Αρίνα Σαμπαλένκα: Το κορίτσι που κατέκτησε το Australian Open λατρεύει να... γδύνεται

Αν και προέρχεται από μια «παγωμένη» χώρα όπως είναι η Λευκορωσία η Αρίνα Σαμπαλένκα είναι ένα ... θερμό κορίτσι και μια τενίστρια που εκφράζει έντονα τα συναισθήματα της μέσα στα κορτ.

Η νέα βασίλισσα του Australian Open δεν είναι μια συνηθισμένη τενίστρια. Είναι ένα κορίτσι που γεννήθηκε στο Μινσκ το 1998 αλλά το 2019 έχασε στην τρυφερή ηλικία των 21 τον πατέρα της.

Παλιός πρωταθλητής του χόκεϊ επι πάγου, ο Σεργκέι, έφυγε ξαφνικά από τη ζωή σε ηλικία 43 ετών. Η Αρίνα μαζί με τη μαμά της και την μικρότερη αδελφή υπέστησαν σοκ.

Η Σαμπαλένκα είχε αρχίσει να κάνει σημαντικές επιτυχίες στο τένις και ο πατέρας της καμάρωνε. Ξαφνικά άλλαξαν όλα στη ζωή της.

Ο πατέρας της ήταν εκείνος που την οδήγησε στο τένις αν και αγαπούσε το χόκεϊ επί πάγου. Ένα μεσημέρι πέρασαν με το αυτοκίνητο έξω από ένα γήπεδο τένις στο Μινσκ και ο Σεργκέι σκέφτηκε πως θα ήταν καλό το κορίτσι του να παίξει τένις.

 

Έτσι άρχισαν όλα. Σε ηλικία 6 ετών. Πάντα της έλεγε ότι θέλει να την καμαρώσει στο Νο1 της παγκόσμιας κατάταξης. Η Σαμπαλένκα επέστρεψε στο Νο2 και έχει υποσχεθεί στον πατέρα της ότι θα ανέβει και στο Νο1.

«Παλεύω προσπαθώ να πετύχω αυτό που ήθελε ο πατέρας μου. Να φτάσω στο Νο1. Μου δίνει δύναμη αυτή η σκέψη» είχε πει σχετικά με το όνειρο του μπαμπά της.

«Η ζωή μου άλλαξε μετά από τον θάνατο του πατέρα μου» είχε σημειώσει για τον θάνατό του σε παλαιότερη συνέντευξη της και συνέχισε: «Ήταν κάτι απροσδόκητο. Ήταν μόλις 43 ετών. Δεν ήθελα να το συζητώ. Μετά από τον θάνατο του πατέρα μου κατάλαβα πως υπάρχουν πολλά σημαντικά πράγματα στη ζωή.

 

  

  

  

  

  

 

Είδα πως το τένις είναι σημαντικό αλλά είναι ένα μέρος αυτής της ζωής πιο μικρό. Δεν μου αρέσει να χάνω στο τένις αλλά μου αρέσει να απολαμβάνω τη ζωή. Πρέπει να απολαύσουμε το χρόνο μας στα κορτ και εκτός από αυτά».

Η Σαμπαλένκα που είναι ένα ψηλό (1.82) και όμορφο κορίτσι έχει τρομερά προσόντα ως τενίστρια αλλά στους αγώνες της έχει πολλά ξεσπάσματα.

 

Θα την δει κανείς να κλαίει εν ώρα αγώνα όταν κάνει το ένα λάθος μετά το άλλο. Έχει φτάσει στα όρια της κατάθλιψης και η απώλεια του πατέρα της άλλαξε όντως τη ζωή της.

Την έκανε πιο συναισθηματική αλλά παράλληλα την έμαθε να κυνηγάει με πάθος τους στόχους της όπως έκανε και εκείνος. Η νέα πρωταθλήτρια του AO μοιράζει τη ζωή της ανάμεσα στη Φλόριντα και στο Μινσκ.

 

  

  

Από τη μια η παγωμένη πατρίδα της και από την άλλη το ζεστό Miami. Εκεί μένει και ο έρωτας της ζωής της. Είναι ο Κοντσαντίν Κολτσόφ.

Λευκορώσος και αυτός με θητεία στην εθνική ομάδα χόκεϊ επί πάγου (2 συμμετοχές σε Ολυμπιακούς Αγώνες) αλλά και στο NHL. Έκανε σπουδαία καριέρα στο χόκεϊ και συνεχίζει να το υπηρετεί από άλλο πόστο.

