Παραδέχθηκε σχεδόν όλες τις κατηγορίες ο Σύρος που απείλησε να γυρίσει την Πάφο ανάποδα

Στις 17 Οκτωβρίου ορίστηκε για σκοπούς ακρόασης, η υπόθεση εναντίον 47χρονου Σύρου που συνελήφθη στη Χλώρακα, σε σχέση με τα επεισόδια τον περασμένο Αύγουστο, που είπε ότι θα γυρίσει την Πάφο ανάποδα, ενώ στην σημερινή δικάσιμο απάντησε παραδοχή στις περισσότερες από τις κατηγορίες που αντιμετωπίζει.

Ο 47χρονος, που τελεί υπό κράτηση, παρουσιάστηκε την Τετάρτη ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Πάφου.

Τα αδικήματα που αντιμετωπίζει ο 47χρονος είναι αυτά της δημοσίευσης ψευδών ειδήσεων, πρόκλησης και διέγερσης βιαιοπραγίας, διέγερσης για διάπραξη ποινικού αδικήματος, χρήσης ναρκωτικών ουσιών καθώς επίσης και της κλοπής και κλεπταποδοχής, υποθέσεις που καταχωρήθηκαν ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Πάφου.

Σήμερα παραδέχτηκε τις κατηγορίες που αφορούν διέγερση τρόμου, βιαιοπραγία και υποκίνηση διάπραξης ποινικού αδικήματος ωστόσο απάντησε με μη παραδοχή στην κατηγορία της δημοσίευσης ψευδών ειδήσεων.

Στο πλαίσιο των εξετάσεων σχετικά με τα επεισόδια στη Χλώρακα τον περασμένο Αύγουστο, η Αστυνομία προχώρησε στην καταχώρηση υπόθεσης ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Πάφου, εναντίον του. Το Δικαστήριο διέταξε να παραμείνει υπό κράτηση ο 47χρονος.

Πηγή: ΚΥΠΕ

Δειτε Επισης

Έρευνες για τα αίτια θανάτου του άτυχου 56χρονου εκπαιδευτή αλόγων-Στην αναμονή για τη νεκροτομή
Νύχτα επεισοδίων σε ελέγχους για λαμπρατζιές-Μολότοφ, πέτρες και κροτίδες
Πάνω από 50 περιστατικά με λαμπρατζιές σε ένα 24ωρο-Ξέφυγε η κατάσταση στη Λάρνακα
Επεισόδια με είκοσι νεαρούς στη Λάρνακα-Πέταξαν κροτίδες εναντίον περιπολικού, συνελήφθησαν τρεις
Προκάλεσαν τροχαίο με κλεμμένη μοτοσικλέτα-Εξαφανίστηκε ο οδηγός, στο νοσοκομείο με κατάγματα ο συνοδηγός
Κατάπιε σακουλάκια με ναρκωτικά και πιάστηκε κατά την άφιξή του στο αεροδρόμιο Πάφου
Τραγωδία σε παραλία στη Λάρνακα-Μοιραία προπόνηση για εκπαιδευτή αλόγων
Κρίσιμο δίμηνο για το Νομοσχέδιο για τη βία στα γήπεδα-Από νομοτεχνικό έλεγχο το δεύτερο Νομοσχέδιο για ΣΥΦΙ
Μικρή δασική πυρκαγιά στην κοινότητα Ίνειας
Υπό πλήρη έλεγχο δασική πυρκαγιά στην περιοχή Λίμνης της Πόλης Χρυσοχούς