Συλλυπητήρια Μητσοτάκη για τον θάνατο του πιλότου του Φάντομ

Τη θλίψη του για την πτώση του F-4 Phantom στην Ανδραβίδα με τον εντοπισμό νεκρού του συγκυβερνήτη του, εξέφρασε ο  Έλληνας Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης.

«Συγκλονισμένος πληροφορήθηκα τη συντριβή μαχητικού αεροσκάφους και την απώλεια του συγκυβερνήτη, Υποσμηναγού Μάριου – Μιχαήλ Τουρούτσικα, ενώ συνεχίζονται οι έρευνες για τον εντοπισμό του κυβερνήτη», σημειώνει σε ανάρτησή του. 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: Νεκρός εντοπίστηκε ο συγκυβερνήτης του F-4-Συνεχίζονται οι έρευνες για τον κυβερνήτη

Πρόκειται, προσθέτει ο Πρωθυπουργός της Ελλάδας, «για ένα τραγικό δυστύχημα την ώρα του καθήκοντος, υπό εξαιρετικά απαιτητικές συνθήκες εκπαίδευσης. Που βυθίζει στο πένθος την Πολεμική Αεροπορία, και υπενθυμίζει σε όλους μας πόσο σκληρή και επικίνδυνη είναι η μάχη που δίνουν καθημερινά οι πιλότοι μας, για την προάσπιση των αιθέρων της πατρίδας μας».

Εκφράζει «τα ειλικρινή μου συλλυπητήρια στην οικογένεια του ιπταμένου Υποσμηναγού. Η Πατρίδα δεν θα τον ξεχάσει».

Στο μεταξύ, τριήμερο πένθος στις Ένοπλες Δυνάμεις ανακοίνωσε ο υπουργός Εθνικής Άμυνας Νίκος Παναγιωτόπουλος.

Πηγή: ΚΥΠΕ  

 

Δειτε Επισης

Το δράμα τριών παιδιών που εγκατέλειψε η μητέρα τους στην Ελλάδα-«Πολλές φορές δεν είχαμε φαγητό»
Γυναίκες στην Ελλάδα που έβαλαν τους εραστές τους να δολοφονήσουν τους άνδρες τους
ΒΙΝΤΕΟ: Δύο γυναίκες παραβίασαν είσοδο πολυκατοικίας στα Γλυκά Νερά με... κάρτα
Κόλαφος αξιωματικός για το Μάτι-«Μπορούσαν να προλάβουν τη φωτιά, δεν το έκαναν»
Πώς χτύπησαν οι χάκερς την Τράπεζα Θεμάτων-Κανένα πρόβλημα με τις Πανελλαδικές
«Πήγα να της φτιάξω γάλα και μόλις βγήκα έξω είχε εξαφανιστεί»
Την άρση ασυλίας του Γεωργούλη αποφάσισε το Κοινοβούλιο για την υπόθεση κακοποίησης
Επεισοδιακή διακοπή στη δίκη του Αναγνωστόπουλου-Δεν εμφανίστηκε, διαβάζει για Πανελλήνιες
Τραγωδία στην Ελλάδα-Εντοπίστηκε νεκρό το δίχρονο κοριτσάκι που αναζητείτο στον Πύργο
Αγωνία για το δίχρονο κοριτσάκι που χάθηκε στον Πύργο-Παραμένει άφαντο