Είναι μαζί από το 2021 και ο Κονσταντίν είναι 17 χρόνια μεγαλύτερος της. Λατρεύουν την κοινή ζωή τους στο Μαϊάμι, το χόκεϊ αλλά και τις επισκέψεις στην έδρα των Heat για να απολαύσουν μπάσκετ.

Πριν από εκείνο η Σαμπαλένκα είχε αρραβωνιαστεί τον παλιό παίκτη του χόκεϊ Ματβέϊ Μπόζκο. Ήταν μαζί για χρόνια, επισημοποίησαν τη σχέση τους το 2019 αλλά χώρισαν γρήγορα.

  

  

Η Αρίνα Σαμπαλένκα λατρεύει την θάλασσα, τον ήλιο, αρέσκεται στο να φωτογραφίζεται με μαγιό και έχει τρέλα με τα τριαντάφυλλα.

Κόκκινα και άσπρα. Αυτό είναι το καλύτερο δώρο που μπορείς να της κάνεις. Επίσης της αρέσει πολύ το διάβασμα, η ροκ μουσική και αγαπημένο της βιβλίο είναι ο "Κόμης Μοντεχρίστος".

Η Αρίνα Σαμπαλένκα λατρεύει την θάλασσα, τον ήλιο, αρέσκεται στο να φωτογραφίζεται με μαγιό και έχει τρέλα με τα τριαντάφυλλα. Κόκκινα και άσπρα. Αυτό είναι το καλύτερο δώρο που μπορείς να της κάνεις. Επίσης της αρέσει πολύ το διάβασμα, η ροκ μουσική και αγαπημένο της βιβλίο είναι ο "Κόμης Μοντεχρίστος".

Έχει στο χέρι της έναν τίγρη για τατουάζ και το παρατσκούκλι της είναι "Tiger". Της αρέσει το καλό φαγητό και λατρεύει να τρώει τα φαγητά της γιαγιά της, μαθαίνοντας παράλληλα και τις συνταγές.

Στα τενιστικά, έχει 12 τίτλους με κορυφαίο το AO του 2023, και μόνο από το prize money έχει κερδίσει 15 εκατ. δολάρια.

Είναι περήφανη για τη χώρα της, την Λευκορωσία, και στεναχωρήθηκε που δεν της επέτρεψαν να συμμετάσχει στο Wimbledon 2022, αφού η χώρα της είναι σύμμαχος της Ρωσίας η οποία έχει εισβάλει στην Ουκρανία.

Πηγή: Πρώτο Θέμα

Δειτε Επισης

Στεφάνου: Πορευόμαστε με αισιοδοξία και αυτοπεποίθηση προς τις Ευρωεκλογές
Ανοικτή επιστολή από τη μητέρα της αδικοχαμένης Μαριλένας-«Έκλαψα περισσότερο από κάθε άλλη μέρα για την κόρη μου»
BINTEO: Πήγε για κούρεμα και τον πήρε ο ύπνος-Η απόφαση του κουρέα που έγινε viral
Το Χάρβαρντ ζητά συγγνώμη και αφαιρεί το δέσιμο βιβλίου-Ήταν φτιαγμένο από... ανθρώπινο δέρμα
Αναμένει υλοποίηση έργων και προειδοποιεί η Συντ. Γονέων Σχολείων του Ύψωνα
Ξεδίπλωσε το πλάνο του για τα πρόστιμα ο Βαφεάδης-Στο τραπέζι η μείωση κατά 50% του εξώδικου υπό προϋποθέσεις
Στις 18 Απριλίου απαντά η 47χρονη σε κατηγορίες για κλοπές μέσω καρτών paysafe
Δείχνει παραβίαση ανθρωπίνων δικαιωμάτων λόγω της διχοτόμησης η έκθεση των ΗΕ-Υποδείξεις για τα οδοφράγματα
Μη διενέργεια ελέγχου σε όλες τις περιπτώσεις εσόδων της ΓΔ Ανάπτυξης διαπιστώνει η Ελεγκτική
Ο πρώην μεγιστάνας των κρυπτονομισμάτων Σαμ Μπάνκμαν-Φριντ καταδικάστηκε σε 25 χρόνια φυλάκισης