Μαυρογιάννης: Το κράτος να σταθεί αρωγός δίπλα στο σπουδαίο έργο της Europa Donna Κύπρου

Το κράτος να σταθεί αρωγός δίπλα στο σπουδαίο έργο της Europa Donna Κύπρου, είπε ο ανεξάρτητος υποψήφιος για την Προεδρία της Δημοκρατίας, Ανδρέας Μαυρογιάννης, ο οποίος πραγματοποίησε επίσκεψη στο σπίτι της οργάνωσης τη Δευτέρα. 

Σύμφωνα με δελτίο Τύπου που εξέδωσε το εκλογικό επιτελείο του, ο κ. Μαυρογιάννης συνοδευόμενος από την κόρη του Αθηνά Μαυρογιάννη και τα μέλη του επιτελείου, Άντρη Χατζηανδρέου και Έφη Ξάνθου, έγιναν δεκτοί από την Πρόεδρο, Μαίρη Περδίου, τον Εκτελεστικό Διευθυντή, Μάριο Χαραλαμπίδη, όπως επίσης και μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου και προσωπικό της Europa Donna Κύπρου.

Στο πλαίσιο της επίσκεψης, ο Ανδρέας Μαυρογιάννης είχε την δυνατότητα να ξεναγηθεί στις εγκαταστάσεις της Europa Donna, όπως επίσης και να ενημερωθεί για τα 20 χρόνια ιστορίας και προσφοράς της. Επιπλέον, έτυχε ενημέρωσης για τις υπηρεσίες που παρέχονται στους ασθενείς και τις οικογένειές τους, αλλά και για τις εκστρατείες πρόληψης και έγκαιρης διάγνωσης που διεξάγονται ετησίως.

Κατά τη διάρκεια της συζήτησης, προστίθεται, έγινε αναφορά επίσης στην ανάγκη το κράτος να ενισχύσει τη στήριξή του προς τον οργανισμό, ώστε να είναι αρωγός στο σπουδαίο έργο που επιτελείται για τους ασθενείς με καρκίνο του μαστού.

Σε δηλώσεις του με το πέρας της επίσκεψης, ο κ. Μαυρογιάννης είπε πως είχε μία ιδιαίτερα εποικοδομητική συνάντηση και συζήτηση. «Εκφράσαμε τη συγκίνηση, την αναγνώριση και την ευγνωμοσύνη μας για το έργο που επιτελεί η Europa Donna Κύπρου στον τόπο. Είναι ένα έργο αξιοθαύμαστο από κάθε άποψη και συμβάλλει στο να έχουμε μία κοινωνία που να ενδιαφέρεται για τους ανθρώπους που έχουν ανάγκη», είπε.

Πηγή: ΚΥΠΕ 

Δειτε Επισης

Περιμένουν στο ακουστικό οι πολίτες για το 1450-Τρέχει να προλάβει η Κυβέρνηση
Με πλάνο και γεμάτο καλάθι στις Βρυξέλλες ο ΠτΔ-Οι στόχοι της Λευκωσίας
Στο μικροσκόπιο καθηγητών και μαθητών η Μιχαηλίδου για τα τετράμηνα-Τα αιτήματά τους
Στο φως νέα στοιχεία για τη Ρωσίδα κατάσκοπο-Η μητέρα της ζούσε στην Αθήνα και είχε συλληφθεί
Ενημέρωσε τους ευρωπαίους για τις προσπάθειες επανέναρξης των συνομιλιών ο Κόμπος
Θα δει Μακρόν και Σολτς στις Βρυξέλλες ο Χριστοδουλίδης
Οι εννέα προτεραιότητες του Μιχάλη Χατζηγιάννη για το Υφυπουργείο Πολιτισμού
Σε κοινές παραγγελίες πυρομαχικών του Ευρωπαϊκού Οργανισμού Άμυνας συμμετέχει η Κύπρος
Έδωσε διαβεβαιώσεις στην Αννίτα ο ΔΚΤ-«Δεν συντρέχει λόγος ανησυχίας για τις κυπριακές τράπεζες»
Χαρτοπόλεμος Δημητρίου-ΑΚΕΛ για τη χρηματοδότηση από ρωσικό λόμπι