Όλτρα: Ήμασταν τυχεροί όταν σκόραρε η Πάφος, γι’ αυτό υπάρχει το VAR

Ικανοποιημένος και χαρούμενους μετά τη νίκη επί της Πάφου,ο Χοσέ Λουίς Όλτρα.    

Μιλώντας μετά το τέλος του αγώνα ο Ισπανός τεχνικός ανέφερε πως «είμαι πολύ χαρούμενος που πήραμε μια σπουδαία νίκη και ξεκινήσαμε το έτος ιδανικά. Το ότι έχουμε πετύχει εννέα συνεχόμενες νίκες ήταν κάτι το πάρα πολύ δύσκολο. Ήταν μια δύσκολη νίκη η σημερινή. Η Πάφος είναι πολύ καλή και δυνατή με καλούς παίκτες. Για εμένα ήταν ισορροπημένο το παιχνίδι. Στο πρώτη ημίχρονο ήμασταν καλύτεροι και σκοράραμε. Στο δεύτερο είχαμε πρόβλημα, δεν μπορούσαμε να κρατήσουμε την μπάλα, όμως ήμασταν καλοί αμυντικά. Ήμασταν τυχεροί όταν σκόραρε η Πάφος θα μπορούσε εκεί να χαθεί το παιχνίδι, όμως για αυτό υπάρχει το VAR. Ευχαριστούμε τους φιλάθλους μας που μας στήριζαν κάθε λεπτό».

Για το ιστορικό ρεκόρ των εννέα συνεχόμενων νικών είπε ότι «είμαι χαρούμενος, αλλά δεν είμαι εγώ το επίκεντρο. Το επίκεντρο είναι οι παίκτες, ο πρόεδρος, ο τεχνικός διευθυντής και άλλοι πολλοί».

Για το σχόλιο του τεχνικού της Πάφου, ότι η ομάδα του ήταν καλύτερη ανέφερε πως «δεν έχω να πω κάτι. Ήταν ένα ισορροπημένο παιχνίδι. Στο γήπεδο τους ήταν καλύτεροι, σήμερα στο πρώτο ημίχρονο ήμασταν εμείς και εκείνοι στο δεύτερο. Ο τερματοφύλακας μας δεν απειλήθηκε ιδιαίτερα».