Νέα αντιπαράθεση ΔΗΣΥ-ΑΚΕΛ-«Εγκαίνια θα κάνει και ο Αβέρωφ ως ο επόμενος ΠτΔ»

Παίρνει θέση και ο Δημοκρατικός Συναγερμός, με φόντο τα εγκαίνια του Προέδρου της Δημοκρατίας Νίκου Αναστασιάδη, στον πυροσβεστικό σταθμό στο Βασιλικό.  

«Προσπαθώντας οι πολίτες να καταλάβουν πού είναι το τέλος της κατηφόρας του ΑΚΕΛ διαπιστώνουν ότι αυτή δεν έχει τέλος. Δεν μπορεί να εξηγηθεί αλλιώς το γιατί τους φταίει ακόμη και το ότι ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας εγκαινιάζει έργα κοινωφελή που ολοκληρώθηκαν και παραδίνονται στην κοινωνία στην οποία και ανήκουν», αναφέρει σε ανακοίνωση του ο ΔΗΣΥ. 

Προσθέτοντας ότι «είναι καιρός να καταπολεμήσει το ΑΚΕΛ τα σύνδρομά του διότι οφείλουμε να τους ενημερώσουμε ότι εγκαίνια έργων θα κάνει και ο Αβέρωφ Νεοφύτου ως ο επόμενος Πρόεδρος της Δημοκρατίας».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: Άναψαν φωτιές τα εγκαίνια σε πυροσβεστικό σταθμό-Ανταλλάζουν πυρά Προεδρία-ΑΚΕΛ

Νωρίτερα, η Προεδρία, μέσω του Κυβερνητικού Εκπροσώπου, Μάριου Πελεκάνου είχε αναφέρει πως «το ΑΚΕΛ Λάρνακας ενδεχομένως να προτιμούσε να μην άλλαζε η Λάρνακα, να μην ήταν σήμερα μια πολύ διαφορετική πόλη από αυτήν του 2013. Προτιμούν να λειτουργούν ως παρακλάδι της προσπάθειας μηδενισμού του έργου και της παρακαταθήκης που αφήνει η Κυβέρνηση Αναστασιάδη».

Ο κ. Πελεκάνος, υπέδειξε παράλληλα ότι «αντί άλλης απάντησης τους παραπέμπουμε στις δηλώσεις στις οποίες προέβη μόλις προχθές ο Δήμαρχος Λάρνακας, ο οποίος είναι μέλος του ΑΚΕΛ. Εκεί θα βρουν αποστομωτική απάντηση στην προσπάθεια τους να παραχαράξουν την πραγματικότητα».

Υπενθυμίζεται ότι, το ΑΚΕΛ Λάρνακας ανέφερε πως «ο Πρόεδρος Αναστασιάδης πριν αφήσει την προεδρία αποφάσισε να περιοδεύσει  με ένα ψαλίδι στο χέρι σε όλη την Κύπρο και να κόβει κορδέλες. Στα έργα που εγκαινιάζει είναι και ο πυροσβεστικός σταθμός στο Ενεργειακό Κέντρο, στην βιομηχανική περιοχή Βασιλικού.

Να υπενθυμίσουμε τον Πρόεδρο ότι δεσμεύθηκε προεκλογικά το 2017 ότι θα ολοκληρωθεί ο σταθμός αρχές του 2018 και τον εγκαινιάζει 6 μέρες πριν από την λήξη της θητείας του, το 2023. Στο μεταξύ, σε αυτό το διάστημα των 5 χρόνων απουσίας του σταθμού ξέσπασαν τρεις μεγάλες πυρκαγιές στην περιοχή με αρκετές συνέπειες για την υγεία των κατοίκων της περιοχής».

Καταλήγοντας το ΑΚΕΛ Λάρνακας ανέφερε ότι «επί  διακυβέρνησης Αναστασιάδη -  Συναγερμού η ασφάλεια των κατοίκων της περιοχής κρίνεται με τον εκάστοτε προεκλογικό  αγώνα του Νίκου Αναστασιάδη και των δύο επίδοξων συνεχιστών του».

Δειτε Επισης

Συναντήθηκε με την Αννίτα ο Στεφάνου-«Υπέρ του διαλόγου το ΑΚΕΛ»
Στη δημοσιότητα οι εκλογικές δαπάνες του Ανδρέα Μαυρογιάννη
Διεκδικεί τη θέση του Αντιπροέδρου στον ΔΗΣΥ ο Μιχάλης Μιχαήλ
Καταδικάζουν τα σοβαρά επεισόδια τα κόμματα-«Οι ευθύνες βαραίνουν όλους»
Παρέλαβε την ετήσια έκθεση του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου ο Πρόεδρος
Επίσημη πρώτη ΥΠΟΙΚ στη Βουλή με ειδήσεις και φλέγοντα θέματα στην ατζέντα
Οι «φιλοαριστεροί» Συναγερμικοί, η διατήρηση του κλίματος και η συζήτηση που δεν έγινε
Οι καταγγελίες, η αντίδραση του συστήματος και η ηρεμία της αιώνιας ανοχής
Αποχαιρέτησαν την αδελφή του Αυξεντίου-«Φεύγεις ήρεμη και ήσυχη, αγαθή θα είναι η μνήμη σου »
Αποστάσεις Λευκωσίας από Αθήνα-«Δεν μας δεσμεύει η απόφαση Ελλάδας για στήριξη Τουρκίας για ΙΜΟ»