Υπ. Γεωργίας και Πρόεδρος ΔΗΚΟ διαβεβαίωσαν για συνέχιση της συνεργασίας

Τα θέματα των αρμοδιοτήτων του Υπουργείου Γεωργίας, Αγροτικής Ανάπτυξης και Περιβάλλοντος βρέθηκαν στο επίκεντρο συνάντησης που είχε σήμερα ο Υπουργός Πέτρος Ξενοφώντος με τον Πρόεδρο του ΔΗΚΟ Νικόλα Παπαδόπουλο, οι οποίοι διαβεβαίωσαν πως η συνεργασία και η επικοινωνία θα συνεχιστεί και στο μέλλον.

Σε δηλώσεις του μετά τη συνάντηση, ο Υπουργός Γεωργίας, είπε πως στην πολύ καλή αυτή συνάντηση, όπως τη χαρακτήρισε, συζητήθηκαν θέματα που άπτονται των αρμοδιοτήτων του Υπουργείου και επιβεβαιώθηκε η άψογη συνεργασία που υπάρχει μεταξύ του Υπουργείου και του ΔΗΚΟ, η οποία είναι προς όφελος της γεωργίας, της κτηνοτροφίας αλλά και γενικότερα της οικονομίας του τόπου. «Θα έχουμε ανοικτή γραμμή επικοινωνίας και εκεί όπου χρειάζεται θα ζητούμε πάντοτε τη συνεργασία και τη βοήθεια του ΔΗΚΟ», είπε.

Από την πλευρά του, ο Νικόλας Παπαδόπουλος είπε πως σήμερα είχαν μια χρήσιμη και εποικοδομητική συζήτηση με τον Υπουργό για θέματα που αφορούν την γεωργία, την κτηνοτροφία και το περιβάλλον.

«Οφείλουμε να σημειώσουμε με ιδιαίτερη ικανοποίηση ότι ο προϋπολογισμός του 2024 περιλαμβάνει σημαντικά κονδύλια για την ανάπτυξη της γεωργικής και κτηνοτροφικής οικονομίας, σημαντικά προγράμματα για την πράσινη ανάπτυξη», είπε ο κ. Παπαδόπουλος και αναφέρθηκε με ιδιαίτερη ικανοποίηση στον διπλασιασμό του κονδυλίου που αφορά την αγροτική ανάπτυξη.

Για αυτό το λόγο, πρόσθεσε ο κ. Παπαδόπουλος, «θεωρούμε πως αυτός ο προϋπολογισμός θα δώσει ένα έναυσμα θετικής ανάπτυξης σε ένα νευραλγικό τομέα της κυπριακής οικονομίας που μπορεί να προσφέρει πολύ περισσότερα».

Γι αυτό το λόγο, ο κ. Παπαδόπουλος συνεχάρη τον Υπουργό Γεωργίας για αυτή τη μεγάλη προσπάθεια που καταβάλλει το Υπουργείο Γεωργίας και ευχήθηκε όπως αυτός ο τομέας πάει ακόμα καλύτερα.

Δειτε Επισης

Αξιωματούχοι ΗΠΑ εξήραν τον ηγετικό ρόλο Κύπρου για Γάζα-Τις επόμενες μέρες λειτουργεί η προβλήτα
Διμερείς σχέσεις-Κυπριακό στις επαφές Κόμπου στην Τασκένδη
Απαντούν στο ΕΛΑΜ για τα διαβατήρια στους μετανάστες ΔΗΣΥ και ΔΗΚΟ-«Αφελής και επικίνδυνη πρόταση»
Οικονομία και Κυπριακό συζήτησαν οι ηγεσίες ΑΚΕΛ-ΚΕΒΕ
Το μήνυμα ΠτΔ για την απόπειρα δολοφονίας σε βάρος του Σλοβάκου Πρωθυπουργού-«Βαθιά σοκαρισμένος»
Ν. Χριστοδουλίδης: Η Κύπρος θα κερδίσει το στοίχημα για ελκυστικό επενδυτικό περιβάλλον
«Η Νάκμπα συνεχίζεται σε μία γενοκτονία, χιλιάδες Παλαιστίνιοι διαμαρτύρονται για εκτοπισμό»
«Εκβιασμός κατά της Κυπριακής Δημοκρατίας η δήλωση Χεζμπολάχ για ροές Σύρων»
Νέα επίθεση Τατάρ σε Ολγκίν-Την κατηγορεί πως υπερέβη τα όρια της εντολής της
Επισκέφτηκε την περίκλειστη Αμμόχωστο ο Φασινό-«Να ξανακάνουμε το Βαρώσι μια ζωντανή πόλη»