Καταγγελία κυνηγών για όχημα που παρέσυρε και τραυμάτισε γεωργό

Καταγγελία από το Κίνημα Ενωμένων Κυπρίων Κυνηγών, ότι ακτιβιστές εισήλθαν σε υπό καλλιέργεια χωράφι προκαλώντας ζημιές και στη συνέχεια χτύπησαν με το όχημα γεωργό, με αποτέλεσμα να τραυματιστεί.

Σε ανακοίνωση του το Κίνημα Ενωμένων Κυπρίων Κυνηγών αναφέρει πως, «το ποτήρι πλέον έχει ξεχειλίσει. Δεν πρόκειται να ανεχτούμε τέτοιες ενέργειες επιθετικές και επικίνδυνες από κανένα δήθεν Ακτιβιστή μέσα στη χώρα μας. Ήρθε η ώρα όλοι να βγούμε στους δρόμους να προστατεύσουμε τους εαυτούς μας εφόσον το κράτος αδιαφορεί και αδυνατεί να το πράξει. Γινόμαστε όλοι ένα για ένα κοινό σκοπό. Καμιά ανοχή στη παράνομη και ανεξέλεγκτη δράση των δήθεν Ακτιβιστών».

Παράλληλα αναφέρεται πως, «το απόγευμα της Τρίτης, 10 Οκτωβρίου 2023 στο Λιοπέτρι, ένα όχημα με οδηγό έναν άντρα και μία γυναίκα μπήκε σε υπό καλλιέργεια χωράφι προκαλώντας ζημιές. Ο γεωργός απεγνωσμένος προσπάθησε (πεζός) να τους σταματήσει να μην προκαλέσουν άλλες ζημιές στην περιουσία του. Το όχημα σταμάτησε αρχικά και στην συνέχεια ξανά ξεκίνησε με αποτέλεσμα να κτυπήσουν με το αυτοκίνητο τους τον γεωργό τραυματίζοντας τον».

Όπως αναφέρεται ακόμη, «ο γεωργός αφού δεν δέχτηκε την συγνώμη των επιβαινόντων στο όχημα κάλεσε την Αστυνομία. Όταν κατεύθασε η Αστυνομία στο μέρος φάνηκε ότι στο όχημα επέβαιναν ακτιβιστές οι οποίοι ισχυρίστηκαν ότι ήθελαν να πάνε πιο γρήγορα σε περιοχή που βρισκόταν περίπου 1 χιλιόμετρο από το μέρος για να ελέγξουν σημείο που το είχαν στο GPS και που πιθανό να διεξάγεται παράνομη θήρευση πουλιών. Ο γεωργός προέβηκε σε καταγγελία εναντίον του οδηγού του οχήματος. Εναντίον του ΙΤΑΛΟΥ ΑΚΤΙΒΙΣΤΗ διερευνάται υπόθεση που αφορά το αδίκημα των: ΑΜΕΛΩΝ ΚΑΙ ΕΠΙΚΥΝΔΥΝΩΝ ΠΡΑΞΕΩΝ ΠΟΥ ΘΕΤΟΥΝ ΣΕ ΚΙΝΔΥΝΟ ΑΝΘΡΩΠΙΝΕΣ ΖΩΕΣ》ΤΟΥ ΚΕΦΑΛΑΙΟΥ 154, ΑΡΘΡΟ 236 - 237».

Δειτε Επισης

Ακόμη ένα δέμα με ναρκωτικά έφτασε στην Κύπρο-Χειροπέδες στον 27χρονο παραλήπτη
Συνελήφθη ο 29χρονος που καταζητείτο για την επίθεση κατά νοσηλευτών και γιατρού
Ελεύθερες υπό όρους οι δύο γυναίκες που συνελήφθησαν για εξύβριση Παλαιστινίων
Έκρυψαν κάνναβη σε συσκευασίες δημητριακών-Συνελήφθη 58χρονος (pics)
Διενεργήθηκε η νεκροτομή στη σορό του Μηνά Χατζημιχαήλ
Εντόπισαν στην κατοχή του αριθμό πλαστών χαρτονομισμάτων-Υπό τετραήμερη κράτηση 24χρονος
Για πέντε μέρες στο κελί οι δύο για την ρατσιστική επίθεση σε βάρος ντελιβεράδων στη Λεμεσό
Αναζητούν δέκα άτομα για την επίθεση με ντελιβεράδες-Κουβαλούσαν και ρόπαλο οι δράστες (pics)
Στο κελί μέχρι τη δίκη ο συνεργός του Κομμωτή-Λήφθηκε υπόψη πως αποφυλακίστηκε με parole
Αναβλήθηκε εκ νέου η υπόθεση της Metamax-Τέλη Οκτωβρίου ξανά στο δικαστήριο οι δύο