ΒΙΝΤΕΟ: Ν. Αναστασιάδης: Συνεχίζω με Αβέρωφ, όσοι με αγαπάτε αυτό ζητώ

Τη στήριξη του προς το πρόσωπο του Αβέρωφ Νεοφύτου, εξέφρασε για άλλη μια φορά ο Νίκος Αναστασιάδης, ο οποίος παρευρέθηκε στη χθεσινή τελική συγκέντρωση του υποψήφιου Προέδρου στην Επαρχία Λάρνακας.

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κατά τη διάρκεια της ομιλίας του απάντησε σε όσους τον έχουν πει να συνεχίσει στο τιμόνι της Προεδρίας, ενώ παράλληλα τόνισε ότι οι ανατροπές των δημοσκοπήσεων δεν είναι ακατόρθωτες, καθώς όπως είπε στον Δημοκρατικό Συναγερμό είναι επαναστάτες. 

Όπως είπε ο Πρόεδρος «κάποιοι από τους αγαπημένους μου, όλοι είστε αγαπημένοι μου, υπήρχαν όμως κάποιοι που ξεκινήσαμε στη Νεολαία ή από τις Τοπικές Επιτροπές που ήσαν εκ των φανατικών φίλων του Αναστασιάδη. Όλους σας ευγνωμονώ, όλους σας ευχαριστώ και για την αγάπη και για την εμπιστοσύνη».

Προσθέτοντας ότι «μου λένε πολλές φορές ''Πρόεδρε θα έπρεπε να συνεχίσεις''. Η απάντηση μου είναι μια. ''Θα συνεχίσω με τον Αβέρωφ Νεοφύτου''. Μόνο έτσι. Αυτό είναι που ζητώ απ' όλους σας. Αυτή είναι η συνέχεια της πορείας μου. Αν με αγαπάτε, όσοι με αγαπάτε, όσοι με στηρίξατε, μην παρεκκλίνετε από αυτή την έκκληση».

Παράλληλα, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας ανέφερε «από σήμερα συστρατευτείτε. Ο καθένας να γίνει στρατιώτης, από αύριο να μην αμελήσει ούτε ένα λεπτό. Οι μεταβολές γίνονται την τελευταία εβδομάδα. Οι ανατροπές γίνονται την τελευταία εβδομάδα και είστε σε θέση, γιατί είμαστε επαναστάτες. Γιατί το δείξαμε πολλές φορές, γιατί ανατρέψαμε δημοσκοπήσεις. Θέλετε να συνεχίσει ο Αναστασιάδης; Ψηφίστε Αβέρωφ Νεοφύτου. Σας ευχαριστώ θερμά».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ 

Δειτε Επισης

Ενημέρωσε τους ευρωπαίους για τις προσπάθειες επανέναρξης των συνομιλιών ο Κόμπος
Θα δει Μακρόν και Σολτς στις Βρυξέλλες ο Χριστοδουλίδης
Οι εννέα προτεραιότητες του Μιχάλη Χατζηγιάννη για το Υφυπουργείο Πολιτισμού
Σε κοινές παραγγελίες πυρομαχικών του Ευρωπαϊκού Οργανισμού Άμυνας συμμετέχει η Κύπρος
Έδωσε διαβεβαιώσεις στην Αννίτα ο ΔΚΤ-«Δεν συντρέχει λόγος ανησυχίας για τις κυπριακές τράπεζες»
Χαρτοπόλεμος Δημητρίου-ΑΚΕΛ για τη χρηματοδότηση από ρωσικό λόμπι
Επιστολή ΔΗΠΑ στον ΥΠΕΣ για προσφυγικές πολυκατοικίες-Οι εισηγήσεις Γιακουμή
Διαβεβαίωση Προέδρου στον Πρωθυπουργό του Λιβάνου για στήριξη του λαού του
Βλέπει πρώτα Ούρσουλα και μετά Σαρλ Μισέλ στις Βρυξέλλες ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης
«Η μελέτη για τις προσφυγικές κατοικίες κρύφτηκε στα συρτάρια, δεν έχει δοθεί καν στη Βουλή»