Χειροπέδες σε άλλο ένα πρόσωπο για τους πυροβολισμούς την Πρωτοχρονιά στην Πάφο

Υπόθεση συνωμοσίας προς διάπραξη κακουργήματος και πλημμελήματος, παράνομης κατοχής και μεταφοράς κυνηγετικού όπλου και εκρηκτικών υλών, πρόκλησης κακόβουλης ζημιάς, πυροβολισμών και οπλοφορίας προς διέγερσης τρόμου διερευνά η Αστυνομία στην Πάφο.

Συγκεκριμένα, στις 02/01/2023, έγινε καταγγελία στην Αστυνομία από 28χρονο ότι γύρω στις 04:30 το πρωί της πρωτοχρονιάς, ενώ διασκέδαζε σε κέντρο αναψυχής στην Πάφο με δύο φιλικά του πρόσωπα, δέχτηκε τηλεφώνημα από άλλο πρόσωπο, το οποίο του ζήτησε να συναντηθούν σε συγκεκριμένο σημείο στην Πάφο ώστε να συζητήσουν κάποιο προσωπικό τους θέμα.

Όταν ο 28χρονος μετέβη στο εν λόγω σημείο με τα δύο φιλικά του πρόσωπα, συνάντησε το πρόσωπο που του είχε τηλεφωνήσει και κατά τη διάρκεια της συνομιλίας τους άκουσε έναν πυροβολισμό. Στην συνέχεια, όπως ανέφερε ο 28χρονος, το πρόσωπο που ζήτησε το ραντεβού αποχώρησε με το αυτοκίνητο του, ενώ ο παραπονούμενος άκουσε άλλους δύο πυροβολισμούς και εκ των υστέρων διαπίστωσε πως είχε πληγεί στο πίσω μέρος, το αυτοκίνητο του από τους πυροβολισμούς.

Από περαιτέρω εξετάσεις της Αστυνομίας εξασφαλίστηκε μαρτυρία εναντίον τριών προσώπων ηλικίας 24, 27 και 26 ετών, όπου εναντίον τους εκδόθηκαν εντάλματα σύλληψης και συνελήφθησαν στις 03/01/2023, 06/01/2023 και 09/01/2023, αντίστοιχα.

Το ΤΑΕ Πάφου συνεχίζει τις εξετάσεις.

Δειτε Επισης

Βαριές πολιτικές ευθύνες έδειξε η Επιτροπή στους υπουργούς Αναστασιάδη για ΤΑΚΑΤΑ-Άδειασε και Γενικούς Διευθυντές
Έτσι θα γίνεται η παραχώρηση τ/κ περιουσιών-«Αποφασιστικό βήμα για ορθολογιστική διαχείριση»
Η άγνωστη απόπειρα δολοφονίας βρέφους, το χρονικό θανάτων των μωρών και οι καταθέσεις που έκαψαν τη Μουρτζούκου
Χωρίς ρεύμα περιοχές σε Λεμεσό και Πάφο λόγω βλάβης στο δίκτυο της ΑΗΚ
Ποινικό αδίκημα η άσκοπη χρήση λάστιχου, αύξηση του ύψους των εξωδίκων-Ψηφίστηκε νόμος από τη Βουλή
Πρόταση Νόμου για δημιουργία Εθνικού Ταμείου Απώλειας Χρήσης Κατεχόμενων Περιουσιών κατέθεσε ο Κάρουλας
Τοποθέτηση Σαββίδη για κατάθεση νομοσχεδίων διαχωρισμού εξουσιών-«Ο ρόλος μου περιορίζεται στην νομική πτυχή»
Συγκλονίζουν οι συγγενείς των θυμάτων του Μαρί-«Ήταν όλα εγκληματικά και εσκεμμένα, ο πόνος και η απώλεια μένει»
Η παράνομη δίωξη του Σενέρ Λεβέντ ενώπιον της ΕΕ μετά από παρεμβάσεις Μαυρίδη και Γεωργίου
Επιτήδειοι επιχειρούν να αποσπάσουν χρήματα από πολίτες για δήθεν χορηγία