Α. Μαυρογιάννης: Κάθε ψήφος μετρά, καμία ψήφος δεν πρέπει να πάει χαμένη για την αλλαγή

Ο υποψήφιος για την Προεδρία της Δημοκρατίας, Ανδρέας Μαυρογιάννης βρέθηκε στη συνεστίαση της Αναγέννησης Τρικώμου στη Χοιροκοιτία και της Ομόνοιας Άσσιας, στην Αλάμπρα.

Όπως αναφέρεται σε ανακοίνωση του επιτελείου του «η υποψηφιότητα του Ανδρέα Μαυρογιάννη, αγκαλιάζεται από παντού, στέλνοντας μηνύματα ελπίδας και νίκης, για την Κύπρο και τους ανθρώπους της».

Κατά τις ομιλίες του, ο Ανδρέας Μαυρογιάννης τόνισε ότι οι δύο επίδοξοι συνεχιστές του Νίκου Αναστασιάδη, δεν μπορούν να προσφέρουν λύσεις στα ζητήματα που ταλανίζουν τους πολίτες.

«Ούτε μπορούν, ούτε θέλουν να λάβουν μέτρα για την ακρίβεια και τον πληθωρισμό. Δεν έχουν ούτε την αξιοπιστία ούτε το πολιτικό κεφάλαιο, να προβούν σε μεταρρυθμίσεις ή να λάβουν μέτρα προς όφελος των πολιτών. Πρέπει να δοθεί ένα τέρμα στη δεκαετία που πλήγωσε την κυπριακή κοινωνία και την οικονομία, που αμαύρωσε το όνομα του κράτους μας από τα σκάνδαλα της διαφθοράς», ανέφερε.

Πρόσθεσε ότι, «έχουμε το όραμα, την ισχυρή βούληση και τους κατάλληλους ανθρώπους, για να φέρουμε την αλλαγή στον τόπο μας. Μία αλλαγή, που θα προσφέρει ευημερία και ποιότητα ζωής, σε όλους τους πολίτες χωρίς αποκλεισμούς και όχι για μία χούφτα λίγων και εκλεκτών».

Κλείνοντας, υπογράμμισε πως κάθε ψήφος μετρά, καμία ψήφος δεν πρέπει να πάει χαμένη, για την αλλαγή που τόσο έχει ανάγκη ο τόπος μας. 
 

Δειτε Επισης

Λ. Φουρλάς: Η ευθύνη δεν μεταβιβάζεται, αναλαμβάνεται
Ανέλαβε καθήκοντα η Ολγκίν-Δεν υπάρχει ανακοινώσιμο χρονικό πλαίσιο για την επίσκεψη της στην Κύπρο
«Έφοδος» Προέδρου στο Γενικό Νοσοκομείο Πάφου-Μήνυμα στήριξης προς τα νοσοκομεία
Ν. Χριστοδουλίδης: Σημαντικός πυλώνας του δημοκρατικού μας οικοδομήματος τα ΜΜΕ
Πρόεδρος: Eνισχύονται δράσεις για αντιμετώπιση της εξάρτησης από τυχερά παιγνίδια
A. Δημητρίου: Η ευρωπαϊκή πολιτιστική ταυτότητα αποτελεί βασικό συστατικό του οικοδομήματος της ΕΕ
Θέλουν να βγουν και από πάνω στα κατεχόμενα μετά την καταδίκη για σφετερισμό-Αντίποινα με απειλές για πλήρες άνοιγμα Βαρωσιού
Κοινό ανακοινωθέν για την επιστροφή μεταναστών-«Σε συνεννόηση με τη Συρία στο πλαίσιο Συμφωνίας»
Στις 21 Μαΐου συνεδριάζει ξανά η Τεχνική Επιτροπή για τη νεολαία
Συναντήθηκε με τον Πρόεδρο ο Παπαδούρης-«Στην εποικοδομητική αντιπολίτευση οι Οικολόγοι»