Καθηγητής στις ΗΠΑ πήρε μεγάλη δόση ναρκωτικών μπροστά στους μαθητές του

Ένας καθηγητής καλλιτεχνικών σε γυμνάσιο στο Νιου Τζέρσεϊ συνελήφθη καθώς πήρε υπερβολική δόση ναρκωτικών μπροστά στους μαθητές του, ανακοίνωσε η αστυνομία.

Ο 57χρονος Φρανκ Τόμσον, δάσκαλος στο Roosevelt Intermediate School στο Westfield, βρέθηκε αναίσθητος σε μια αίθουσα διδασκαλίας λίγο μετά τις 9 το πρωί στις 29 Νοεμβρίου 2022.

Η αστυνομία ανέφερε ότι οι μαθητές είδαν τον Τόμσον παρατηρήθηκε για πρώτη φορά από μαθητές σε εξαιρετικά δύσκολη κατάσταση και του παρασχέθηκαν οι πρώτε βοήθειες από μια νοσοκόμα του σχολείου πριν φτάσε η αστυνομία.

Αστυνομικός που έσπευσε στο σημείο αναγνώρισε αμέσως σημάδια που έδειχναν ότι ο δάσκαλος είχε πάρει υπερβολική δόση ναρκωτικών και του έκανε ένεση με Narcan, την οποία είχε πάνω του.

Ο Τόμσον παρουσίασε γρήγορα σημάδια βελτίωσης, σύμφωνα με την αστυνομία.

Κατά τη διάρκεια της έρευνας που ακολούθησε, η αστυνομία ανακάλυψε φαιντανύλη και σύνεργα στην ντουλάπα της τάξης.

Σε επιστολή προς τους γονείς, η σχολική περιφέρεια δήλωσε ότι η αίθουσα διδασκαλίας σφραγίστηκε και στη συνέχεια απολυμάνθηκε, ανέφερε το Fox 5.

Αν και το περιστατικό συνέβη τον Νοέμβριο, ο Τόμσον κατηγορήθηκε την Πέμπτη για κατοχή ελεγχόμενης επικίνδυνης ουσίας, κατοχή ναρκωτικών, έκθεση μαθητών σε κίνδυνο και το αδίκημα διατάραξης της τάξης.

Η δίκη του καθηγητή έχει προγραμματιστεί για την 1η Φεβρουαρίου.

«Ενώ η δημόσια σχολική περιφέρεια του Westfield δεν μπορεί να σχολιάσει θέματα προσωπικού που είναι εμπιστευτικά, θα συνεχίσουμε να εστιάζουμε στην ασφάλεια των μαθητών και του προσωπικού και στη διατήρηση της ακεραιότητας του μαθησιακού περιβάλλοντος της τάξης. Είμαστε ευγνώμονες για τη συνεργασία μας με το αστυνομικό τμήμα του Westfield», αναφέρει η ανακοίνωση του σχολείου.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Δειτε Επισης

Νετανιάχου: Το Ισραήλ έχει πλησιάσει τους στόχους του στον πόλεμο με Ιράν
Απέναντι στην Τουρκία πέντε αραβικές χώρες για τη στάση της για Κυπριακό στον Οργανισμό Ισλαμικής Συνεργασίας
Χειροπέδες σε 35χρονη που πιάστηκε με ναρκωτικά στην οικία της-Κατέγραφε παράνομα δημόσιο χώρο
Έστειλαν μήνυμα σε 54χρονο για δήθεν πληρωμή εξωδίκου και του απέσπασαν 1.600 ευρώ
Νew York Times: Eνδείξεις προετοιμασίας επιθέσεων σε αμερικανικές βάσεις σε Ιράκ ή Συρία
Σε κλίμα αντιπαράθεσης η συνεδρία ΣΑ-«Όταν ο κόσμος βρέθηκε στο χείλος της αβύσσου, οι ΗΠΑ έκαναν το βήμα μπροστά»
Η πρώτη δήλωση Χαμενεΐ μετά τις αμερικανικές επιδρομές στο Ιράν-«Η τιμωρία συνεχίζεται»
Στους 22 οι νεκροί από την επίθεση στην ελληνορθόδοξη εκκλησία στη Δαμασκό-Σκηνές χάους, επιρρίπτεται στον ISIS η ευθύνη
LIVE: Εν αναμονή των αντιποίνων του Ιράν στις ΗΠΑ-Συνεδριάζει το Συμβούλιο Ασφαλείας του Τραμπ
Σκέψεις για δημιουργία ιστοσελίδας που θα συγκεντρώνει όλο τον δημόσιο τομέα και ενισχύει τη «Διαφάνεια»