Ξεκαθαρίζει η Hermes-«Ουδεμία ανάμειξη στις εκλογικές διαδικασίες των υποψηφίων»

Η Hermes Airports Ltd διευκρινίζει ότι η δραστηριότητα μελών του προσωπικού της στις επικείμενες προεδρικές εκλογές, δεν πρέπει να θεωρείται ότι εκπροσωπεί ή εκφράζει θέσεις της εταιρείας.  

Γραπτή ανακοίνωση της εταιρείας αναφέρεται «σε δημοσίευση συμμετοχής μέλους του προσωπικού της Hermes Airports Ltd σε διαδικασίες υποβολής υποψηφιότητας υποψηφίου στις επικείμενες προεδρικές εκλογές. Η Hermes Airports Ltd διευκρινίζει ότι η υπό αναφορά δραστηριότητα του συγκεκριμένου μέλους συνιστά προσωπική υπόθεση και η οποιαδήποτε αναφορά στην υπηρεσιακή ιδιότητα του / της, όπως και οποιουδήποτε άλλου μέλους του προσωπικού της εταιρείας, δεν θα πρέπει να θεωρείται ότι εκπροσωπεί ή εκφράζει θέσεις της εταιρείας».

Προστίθεται ότι «η Hermes Airports Ltd ουδεμία ανάμειξη έχει ούτε επιθυμεί να έχει στις εκλογικές διαδικασίες των υποψηφίων».

Δειτε Επισης

Πυρά Οικολόγων κατά Εισαγγελίας μετά την καταδίκη από ΕΔΑΔ-«Ποιος θα πληρώσει τη λανθασμένη απόφαση του κ. Αγγελίδη;»
Στην Κύπρο την Κυριακή η Ολγκίν, τη Δευτέρα η συνάντηση με τον Πρόεδρο
Στα 2,3 εκατομμύρια οι εισφορές στα κόμματα-Πάνω από ένα εκατομμύριο στο ΑΚΕΛ, ακολουθεί ο ΔΗΣΥ
Φουλ επίθεση από Άλμα σε Εισαγγελία-«Ο Πρόεδρος δεν θεωρεί ότι είναι ανάρμοστοι; Aς αναλάβει τις ευθύνες του»
Βλέπει ένταση λόγω σύλληψης σφετεριστών ο Γκουτέρες-«Όχι» σε μονομερείς ενέργειες που θέτουν σε κίνδυνο τις προοπτικές
Είδε θετικά βήματα ο Γκουτέρες, ζητά «ουσιαστικό διάλογο πέραν από ΜΟΕ»-Αναφορά σε «μονομερείς ενέργειες» των δύο πλευρών στη Νεκρή Ζώνη
Στην Κύπρο ο Βρετανός υπουργός Εξωτερικών
«Αναγκαίο βήμα το άνοιγμα τεσσάρων νέων σημείων διέλευσης»-Το προσχέδιο της έκθεσης Γκουτέρες
Το άκομψο timing των ΗΕ, η προσπάθεια του Προέδρου στο Κυπριακό και τα αρνητικά δεδομένα
Καταψηφίστηκε στην Ολομέλεια πρόταση του ΑΚΕΛ για δημοσίευση στοιχείων χορηγιών ΟΠΑΠ