Κατασκευάζεται φωτοβολταϊκό πάρκο στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας

Βάζοντας στο επίκεντρο -όχι μόνο την παροχή ποιοτικών υπηρεσιών Υγείας- αλλά και τη μείωση του περιβαλλοντικού του αποτυπώματος, μέσα από την αξιοποίηση ανανεώσιμων πηγών ενέργειας στις υποδομές του, ο Οργανισμός Κρατικών Υπηρεσιών Υγείας (ΟΚΥπΥ) ξεκινά την κατασκευή Φωτοβολταϊκού Πάρκου στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας.

Σε ανακοίνωσή του, ο Οργανισμός αναφέρει ότι στο πλαίσιο των κατασκευαστικών εργασιών του έργου, το οποίο προνοεί και τη δημιουργία καλυμμένων χώρων στάθμευσης για τους επισκέπτες, τμήμα του χώρου στάθμευσης του Γενικού Νοσοκομείου Λευκωσίας, θα παραμείνει κλειστό από την Κυριακή, 15 Οκτωβρίου του 2023 μέχρι τις 7 Ιανουάριου του 2024.

Καλεί το κοινό να επιδείξει κατανόηση κατά την διάρκεια των εργασιών και ενημερώνει ότι οι ασθενείς και επισκέπτες του Νοσοκομείου, μπορούν να χρησιμοποιούν τον χώρο στάθμευσης, που βρίσκεται δεξιά της εισόδου.

Ο ΟΚΥπΥ αναφέρει πως η πρώτη φάση του έργου θα ολοκληρωθεί στις 8 Ιανουαρίου του 2024 και αμέσως μετά η εταιρεία θα απελευθερώσει το τμήμα του χώρου στάθμευσης για να περιφράξει το υπόλοιπο μέρος, ώστε να προχωρήσει με τις εργασίες.

Η δεύτερη φάση του έργου θα ολοκληρωθεί στις 23 Μαρτίου του 2024 οπότε και θα αποδεσμευτεί ολόκληρος ο χώρος στάθμευσης.

Το Φωτοβολταϊκό Πάρκο θα έχει δυναμικότητα 1.3 MWp με το συνολικό κόστος του έργου να ανέρχεται στα €1,8 εκατομμύρια + Φ.Π.Α.. το έργο, εντάσσεται στα πλαίσια του Σχεδίου Ανάκαμψης και Ανθεκτικότητας.

Πηγή: ΚΥΠΕ

Δειτε Επισης

Ώρα μηδέν για τη Ράφα-Ο Νετανιάχου αγνοεί τον Μπάιντεν, ξεκινά εισβολή στον παλαιστινιακό θύλακα
Κάμερες σε ιδιωτικά νηπιαγωγεία και σε ευαίσθητους χώρους ζητά η Ισότητα
Χειροπέδες σε 19χρονο για τα επεισόδια στον Ύψωνα-Στις τέσσερις οι συλλήψεις
To Ισραήλ θεωρεί ότι οι διαπραγματεύσεις του Καΐρου έληξαν-Προχωρά σε επιχειρήσεις στη Ράφα
Μέτρα για αντιμετώπιση αδήλωτης εργασίας και Τουρκοκύπριους συζητά το Εργατικό Συμβουλευτικό Σώμα
ΒΙΝΤΕΟ: Διαχειρίσιμη η πυρκαγιά στη Λεμεσό-Ζημιές σε υποστατικά και γεωργικές καλλιέργειες
Επαναδραστηριοποίηση Μηχανισμού Διαβούλευσης με Παιδοβουλή
Πέραν των 4726 παιδιών από αρχές έτους στο ΤΑΕΠ Παίδων του Γενικού Νοσοκομείου Λευκωσίας
ΒΙΝΤΕΟ: Κατευθύνεται προς τον υδατοφράκτη Άλασσας η φωτιά-Ζημιές σε κτηνοτροφικά υποστατικά
Παράνομη επίσκεψη Βούλγαρου Ευρωβουλευτή στα κατεχόμενα