Θλιβερή Μίλαν διασύρθηκε με πεντάρα στην έδρα της από τη Σασουόλο

Δεν βρίσκει... γιατρειά η Μίλαν! Η πρωταθλήτρια Ιταλίας απέδειξε για ακόμη μια φορά πως διανύει περίοδο βαριάς κρίσης αφού γνώρισε οδυνηρή εντός έδρας ήττα με σκορ 5-2 από τη Σασουόλο φτάνοντας τα τέσσερα διαδοχικά ματς χωρίς νίκη για την 20η αγωνιστική της Serie A!  

Έπεσαν στην 4η θέση της βαθμολογίας οι «ροσονέρι» οι οποίοι δέχθηκαν τρία γκολ σε διάστημα 11 λεπτών στο πρώτο μέρος φτάνοντας έτσι για πρώτη φορά στην ιστορία τους τα δύο διαδοχικά ματς που συντρίβονται με τέσσερα και πέντε τέρματα. Σε δύσκολη θέση πλέον ο Στέφανο Πιόλι ο οποίος μάλιστα ρίσκαρε αφήνοντας στον πάγκο τον MVP της περασμένης σεζόν, Ράφαελ Λεάο.

Τρίποντο-ανάσα για τη Σασουόλο η οποία επέστρεψε στις νίκες μετά τις 24 Οκτωβρίου και το 2-1 απέναντι στην Ελλάς Βερόνα για την 11η αγωνιστική.

Στο αμιγώς αγωνιστικό κομμάτι οι γηπεδούχοι ήταν εκείνοι που είχαν την υπεροχή στα πρώτα λεπτά με τον Ζιρού να σκοράρει και το γκολ έπειτα από χρήση VAR να ακυρώνεται ως οφσάιντ. Ωστόσο από το σημείο εκείνο και έπειτα η Σασουόλο ισορρόπησε και στο 19' έπειτα από ασίστ του Μπεράρντι ο Ντεφρέλ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Ταταρουσάνου για το 1-0. Λίγα δευτερόλεπτα αργότερα οι «νεροβέρντι» κατάφεραν να φτάσουν και σε δεύτερο γκολ καθώς ο Μπεράρντι, τροφοδότησε τον Φρατέσι που με τρομερό σουτ στην κλειστή γωνία έγραψε το 2-0.

Η Μίλαν έψαξε το γκολ και έτσι στο 23' ο Καλάμπρια με συστημένη σέντρα βρήκε τον Ζιρού που άπιαστη κεφαλιά μείωσε σε 2-1 δίνοντας νέα δεδομένα στο ματς. Παρόλα αυτά το σύνολο του Αλέσιο Ντιονίζι δεν θορυβήθηκε και στο ημίωρο ο Μπεράρντι από δημιουργός έγινε σκόρερ κάνοντας με κεφαλιά το 3-1 το οποίο έμεινε μέχρι το ημίχρονο.

Ωστόσο εκεί το σκηνικό για την Μίλαν δεν άλλαξε. Ακριβώς με τη σέντρα ο Λοριέν μπήκε στην περιοχή με τον Καλάμπρια να τον ανατρέπει παραχωρώντας ένα ανόητο πέναλτι. Ο Γάλλος εξτρέμ, δεν άφησε την ευκαιρία να πάει χαμένη και έτσι στο 47' ανέβασε τον δείκτη του σκορ στο 4-1 για τη Σασουόλο.

Μετά από οκτώ λεπτά η Μίλαν επιχείρησε να βγει μπροστά και ο Ζιρού σκόραρε ξανά με το γκολ του να ακυρώνεται για δεύτερη φορά. Ο Πιόλι προχώρησε σε αλλαγές και η ομάδα του Ντιονίζι εκμεταλλεύθηκε την διαρκή αμυντική σύγχυση των γηπεδούχων με αποτέλεσμα ο Ματέους Ενρίκε να εκμεταλλεύεται την τρίτη ασίστ του Μπεράρντι δίνοντας διαστάσεις θριάμβου στο σκορ για το 5-1.

Το κρεσέντο των γκολ συνεχίστηκε καθώς στο 81' ο Ντιβόκ Οριγκί με ονειρώδες πλασέ μείωσε σε 5-2 για τη Μίλαν το οποίο έμεινε ως το τέλος του ματς, με τους οπαδούς των γηπεδούχων να αποδοκιμάζουν έντονα μετά το σφύριγμα της λήξης.

Πηγή: sportfm

Δειτε Επισης

Πυροβολισμοί στα ΚΤΕΛ Κηφισού-Ένας τραυματίας
Χριστοδουλίδης: Η Κυβέρνηση θα συνεχίσει να επενδύει στην ενίσχυση του πολιτισμού
Τραγωδία στη Νότια Αφρική-Λεωφορείο με 46 άτομα έπεσε από γέφυρα, επέζησε μόνο ένα παιδί
Πράσινο φως για μαλλί άφρο και ράστα στους χώρους εργασίας ανάβει η Γαλλία
Απειλητικό μήνυμα Ισλαμικού Κράτους προς Δύση-«Να πλήξουμε τους σταυροφόρους στις ΗΠΑ, την Ευρώπη και το Ισραήλ»
Προτεραιότητα η επανέναρξη συνομιλιών για λύση Κυπριακού, λένε οι ΥΠΑΜ Ελλάδας-Κύπρου
Κάθειρξη 19 ετών ζήτησε ο εισαγγελέας στη Γαλλία για τον «βιαστή του Tinder»-«Είναι επικίνδυνος, κατέστρεψε 17 ζωές»
Συνελήφθη στα κατεχόμενα άτομο για «παραβίαση ιδιωτικής ζωής»
Οι Ταλιμπάν στο Αφγανιστάν επαναφέρουν τον δημόσιο λιθοβολισμό των γυναικών
Μεγαλώνει ο κύκλος των συλλήψεων για τις πλαστές άδειες οδήγησης αλλά και διαμονής στην ΚΔ