Μηνύματα νίκης στέλνει στους Συναγερμικούς ο ΔΗΣΥ-«Να κλείσουμε τ’ αυτιά στις Σειρήνες»

Μηνύματα νίκης προς τους ψηφοφόρους του ΔΗΣΥ στέλνει η παράταξη αλλά και το επιτελείο του Αβέρωφ Νεοφύτου. «Η εξέλιξη και η ανάπτυξη έχει ονοματεπώνυμο. Αβέρωφ Νεοφύτου και Δημοκρατικός Συναγερμός», τόνισε η παράταξη, υπογραμμίζοντας την ανάγκη ενίσχυσης της προσπάθειας από όλους. Την ίδια στιγμή, το περιβάλλον του Αβέρωφ Νεοφύτου δεν παρέλειψε να στρέψει τις βολές του για άλλη μία φορά και προς τον Νίκο Χριστοδουλίδη.

«Ενθουσιασμός, αυτοπεποίθηση και πίστη για τη νίκη. Αυτά εισπράττουμε από σας, από την κοινωνία, από τους συναγερμικούς τις τελευταίες μέρες. Και το μήνυμα που θέλουμε να στείλουμε στα μέλη και στους ψηφοφόρους του Δημοκρατικού Συναγερμού, μα και σε όλους τους πολίτες, είναι σαφές», δήλωσε ο εκπρόσωπος Τύπου του ΔΗΣΥ, Δημήτρης Δημητρίου.

«Οι καλύτερες μέρες που όλοι θέλουμε, για μας και τα παιδιά μας, χρειάζονται τη σφραγίδα του Δημοκρατικού Συναγερμού. Η σταθερότητα και η σιγουριά που σήμερα νιώθουμε χρειάζεται να διασφαλιστεί και για τα επόμενα χρόνια. Η εξέλιξη και η ανάπτυξη έχει ονοματεπώνυμο. Αβέρωφ Νεοφύτου και Δημοκρατικός Συναγερμός», τόνισε.

«Χρειάζεται ενίσχυση αυτής της προσπάθειας από όλους. Ο καθένας και η κάθε μία μπορούμε να προσθέσουμε σε αυτό τον αγώνα για να συνεχίσουμε μακριά από πειραματισμούς και ρίσκα.  Μαζί θα συνεχίσουμε. Για τις καλύτερες μέρες. Με τον Δημοκρατικό Συναγερμό και τον Αβέρωφ Νεοφύτου», υπέδειξε.

Από την πλευρά της, η εκπρόσωπος του επιτελείου Νεοφύτου, Τζώρτζια Κωνσταντίνου-Παναγιώτου, επεσήμανε πως έχουν απομείνει λίγα εικοσιτετράωρα για τη διεξαγωγή των εκλογών. Όλοι οι πολίτες πρέπει να αναλάβουμε την ευθύνη μας απέναντι στο μέλλον της πατρίδας μας και των παιδιών μας.

«Πρέπει να κλείσουμε τα αυτιά στις Σειρήνες και το αόριστα όμορφο αλλά επικίνδυνα παραπλανητικό τραγούδι τους. Ο Αβέρωφ Νεοφύτου είναι ο μόνος που μπορεί  να εγγυηθεί τη σταθερότητα τις δύσκολες μέρες που έρχονται», τόνισε. «Στην κρίση, θέλουμε στο τιμόνι τον κύριο «δεν συμφωνώ αλλά ούτε και διαφωνώ» ή κάποιον που δεν φοβάται να πάρει δύσκολες και ρηξικέλευθες αλλά αποτελεσματικές αποφάσεις; Θέλουμε κάποιον που βγάζει λαγούς από το καπέλο ή έναν αληθινό ηγέτη με πραγματικό, ρεαλιστικό πρόγραμμα, χωρίς τρικ και μαγικά κόλπα;», διερωτήθηκε.

«Η ψήφος είναι μια πολύ σοβαρή υπόθεση και πρέπει να πάει στον ηγέτη που θα την πάρει και θα την απογειώσει, θα την κάνει κινητήριο δύναμη του έργου που θα δημιουργήσει με τη συμβολή των πολιτών», ανέφερε η εκπρόσωπος του προέδρου του ΔΗΣΥ. «Κι αυτός ο ηγέτης είναι ξεκάθαρα ο Αβέρωφ Νεοφύτου. Τα πειράματα τα αφήνουμε στην επιστήμη. Στην πολιτική μετρούν η συνέπεια, η σταθερότητα και η ασφάλεια. Και μόνο ο Αβέρωφ Νεοφύτου μπορεί να τα εγγυηθεί», κατέληξε.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

 

Δειτε Επισης

Ν. Χριστοδουλίδης: Θα πράξω ό,τι είναι δυνατόν για να επικρατήσουν συνθήκες ενότητας
Αννίτα Δημητρίου: Σημαντικό να κρατήσουμε άσβεστη την αισιοδοξία και την ελπίδα
Με κάθε λαμπρότητα εορτάστηκε η Εθνική Επέτειος της 25η Μαρτίου στην Κύπρο (pics)
Ευελπιστεί σε σπάσιμο του αδιεξόδου στο Κυπριακό ο Προέδρος-«Τώρα είναι η ώρα της διπλωματίας»
Μήνυμα εθνικής ενότητας στην Πανηγυρική Δοξολογία-«Ευθύνη ολονών μας είναι η διαφύλαξή της»
Διπλές εκλογές, πολλαπλές προκλήσεις για τα κόμματα-Ο μπερδεμένος Μάιος του 2024
Από Ιούνιο τα νεότερα για το Κυπριακό-Τα συμπεράσματα του τριημέρου στις Βρυξέλλες
Αναζητούν κοινό βηματισμό, ετοιμάζουν φόρμουλα συνεργασίας Χριστοδουλίδης και κόμματα
Κορυφαία προτεραιότητα της Κυβέρνησης η επίλυση του Κυπριακού
Επίσκεψη πριν τις τουρκικές εκλογές αναμένει ο ΠτΔ-Συζητήθηκε ως «θετικό δεδομένο» η εμπλοκή ΕΕ