Η Ρούλα Πισπιρίγκου τέλεσε μνημόσυνο για την Τζωρτζίνα σε παρεκκλήσι στις φυλακές

Στο παρεκκλήσι των γυναικείων φυλακών Κορυδαλλού τέλεσε μόνη της σήμερα το μνημόσυνο για τον ένα χρόνο από τον θάνατο της 9χρονης Τζωρτζίνας, η μητέρας της Ρούλα Πισπιρίγκου που κατηγορείται και για τους χαμούς των άλλων δύο παιδιών της, Μαλένας και Ιριδας.

Όπως αναφέρει το Star, η μητέρα των τριών παιδιών από την Πάτρα τέλεσε μόνη της το μνημόσυνο στις γυναικείες φυλακές Κορυδαλλού και στο παρεκκλήσι που υπάρχει, με την παρουσία του ιερέα, που πηγαίνει κάθε δεύτερο Σάββατο στη φυλακή.

Ήταν επιθυμία της κατηγορουμένης να γίνει αυτό το τρισάγιο και να διαβαστεί μία ευχή. Είχε αιτηθεί όμως να πάει και στο μνημόσυνο που τέλεσε την περασμένη Δευτέρα  η μητέρα και η αδερφή της στον τάφο του παιδιού στην Πάτρα. Το αίτημά της δεν έγινε δεκτό. Το μνημόσυνο έγινε παρουσία, εκτός από τη μητέρα και της αδερφής της, του πατριού της και του θείου της.

Υπενθυμίζεται ότι την περασμένη εβδομάδα, μνημόσυνο τέλεσε και ο Μάνος Δασκαλάκης σε μοναστήρι την περασμένη εβδομάδα . Ήταν 29 Ιανουαρίου 2022 όταν στο Παίδων Αγλαΐα Κυριακού «έσβησε» η Τζωρτζίνα. Ήταν δύο και μισή το μεσημέρι όταν η μητέρα κάλεσε σε βοήθεια .Οι γιατροί έδιναν μάχη για μισή ώρα, με τη μικρή Τζωρτζίνα να φεύγει από τη ζωή με αιτία θανάτου την κεταμίνη.

Στο μεταξύ, ο δικηγόρος της Ρούλας Πισπιρίγκου, Αλέξης Κούγιας, ενημερώνει ότι την ερχόμενη εβδομάδα θα καταθέσει «πειθαρχική αναφορά αλλά και μήνυση και αγωγή κατά των κ.κ. Καρακούκη – Καλόγρηα για τα αδικήματα της παραβάσεως καθήκοντος, της ψεύδους καταμηνύσεως, της συκοφαντικής δυσφημήσεως και της ψευδούς καταθέσεως».

Ο συνήγορος της Ρούλας Πισπιρίγκου, εστιάζει στους θανάτους της Μαλένας το 2019 και της Ίριδας την Άνοιξη του 2021. Επικαλείται και πάλι τις εκτιμήσεις μιας ομάδας ιατροδικαστών που -όπως αναφέρει- καταλήγουν στο συμπέρασμα πως τα κορίτσια πέθαναν από παθολογικά αίτια.

Πηγή: in.gr

Δειτε Επισης

Δριμύ κατηγορώ υποστηρικτών Τυχικού στον Αρχιεπίσκοπο-«Έχετε ήδη και προ της δίκης καταδικάσει τον Μητροπολίτη»
Ανησύχητικές αναφορές Ρούτε-Η Ρωσία μπορεί να επιτεθεί την επόμενη πενταετία
Πηγή συνεργασίας η Ενέργεια για τον Πρόεδρο-«Η ανάπτυξη φυσικών πόρων να γίνεται με σεβασμό στο διεθνές δίκαιο»
Ανησυχητικές εικόνες από τον Ασπρόκρεμμο-Σμικρύνθηκε σε ένα χρόνο
Νεκρός 26χρονος σε airbnb της Θεσσαλονίκης-Τον εντόπισε η καθαρίστρια
Πτήση γεμάτη… νέες τρίχες-Το φαινόμενο μεταμόσχευσης μαλλιών στην Τουρκία
Ένας τραυματίας από επίθεση αρκούδας στην Ελλάδα-Στήθηκε επιχείρηση διάσωσης
Ξεκάθαρο μήνυμα Μακρόν-«Είμαστε ασυμβίβαστοι όταν απειλείται η εδαφική κυριαρχία της Ελλάδας και της Κύπρου»
Πώς ο Τραμπ πυροδοτεί την κρίση στο Λος Άντζελες, ενισχύοντας το ηγετικό του προφίλ-«Η κρίση που περίμενε»
Σε ξεχωριστά κελιά οι επιβαίνοντες του Madleen-«Ακτιβισμός για το Instagram, θα επιστρέψουν στην πατρίδα τους»