Ο Τραμπ ξεκίνησε την εκστρατεία του για το 2024-«Θα ξεριζώσω το βαθύ κράτος»

Με συνθήματα από τα παλιά, από αυτά που τον έφεραν στον Λευκό Οίκο το 2016, ο Ντόναλντ Τραμπ  άρχισε ουσιαστικά την προεκλογική του εκστρατεία για τις προεδρικές εκλογές στις ΗΠΑ που απέχουν σχεδόν δύο χρόνια.

Επισκέφτηκε το Νιου Χαμσάιρ και τη Νότια Καρολίνα, δύο πολιτείες που ψηφίζουν νωρίς για το χρίσμα των κομμάτων, για να πει στο κοινό του ότι το 2024 «είναι μια ευκαιρία να σώσουμε τη χώρα» και ότι «χρειαζόμαστε έναν ηγέτη που θα το κάνει από την πρώτη ημέρα». Εννοεί φυσικά τον εαυτό του.

Όπως είπε από τη Νότια Καρολίνα, «θέλουμε έναν μαχητή που μπορεί να υψώσει ανάστημα στην Αριστερά, στο έλος, στα ΜΜΕ και το βαθύ κράτος». Το «έλος της Ουάσινγκτον» ήταν μια από τις αγαπημένες του φράσεις στις εκλογές του 2016 για τους γραφειοκράτες και τα συμφέροντα, ένα έλος που είχε υποσχεθεί ότι θα αποξήρανε.

Συνέχισε στην ομιλία του με αιχμές κατά των «Ρεπουμπλικανών μόνο στο όνομα» (RINOs), όπως και κατά αυτών που τάσσονται υπέρ της παγκοσμιοποίησης και της Κίνας. «Εμείς στεκόμαστε στο πλευρό της Αμερικής», είπε.

Είπε στο κοινό ότι «χρειάζεστε έναν πρόεδρο που θα τα βάλει με όλο το σύστημα» και υποσχέθηκε ότι «μαζί σας θα ολοκληρώσουμε τη μισοτελειωμένη δουλειά να κάνουμε την Αμερική Ξανά Μγάλη».

Έδωσε όμως και μια πρόγευση για το ποια θα είναι τα μεγάλα ζητήματα που θα τον απασχολήσουν. Είναι «οι αριστεροί ρατσιστές που θέλουν να κατηχήσουν τη νεολαία», όπως είπε, για να προσθέσει «Κάτω τα μαρξιστικά χέρια από τα παιδιά μας».

Είναι, ακόμη, τα ζητήματα του φύλου. «Ο Θεός έφτιαξε δύο φύλα, τους άνδρες και τις γυναίκες», είπε και υποσχέθηκε ότι δεν θα συμμετέχουν άνδρες μαζί με τις γυναίκες.

Πηγή: Πρώτο Θέμα

Δειτε Επισης

Αποκεφάλισαν δήμαρχο πόλης του Μεξικού έξι μέρες μετά την ανάληψη των καθηκόντων του
Πώς έχει αλλάξει τους Ισραηλινούς η σφαγή της 7η Οκτωβρίου-Μία κοινωνία σε απόλυτο σοκ
Ρίγη συγκίνησης στις εκδηλώσεις μνήμης της 7ης Οκτωβρίου-Τιμήθηκαν τα θύματα της επίθεσης (pics)
ΒΙΝΤΕΟ: Η Χεζμπολάχ χτύπησε εστιατόριο στην Χάιφα, νέοι βομβαρδισμοί του Ισραήλ σε Λίβανο και Συρία
Ένας χρόνος από την επίθεση της Χαμάς στο Ισραήλ-Η Μέση Ανατολή στο χείλος της αβύσσου
LIVE: Οι IDF σφυροκοπούν Γάζα και Λίβανο στην επέτειο της 7ης Οκτωβρίου-Σειρήνες ήχησαν στο Τελ Αβίβ
Ο πόλεμος της εικόνας και της προπαγάνδας στα πεδία των μαχών-«Μπορεί να καθορίσει την κρίση των πολιτών»
Αποκάλυψη βόμβα-«Υπάρχουν τρία sex tapes του Diddy με πασίγνωστους celebrities»
Ακυρώνονται όλες οι πτήσεις στα αεροδρόμια του Ιράν από τις 9 το βράδυ
Reuters: Αποδεικτικά στοιχεία για εμπλοκή του Ιράν σε τρομοκρατικές ενέργειες στη Δύση-Είχε σχεδιαστεί επίθεση και στην Αθήνα