Βίντεο από τη φωτιά σε βαλβίδα κυλίνδρου υγραερίου χωρητικότητας 200kg

Βίντεο από την πυρκαγιά σε βαλβίδα κυλίνδρου υγραερίου που βρισκόταν σε αυλή οικίας στην Κοινότητα Αγίας Άννας, στη Λάρνακα, έδωσε στη δημοσιότητα ο εκπρόσωπος Τύπου της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας.

Σύμφωνα με την Πυροσβεστική, χθες στις 16.27 , λήφθηκε κλήση για πυρκαγιά σε βαλβίδα κυλίνδρου υγραερίου χωρητικότητας 200kg που προμήθευε δυο λεβητοστάσια θέρμανσης και βρισκόταν σε αυλή ιδιωτικής οικίας στην Κοινότητα Αγίας Άννας.

Ανταποκρίθηκαν μέλη της Αστυνομίας και της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας με τρία οχήματα από τους Πυροσβεστικούς Σταθμούς Λάρνακας και ΕΜΑΚ.

Όπως είπε ο κ. Κεττής τηρήθηκαν όλες οι επιχειρησιακές διαδικασίες και έγινε ψύξη του κυλίνδρου και κατάσβεση της πυρκαγιάς με χρήση αυλού εδάφους και χειροκίνητων αυλών. Έγινε συνεχής μεταφορά νερού με πλαγιογραμμές νερού από γειτονικό υδροστόμιο και με τη χρήση των δύο βυτιοφόρων οχημάτων.

Επιπλέον, οι Πυροσβεστικοί Σταθμοί Λάρνακας προέβησαν σε μερική ανάκληση προσωπικού από την επερχόμενη εναλλαγή για κάλυψη των αναγκών τους.

Τα αίτια της πυρκαγιάς διερευνώνται. 

ΔΙΑΒΑΣΤΤΕ ΕΔΩ: Πυρκαγιά σε βαλβίδα κυλίνδρου υγραερίου χωρητικότητας 200kg

Δειτε Επισης

Ελεύθεροι δύο από τους συλληφθέντες για τη συμπλοκή στη Λάρνακα, παραμένει υπό κράτηση ο τρίτος
Βαριές πολιτικές ευθύνες έδειξε η Επιτροπή στους υπουργούς Αναστασιάδη για ΤΑΚΑΤΑ-Άδειασε και Γενικούς Διευθυντές
Έτσι θα γίνεται η παραχώρηση τ/κ περιουσιών-«Αποφασιστικό βήμα για ορθολογιστική διαχείριση»
Η άγνωστη απόπειρα δολοφονίας βρέφους, το χρονικό θανάτων των μωρών και οι καταθέσεις που έκαψαν τη Μουρτζούκου
Χωρίς ρεύμα περιοχές σε Λεμεσό και Πάφο λόγω βλάβης στο δίκτυο της ΑΗΚ
Ποινικό αδίκημα η άσκοπη χρήση λάστιχου, αύξηση του ύψους των εξωδίκων-Ψηφίστηκε νόμος από τη Βουλή
Πρόταση Νόμου για δημιουργία Εθνικού Ταμείου Απώλειας Χρήσης Κατεχόμενων Περιουσιών κατέθεσε ο Κάρουλας
Τοποθέτηση Σαββίδη για κατάθεση νομοσχεδίων διαχωρισμού εξουσιών-«Ο ρόλος μου περιορίζεται στην νομική πτυχή»
Συγκλονίζουν οι συγγενείς των θυμάτων του Μαρί-«Ήταν όλα εγκληματικά και εσκεμμένα, ο πόνος και η απώλεια μένει»
Η παράνομη δίωξη του Σενέρ Λεβέντ ενώπιον της ΕΕ μετά από παρεμβάσεις Μαυρίδη και Γεωργίου