Βγήκαν για βόλτα με μαχαίρι και ναρκωτικά στην κατοχή τους-Χειροπέδες σε δύο νεαρούς

Χειροπέδες σε δύο νεαρούς, στην κατοχή των οποίων εντοπίστηκαν μαχαίρι και ναρκωτικά, πέρασε η Αστυνομία στην Πάφο, το βράδυ της Τρίτης.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, γύρω στις 23:30, μέλη της Τροχαίας Πάφου σταμάτησε όχημα, στο οποίο επέβαιναν ένας 26χρονος και ένας 27χρονος στη λεωφόρο Χλώρακας. Έπειτα από έλεγχο στο όχημα, εντοπίστηκαν ένα μαχαίρι και ένα μπαστούνι του γκολφ, με τον 26χρονο, ο οποίος ήταν και ο οδηγός του οχήματος, να παραδέχεται ότι είναι δικά του.

Στη συνέχεια, τα μέλη της Αστυνομίας μετά από εξακρίβωση των στοιχείων των δύο, διαπίστωσαν ότι εναντίον του 27χρονου εκκρεμούσαν δικαστικά εντάλματα σύλληψης, για τα οποία και συνελήφθη. Από σωματικό έλεγχο που διενεργήθηκε στον 27χρονο, εντοπίστηκαν στην κατοχή του 3 γραμμάρια κάνναβη και πέντε ναρκωτικά χάπια, τα οποία παραδέχθηκε ότι είναι δικά του.

Τα μέλη της Αστυνομίας υπέβαλαν τον 26χρονο και σε έλεγχο νάρκοτεστ, με θετικό αποτέλεσμα. Οι δύο νεαροί συνελήφθησαν και τελούν υπό κράτηση.

Η Αστυνομία Πάφου συνεχίζει τις έρευνες.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Δειτε Επισης

Επιτήδειοι κατάφεραν να εξαπατήσουν 34χρονο και να του αποσπάσουν πάνω από 119 χιλιάδες ευρώ
Από αναθυμιάσεις πιθανόν να έχασε τη ζωή ο 27χρονος στον Ύψωνα-Ήταν μόνος του στην οικία
Νέα θεωρία για την εξαφάνιση της Μαντλίν ΜακΚάν-Ενδεχομένως να σκοτώθηκε σε τροχαίο
Φορτωμένοι με πάνω από 17 κιλά κάνναβης έφτασαν στο αεροδρόμιο Λάρνακας δύο πρόσωπα
Παραγωγική χαρακτήρισε τη συνάντηση του με Ολγκίν ο Γεραπετρίτης-«Μόνη οδός για πρόοδο στο Κυπριακό ο διάλογος»
Νεκρός ανασύρθηκε 27χρονος μετά από πυρκαγιά σε σπίτι στον Ύψωνα-Σε εξέλιξη οι έρευνες για την τραγωδία
Από τις πιο σφοδρές επιθέσεις στο Χάρκοβο-Έφτασαν του έξι οι νεκροί και 21 οι τραυματίες
Χιλιάδες στην τριήμερη πορεία προς τη Γάζα-«Θα βαδίσω γιατί δεν μπορώ να βλέπω άλλα νεκρά παιδιά»
Διπλή δολοφονία στο Βέλγιο-Νεκρές 46χρονη και η 6χρονη κόρη της μέσα σε φλεγόμενο διαμέρισμα
Αντιδρά το Άλμα για την έρευνα σε βάρος του Οδυσσέα-«Πρακτικές που θυμίζουν Ερντογάν και Όρμπαν»