«Δεν θα μιλήσω για τις αποφάσεις των διαιτητών, αν το κάνω θα έχω πρόβλημα»

Για το παιχνίδι με την Πάφο, αλλά και για προηγούμενο παιχνίδι με τη Νέα Σαλαμίνα, μίλησε ο προπονητής της Ομόνοιας, Γιανίκ Φερέρα. 

Ο τεχνικός των πρασίνων της Λευκωσίας, μίλησε στην κάμερα της ομάδας και αναφερόμενος στο επερχόμενο παιχνίδι της Κυριακής σημείωσε ότι θα είναι απέναντι σε μία καλή ομάδα. Ο Βέλγος προπονητής εξέφρασε και την άποψή του για το προηγούμενο παιχνίδι της ομάδας της Λευκωσίας, απέναντι στη Νέα Σαλαμίνα και παρουσιάστηκε ενοχλημένος με τη στάση των διαιτητών. 

Όσα ανέφερε ο Γιανίκ Φερέρα:

Τι πιστεύετε για το παιχνίδι της Κυριακής απέναντι στην Πάφος FC;

«Θα είναι ένα δύσκολο παιχνίδι απέναντι σε μία καλή ομάδα».

Ποια η άποψη σας για τον προηγούμενο αγώνα απέναντι στη Νέα Σαλαμίνα;

«Δεν θα μιλήσω για τις αποφάσεις των διαιτητών, γιατί αν το κάνω αυτό θα έχω πρόβλημα. Καλύτερα να μιλήσω για τη δική μας εμφάνιση, που ήταν σωστή σε αρκετούς τομείς. Είχαμε πολλές προϋποθέσεις στο δικό τους μισό που προσπαθήσαμε να παίξουμε σωστό ποδόσφαιρο. Δεν ήταν εύκολο αυτό γιατί υπήρχαν πολλοί παίκτες πίσω από την μπάλα. Πολλοί παίκτες στο έδαφος για δύο λεπτά, να περιμένουν τους φυσιοθεραπευτές να περάσουν μέσα. Πολλοί ψεύτικοι τραυματισμοί που χαλούσαν τον ρυθμό του αγώνα. Με αυτά τα δεδομένα δεν ήταν εύκολο για εμάς. Αν κάποιοι δεν κάνουν κάτι για αυτά, τότε το ποδόσφαιρο θα συνεχίσει έτσι δυστυχώς. Δεν ρίχνω καμιά ευθύνη στα παιδιά γιατί προσπάθησαν. Ζητήσαμε στο ημίχρονο να έχουν πειθαρχία και ψυχραιμία και τα πήγαν καλά. Δημιούργησαν πολλές προϋποθέσεις, παρά το γεγονός ότι υπήρχαν πολλοί παίκτες της Νέας Σαλαμίνας πίσω από την μπάλα. Πρέπει να κοιτάξουμε μπροστά τώρα και να προετοιμαστούμε για την Πάφος FC».

 

Δειτε Επισης

Μεταφέρθηκαν 76 μετανάστες από την Κύπρο στη Γαλλία
Λ. Φουρλάς: Με επίκεντρο τον άνθρωπο, στόχος κανείς να μην μείνει πίσω
Σε επαφή με ΕΛ.ΑΣ. η Αστυνομία-Ζήτησε πληροφόρηση για την υπόθεση των τρομοκρατών
Συνελήφθη 17χρονος που φέρεται να ακολουθούσε και να παρενοχλούσε γυναίκες στην Αγία Νάπα
ΒΙΝΤΕΟ: Εικοσιενάχρονος σταματούσε αυτοκίνητα στη μέση του δρόμου-Έστειλε αστυνομικό στο νοσοκομείο
Ακρωτηριασμός οκτάχρονου σε σχολείο της Πολίχνης-Έκλεισε πόρτα πάνω στο χέρι του
Σύγκρουση στρατιωτικών ελικοπτέρων στο Κεντάκι-Φόβοι για νεκρούς
Η πρώτη αντίδραση του Τατάρ μετά τις αποδοκιμασίες-«Για άλλη μια φορά, είδαμε τη ντροπή τους»
Νέα στοιχεία για το τρομοκρατικό δίκτυο στην Ελλάδα-Εξετάζουν άλλους οκτώ
Στα σκαριά ο σιγαστήρας για τα μοτιφαρισμένα οχήματα που προκαλούν θόρυβο