Επικίνδυνοι οι δρόμοι λόγω χαλαζιού και χιονόπτωσης-Η ενημέρωση της Αστυνομίας

Η βροχόπτωση που σημειώνεται το μεσημέρι της Δευτέρας σε περιοχές της Πάφου, Λεμεσού και Λευκωσίας, καθώς και η χιονόπτωση που σημειώνεται στην ευρύτερη περιοχή Τροόδους, επηρεάζουν την κυκλοφορία, αφού καθιστούν ολισθηρό το οδόστρωμα των δρόμων.

Συγκεκριμένα, γύρω στη 1.00 το μεσημέρι, στο τμήμα του αυτοκινητόδρομου Πάφου-Λεμεσού, μεταξύ Πισσουρίου και Αυδήμου, σημειώνεται έντονη βροχόπτωση και χαλαζόπτωση, με αποτέλεσμα να παρατηρείται ροή και συσσώρευση νερού και χαλαζιού που καθιστούν το οδόστρωμα επικίνδυνα ολισθηρό.

Βροχόπτωση σημειώνεται και σε άλλες περιοχές του αυτοκινητόδρομου Πάφου-Λεμεσού, καθώς και σε περιοχές του αυτοκινητόδρομου Λευκωσίας-Κοκκινοτριμιθιάς, χωρίς ωστόσο να παρουσιάζονται ιδιαίτερα προβλήματα στο οδικό δίκτυο. Συστήνεται ωστόσο προσοχή στους διερχόμενους οδηγούς οχημάτων, για ασφαλή οδήγηση στη βροχή.

Στο Τρόοδος, λόγω της χιονόπτωσης που σημειώνεται, οι δρόμοι Πλατρών-Τροόδους, Καρβουνά-Τροόδους, και Προδρόμου-Τροόδους, είναι ανοικτοί ΜΟΝΟ για οχήματα με κίνηση και στους τέσσερις τροχούς ή εφοδιασμένα με αντιολισθητικές αλυσίδες.

Στις ορεινές περιοχές της Μόρφου και ειδικότερα στους δρόμους Κακοπετριάς-Καρβουνά και Πεδουλά-Κύκκου, δεν παρουσιάζονται ιδιαίτερα προβλήματα στο οδικό δίκτυο. Χωρίς προβλήματα είναι η κατάσταση και στο οδικό δίκτυο των πόλεων, σε όλες τις επαρχίες.

Επισημαίνεται ότι λόγω των χειμερινών συνθηκών που επικρατούν, η κατάσταση στο οδικό δίκτυο είναι μεταβαλλόμενη. Προτρέπεται το κοινό όπως πριν τις διακινήσεις του, ενημερώνεται για την κατάσταση των δρόμων μέσω και των ανακοινώσεων που δίνει στη δημοσιότητα η Αστυνομία.

Λόγω έντονης χαλαζόπτωσης έχουν καταστεί ολισθηροί και επικίνδυνοι οι δρόμοι:

Μονιάτη – Πλατρών

Πέρα Πεδιού – Πλατρών και

Τρμίκλινης – Καρβουνά

Οι οδηγοί προτρέπονται να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί, να οδηγούν με χαμηλές ταχύτητες και να διατηρούν αποστάσεις ασφαλείας από τα προπορευόμενα οχήματα.

Δειτε Επισης

Διέρρηξε δύο διπλανές εξοχικές κατοικίες, ήχησαν οι συναγερμοί-Καταζητείται 27χρονος
Έρευνες για την μυστήρια εξαφάνιση του 69χρονου-Ψάχνουν στα οδοφράγματα
Κατήγγειλε ότι πήγε σπίτι της για εργασίες και την βίασε-Υπό κράτηση 40χρονος
Έλαβε εξιτήριο και επέστρεψε στο κελί ο γιατρός που καταγγέλθηκε για σεξουαλική παρενόχληση
Ώρες αγωνίας για 17χρονη-Απουσιάζει από τον χώρο διαμονής της (pic)
Εντοπίστηκαν στην οικία του περισσότερα από τέσσερα κιλά ναρκωτικών (pics)
Οδηγοί υπό την επήρεια αλκοόλ και ναρκωτικών-Συντονισμένη επιχείρηση Αστυνομίας
Μαχαιρώματα στην Κοράκου-Τέσσερις τραυματίες, χειροπέδες σε 63χρονο
Κατέρρευσε οικία στην Ποταμιά-Δεν εντοπίστηκαν παγιδευμένα άτομα
Μεταφέρθηκε στο Μακάρειο το τετράχρονο κοριτσάκι που έπεσε στο κενό