ΒΙΝΤΕΟ: Παρουσιάζει βελτίωση η υγεία της δασκάλας που πυροβόλησε ο εξάχρονος στις ΗΠΑ

Η κατάσταση της δασκάλας Άμπι Ζβέρνερ από τη Βιρτζίνια που τραυματίστηκε σοβαρά όταν την πυροβόλησε εξάχρονος μαθητής έχει δείξει σημάδια βελτίωσης, σύμφωνα με τις αρχές, παραμένει πάντως σε κρίσιμη κατάσταση.

Αφού χτυπήθηκε από τη σφαίρα, η Ζβέρνερ «φώναξε στα παιδιά της να τρέξουν μακριά», σύμφωνα με αυτόπτη μάρτυρα.

Δεν είναι σαφές πώς το παιδί, που παραμένει υπό αστυνομική κράτηση, απέκτησε το όπλο, αναφέρει το BBC. Το σχολείο, το οποίο έχει περίπου 550 μαθητές, διέθετε εγκαταστάσεις ανίχνευσης μετάλλων, αλλά οι μαθητές ελέγχονταν τυχαία.

Η αστυνομία αρνήθηκε μεν να πει τι θα μπορούσε να οδήγησε το περιστατικό, αλλά εξήγησε ότι ο πυροβολισμός έγινε έπειτα από καυγά στην πρώτη τάξη και δεν φαίνεται να ήταν «τυχαίος».

Οι αστυνομικοί αρνήθηκαν να συζητήσουν με τους δημοσιογράφους ποια επαφή είχαν με τους γονείς του μαθητή.

Ο νόμος της Βιρτζίνια απαγορεύει τη δίκη των παιδιών έξι ετών ως ενήλικες. Το παιδί θα ήταν επίσης πολύ μικρό για να τεθεί υπό την επιμέλεια του υπουργείου Δικαιοσύνης Ανηλίκων εάν κριθεί ένοχο. Ωστόσο, ο δικαστής θα μπορούσε να αφαιρέσει την επιμέλεια των γονέων του αγοριού.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: ΒΙΝΤΕΟ:«Ο 6χρονος πυροβόλησε σκόπιμα τη δασκάλα του»-Κτυπήθηκε από σφαίρα στο στήθος

Δειτε Επισης

Πώς διχάστηκε η Δύση για την Ουκρανία-Οι ΗΠΑ συμμάχησαν με τη Ρωσία και «άδειασαν» την Ευρώπη
Παράλληλοι μονόλογοι Τραμπ και Μακρόν στον Λευκό Οίκο-τα αγκάθια, ο Πούτιν και η νέα συμμαχία στον ΟΗΕ
Χάος με το mail του Μασκ σε κρατικούς υπαλλήλους
Φόβος για υγειονομική καταστροφή στις ΗΠΑ λόγω της επιφυλακτικότητας έναντι των εμβολίων
ΒΙΝΤΕΟ: Μπαλόνι με υγραέριο που ακούμπησε κεράκια σε τούρτα έσκασε στο πρόσωπο 33χρονης
Ένα βήμα πιο κοντά στο τέλος του πολέμου στην Ουκρανία-Όσα συμφώνησαν Τραμπ και Μακρόν
Το γερμανικό τείχος προστασίας, η άνοδος του AfD και η τιμωρία των απερχόμενων
Το έγγραφο της συμφωνίας μεταξύ ΗΠΑ και Ουκρανίας-Επενδυτικό ταμείο για τα 500 δισ. από το Κίεβο
Πλήγματα του ισραηλινού στρατού σε τοποθεσίες εκτόξευσης ρουκετών στη Γάζα
ΗΠΑ και Ρωσία καταψήφισαν στον ΟΗΕ ψήφισμα της Ουκρανίας για τον τερματισμό του πολέμου