Μαχαιρώματα σε νυχτερινό κέντρο-Τραυματίστηκε φρουρός ασφαλείας και θαμώνας

Σε απόπειρα φόνου εξελίχθηκε συμπλοκή, που σημειώθηκε τα ξημερώματα σήμερα σε νυχτερινό κέντρο, στη Λευκωσία. Κατά τη διάρκεια της τραυματίστηκαν δύο πρόσωπα, τα οποία νοσηλεύονται στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας, με τραύματα από μαχαίρι.

Συγκεκριμένα, γύρω στις 3.15π.μ. σήμερα, λήφθηκε μήνυμα στην Αστυνομία, για συμπλοκή σε νυχτερινό κέντρο, στη Λευκωσία. Μέλη της Αστυνομίας μετέβησαν άμεσα στη σκηνή, όπου εντόπισαν δύο τραυματίες, ηλικίας 38 και 24 ετών.

Οι δύο τραυματίες μεταφέρθηκαν με ασθενοφόρο στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας, όπου διαπιστώθηκε ότι έφεραν τραύματα από μαχαίρι και κρατήθηκαν για νοσηλεία. Η κατάσταση της υγείας τους περιγράφεται ως σταθερή.

Από τις εξετάσεις της Αστυνομίας, εξασφαλίστηκε μαρτυρία σύμφωνα με την οποία ο 24χρονος, ο οποίος ήταν θαμώνας του νυκτερινού κέντρου, είχε διαπληκτιστεί με άγνωστο πρόσωπο, το οποίο φέρεται να τον τραυμάτισε με μαχαίρι στην κοιλιακή χώρα. Ο 38χρονος, ο οποίος εργαζόταν ως φρουρός ασφαλείας στο συγκεκριμένο υποστατικό, πλησίασε τους δύο άνδρες για να επιληφθεί της κατάστασης, ωστόσο ο άγνωστος φέρεται να του κάρφωσε το μαχαίρι στο στήθος και ακολούθως να τράπηκε σε φυγή.

Το ΤΑΕ Λευκωσίας διερευνά την υπόθεση.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: 

Δειτε Επισης

Ανήλικοι επιτέθηκαν σε ντελιβερά, τον ξυλοφόρτωσαν και τον τραυμάτισαν με μαχαίρι
Απόπειρα αυτοκτονίας στις Κεντρικές Φυλακές-Μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο νοσοκομείο κρατούμενος
Νεαρή έπιασε τιμόνι υπό επήρεια ναρκωτικών-Συγκρούστηκε με όχημα 93χρονου που τραυματίστηκε σοβαρά
Από την Μαδρίτη μέσω Βελιγραδίου έφτασαν στην Κύπρο τα 17 κιλά κάνναβης-Στο κελί οι δύο
Εκμεταλλεύτηκαν τις ψηλές θερμοκρασίας και βγήκαν στις παραλίες οι Κύπριοι-Αυξημένη κίνηση στους δρόμους
Κουκουλοφόροι μπούκαραν σε φούρνο, πρόταξαν μαχαίρι και άρπαξαν την ταμειακή μηχανή
Δεκαεξάχρονος απουσιάζει από το χώρο διαμονής του στη Λευκωσία (pic)
Χειροπέδες και σε 36χρονο για την εισαγωγή ναρκωτικών μέσα σε πακέτα με μπισκότα και τσίχλες
Χάθηκαν τα ίχνη 15χρονου από το χώρο διαμονής του στη Λευκωσία (pic)
Ξεκίνησε από την εστία κουζίνας και επεκτάθηκε στην οροφή η φονική πυρκαγιά με θύμα τον 27χρονο