκία αγόρασε το σχολείο που πήγε μικρός και το διέλυσε για να εκδικηθεί τους καθηγητές
BINTEO: Αεροσκάφος κάνει αναγκαστική προσγείωση και αναποδογυρίζεται σε παραλία