Άρχισε απεργία πείνας η μητέρα της 12χρονης στα Σεπόλια-«Είναι σε τραγική κατάσταση»

Απεργία πείνας ξεκίνησε η μητέρα της 12χρονης από τα Σεπόλια, που βιάστηκε κατ’ επανάληψη και εκπορνεύτηκε.

Η μητέρα της ανήλικης προχώρησε σε αυτή την κίνηση μετά από την απόρριψη του αιτήματός της για αντικατάσταση της προσωρινής κράτησής της με περιοριστικούς όρους.

Το Συμβούλιο Πλημμελειοδικών Αθηνών απέρριψε το αίτημα κατά πλειοψηφία, κρίνοντας πως η κατηγορούμενη για μαστροπεία της κόρης της είναι ύποπτη τέλεσης νέων αξιόποινων πράξεων εάν αποφυλακιστεί.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: Ραγδαίες εξελίξεις, συνελήφθη η μητέρα της 12χρονης-Η πρώτης της αντίδραση

«Είναι σε τραγική κατάσταση»

Μιλώντας στο MEGA, ο δικηγόρος της μητέρας της 12χρονης, Απόστολος Λύτρας είπε πως «είναι σε τραγική κατάσταση και εκείνη και τα παιδιά της» ενώ συμπλήρωσε πως η «έχει ξεκινήσει απεργία πείνας».

«Πράγματι έχει απορριφθεί το αίτημα αποφυλάκισης κατά πλειοψηφία, ανάμεσα σε 3 δικαστές, η μία δικαστής είχε την άποψη ότι πρέπει να αποφυλακιστεί, και μάλιστα έφερε ένα βούλευμα 40 σελίδων που εξηγούσε του λόγους που έπρεπε να αποφυλακιστεί. Παρόλα αυτά κατά πλειοψηφία δεν έγινε δεκτό το αίτημα. Εμείς όταν μας δοθεί η δυνατότητα με βάση τον νόμο θα υποβάλουμε νέο αίτημα για την αποφυλάκιση. Έχει ξεκινήσει απεργία πείνας. Δεν μπορώ να το κρίνω αυτό, μου είπε ότι είναι σε τραγική κατάσταση και εκείνη και τα παιδιά της» είπε χαρακτηριστικά ο κ. Λύτρας.

«Το μόνο που μπορώ να κάνω είναι να υποβάλουμε νέο αίτημα για την αποφυλάκισή της. Θεωρείται ύποπτη τελέσεως νέων αδικημάτων, ωστόσο δεν το θεωρώ λογικό» κατέληξε.

Πηγή: in.gr 

Δειτε Επισης

Η 16χρονη Maja ήταν το θύμα του 17χρονου Πολωνού που συνελήφθη στην Κατερίνη
Στα δικαστήρια της Αλεξανδρούπολης ο 59χρονος που συνελήφθη για κατασκοπεία
Σκότωσε, έκαψε και πέταξε σε κάδο γυναίκα στην Πολωνία-Μετά το έγκλημα πήγε διακοπές στην Ελλάδα
Μέλη συμμορίας παρίσταναν τους ενοικιαστές και άδειαζαν σπίτια
Επεισόδιο με πυροβολισμούς στη Θεσσαλονίκη-«Βγες έξω θα σε σκοτώσω»
Νέα ηχητικά ντοκουμέντα από την τραγωδία στα Τέμπη-Ουρλιαχτά παιδιών, «πήρε φωτιά το τρένο»
Πώς έφτασαν οι Ελληνικές Αρχές μέσω Λιθουανίας στον 59χρονο «κατάσκοπο» -ελαιοχρωματιστή» στην Αλεξανδρούπολη
Τι «δείχνουν» οι ιστολογικές εξετάσεις ως αίτιο θανάτου του Βασίλη Καλογήρου-Τα νέα δεδομένα
Για ένα... κόκκινο φανάρι ξυλοκόπησαν τον 36χρονο μπροστά στο παιδί του στη Θεσσαλονίκη
Σοκάρουν οι μαρτυρίες για τον θάνατο της 47χρονης στην Πάτρα-«Είδα το κεφάλι της κάτω από το φορτηγό»