Παίχτης των Λέικερς πήγε με φωτογραφική μηχανή για φάουλ στον Λεμπρόν που δεν δόθηκε

Παράπονα από τη διαιτησία έχουν οι Λέικερς στην ήττα τους από τους Σέλτικς στην παράταση και θεωρούν πως οι διαιτητές έκριναν τον νικητή.

Με το σκορ στο 105-105, ο Λεμπρόν Τζέιμς (τελείωσε με 41 πόντους) πήρε την ευθύνη κόντρα στους Σέλτικς, πήγε προς τα μέσα για να τελειώσει τη φάση, όμως απέτυχε, αφού ο Τέιτουμ του βρήκε το χέρι, ένα δευτερόλεπτο για τη λήξη.

Οι διαιτητές δεν έδωσαν φάουλ και το ματς πήγε στην παράταση, κάτι που έκανε έξαλλο τον «Βασιλιά» που δεν μπορούσε να ησυχάσει με τίποτα. Στη συνέχεια οι λιμνάνθρωποι ηττήθηκαν στην παράταση.

Πάντως την παράσταση έκλεψε ο Πατ Μπέβερλι που μετά το τέλος της 4ης περιόδου βρήκε μια camera και την πήγε στον διαιτητή για να του δείξει το φάουλ που έγινε. Αυτό είχε σαν αποτέλεσμα να χρεωθεί με τεχνική ποινή και οι Σέλτικς να ξεκινήσουν την παράταση, σουτάροντας μια βολή.

Πηγή: gazzetta.gr 

Δειτε Επισης

Απαντά στον Οδυσσέα για την κόρη του πρύτανη το Κέντρο Αριστείας biobank.cy
Νέα απάτη με ψευδογιατρό, απέσπασαν χιλιάδες ευρώ από 76χρονη
Απείλησε ιδιοκτήτη υποστατικού, επιχείρησε να του πουλήσει προστασία και τον συνέλαβαν
Έσπασε τη σιωπή του ο Καραμανλής-«Παραιτήθηκα γιατί στον τομέα μου συνέβη μια ανείπωτη τραγωδία»
Δεν δείχνουν πολιτικά κίνητρα οι έρευνες για τον εμπρησμό στο οίκημα της ΕΔΕΚ Τσιακκιλερού
Αύξηση του στοιχηματισμού στην Κύπρο-Πώς αντιλαμβανόμαστε αν κάποιος είναι εθισμένος
O βασανιστικός θάνατος της 12χρονης Λουίζε-Οι συμμαθήτριές της τη μαχαίρωσαν 32 φορές με λίμα νυχιών
Ορκίστηκαν και ξεκινούν εκπαίδευση οι 221 ειδικοί αστυνομικοί για φρούρηση της Νεκρής Ζώνης
Πειθαρχική έρευνα από ΟΚΥπΥ για το περιστατικό με τη γυμνή γυναίκα-Καταγγελία στην Αστυνομία
Στις φλόγες όχημα στην Αραδίππου, καταστράφηκε ολοσχερώς