ΒΙΝΤΕΟ: Εξάχρονος πυροβόλησε και τραυμάτισε δασκάλα στις ΗΠΑ-Σε κρίσιμη κατάσταση η 30χρονη

Ένας εξάχρονος μαθητής πυροβόλησε και τραυμάτισε μια δασκάλα σε σχολείο της πόλης Νιούπορτ Νιουζ, στην Βιρτζίνια των Ηνωμένων Πολιτειών.

Το περιστατικό σημειώθηκε χθες Παρασκευή στο δημοτικό σχολείο Ρίτσνεκ.

Η δασκάλα, περίπου 30 ετών, διακομίστηκε σοβαρά τραυματισμένη σε νοσοκομείο, όπως μεταδίδουν αμερικανικά μέσα ενημέρωσης. Δεν αναφέρθηκε άλλος τραυματισμός.

Παραμένει αδιευκρίνιστο το πώς βρέθηκε το όπλο στην κατοχή του εξάχρονου, καθώς και οι ακριβείς συνθήκες υπό τις οποίες σημειώθηκε το περιστατικό.

 

Ο 6χρονος που άνοιξε πυρ και τραυμάτισε σοβαρά μια δασκάλα, τέθηκε υπό κράτηση. Δεν ήταν τυχαίος πυροβολισμός», είπε ο αρχηγός της αστυνομίας του Νιούπορτ Νιουζ, Στιβ Ντρου.

Κανένας μαθητής δεν τραυματίστηκε από τους πυροβολισμούς στο Δημοτικό Σχολείο Ρίτσνεκ, ανέφερε η αστυνομία σε δήλωση .

 

Ο πυροβολισμός έγινε σε μια τάξη της πρώτης δημοτικού και το παιδί και ο δάσκαλος, που γνώριζαν ο ένας τον άλλον, ήταν προφανώς μόνοι, είπε ο Ντρου σε συνέντευξη Τύπου.

 

«Οι τραυματισμοί της δασκάλας εξακολουθούν να θεωρούνται απειλητικοί για τη ζωή, αλλά υπήρξε κάποια βελτίωση στην τελευταία ενημέρωση που λάβαμε», δήλωσε ο επικεφαλής το βράδυ της Παρασκευής.

Πηγή: Πρώτο Θέμα

Δειτε Επισης

Πώς έγινε η τρομοκρατική επίθεση με δεκάδες νεκρούς στη Δαμασκό-Ανάμεσα στα θύματα και παιδιά
NBC News: Το Ιράν απείλησε τον Τραμπ με τρομοκρατικές επιθέσεις στις ΗΠΑ πριν πλήξει τις πυρηνικές εγκαταστάσεις
Συνολικά είκοσι μία ειδικές πτήσεις από Λάρνακα-Συνεχίζονται και οι αφίξεις σκαφών από το Ισραήλ
Καίει το Τμήμα Δασών η έκθεση Ελεγκτικής για Ακάμα-Χάθηκε εγγυητική ενός εκατομμυρίου, αυξήθηκε κατά 135% το κόστος
Διασώθηκαν Ισραηλινοί που επέβαιναν σε σκάφος που έφυγε από την Κύπρο-Αποκοιμήθηκε ο καπετάνιος
Η Τεχεράνη απειλεί πως θα βάλει στο στόχαστρο αμερικανικές στρατιωτικές βάσεις στη Μέση Ανατολή
Μαίνεται η μεγάλη φωτιά στη Χίο-Εκκενώθηκαν οικισμοί, υπόνοιες για εμπρησμό
Συνελήφθη Αζέρος ιρανικής καταγωγής στην Κρήτη-Φωτογράφιζε τις αεροναυτικές βάσεις στη Σούδα
Νετανιάχου: Το Ισραήλ έχει πλησιάσει τους στόχους του στον πόλεμο με Ιράν
Απέναντι στην Τουρκία πέντε αραβικές χώρες για τη στάση της για Κυπριακό στον Οργανισμό Ισλαμικής Συνεργασίας