Πυροβόλησε τα πόδια του ο Παναθηναϊκός στην Τρίπολη

Η αρνητική παράδοση των τελευταίων ετών για τον Παναθηναϊκό στην Τρίπολη δεν «έσπασε» ούτε τώρα. Σε ένα παιχνίδι με μεγάλο «πρέπει» για το «τριφύλλι», μια ποδοσφαιρική αυτοκτονία έφερε την τιμωρία και το γκρέμισμα των «πράσινων» από την κορυφή της βαθμολογίας. Η αποβολή του Δημήτρη Κουρμπέλη πολύ νωρίς (33') διαμόρφωσε συνθήκη στο παιχνίδι και η ομάδα του Ιβάν Γιοβάνονιτς... πυροβόλησε τα πόδια της για να γνωρίσει τη δεύτερη διαδοχική και τρίτη συνολικά ήττα στο πρωτάθλημα. Όλες στον δεύτερο γύρο!

*Χωρίς καμία διάθεση να... κρεμάσουμε στα μανταλάκια τον αρχηγό του Παναθηναϊκού, το λάθος του και η αποβολή του με δυο κίτρινες κάρτες μέσα σε 6 λεπτά ήταν και αυτό που εν πολλοίς έκρινε την αναμέτρηση. Μέχρι εκείνο το σημείο το «τριφύλλι» είχε τον έλεγχο του αγώνα, έβγαλε δύο ευκαιρίες και έδειχνε ότι πατούσε καλά στον αγωνιστικό χώρο με στόχο το γκολ και φυσικά το πολυπόθητο διπλό. Από την αποβολή και μετά, τα πάντα άλλαξαν.

*Οι «πράσινοι», έχοντας αριθμητικό μειονέκτημα, δεν μπορούσαν να γίνουν απειλητικοί και να κάνουν το παιχνίδι τους. Ο Αστέρας πήρε την κατοχή, κυκλοφορούσε χωρίς να απειλεί και έβλεπε τον Παναθηναϊκό, επίσης, να μη γίνεται απειλητικός, αν εξαιρέσουμε ένα σουτ του Παλάσιος που πέρασε έξω. Συν τις άλλοις, η ομάδα του Ιβάν Γιοβάνοβιτς είχε την ατυχία να βρεθεί πίσω στο σκορ στην πρώτη επίσκεψη του Αστέρα και σε χρονικό σημείο που τα πράγματα ήταν πολύ δύσκολα να αλλάξουν. Σουτ του Μπαρτόλο στο 80' και η μπάλα στα δίχτυα για το 1-0.

*Οι «πράσινοι» έβγαλαν μια αντίδραση, αλλά αυτή δεν έφτανε. Έχασαν δυο μεγάλες ευκαιρίες με Κλεϊνχέισλερ και Ιωαννίδη για την ισοφάριση, δεν κατάφεραν να σκοράρουν και έφυγαν με το... μηδέν, για μια ακόμη φορά, από την πρωτεύουσα της Αρκαδίας. Για πρώτη φορά έπειτα από μεγάλο διάστημα ο Παναθηναϊκός είναι στη δεύτερη θέση και πλέον είναι αυτός που κυνηγάει την κορυφή.

*Πρέπει το κουμπί να γυρίσει και μάλιστα άμεσα. Η ομάδα οφείλει να διορθώσει τις αδυναμίες της, να έχει περισσότερη συγκέντρωση και να σταματήσει να έχεις τάσεις αυτοκαταστροφής, όπως κάνει το τελευταίο διάστημα. Το σημερινό το λες και ποδοσφαιρική αυτοκτονία. Σε τέτοιο χρονικό σημείο, σε μια κρίσιμη καμπή του πρωταθλήματος και ιδιαίτερα εκτός έδρας, κάθε λάθος μετράει. Ιδιαίτερα όταν μιλάμε για αποβολή, όπως αυτή του Δημήτρη Κουρμπέλη...

Δειτε Επισης

Ζητούν ακύρωση της διαδικασίας για τη Μονή Αββακούμ οι μοναχοί-Το υπόμνημα στην Ιερά Σύνοδο
Καταγγελία για κακοποίηση ηλικιωμένου από τη σύζυγό του-Ενήμερες και οι ΥΚΕ
Παρουσίασε το σχέδιο με τις 50 δράσεις για την κοινωνική ένταξη των μεταναστών ο ΥΠΕΣ
Ομόφωνα ένοχη η Ρούλα Πισπιρίγκου για το θάνατο της Τζωρτζίνας-Της επιβλήθηκε ισόβια κάθειρξη
Πρόστιμα 80,000 ευρώ σε παροχείς για καταχρήσεις στο ΓεΣΥ-Πέραν των 350 διερευνήσεων
Ένοχος ο Ηλίας Μίχος για το βιασμό της 12χρονης-Αθώα η μητέρα
ΒΙΝΤΕΟ: Επεισόδια κατά τη μεταγωγή του Μίχου και των άλλων κατηγορουμένων στην υπόθεση Κολώνου
Για πρόσκληση Γκουτέρες σε Τατάρ για συνάντηση κάνουν λόγο τα κατεχόμενα
Τραγικό το τέλος της 85χρονης στην Καρδίτσα-Την κατασπάραξε ζώο
Σοκ στην Καρδίτσα-Εντοπίστηκε ακέφαλο πτώμα 85χρονης σε οικία