ΒΙΝΤΕΟ: Ν. Αναστασιάδης: Συνεχίζω με Αβέρωφ, όσοι με αγαπάτε αυτό ζητώ

Τη στήριξη του προς το πρόσωπο του Αβέρωφ Νεοφύτου, εξέφρασε για άλλη μια φορά ο Νίκος Αναστασιάδης, ο οποίος παρευρέθηκε στη χθεσινή τελική συγκέντρωση του υποψήφιου Προέδρου στην Επαρχία Λάρνακας.

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κατά τη διάρκεια της ομιλίας του απάντησε σε όσους τον έχουν πει να συνεχίσει στο τιμόνι της Προεδρίας, ενώ παράλληλα τόνισε ότι οι ανατροπές των δημοσκοπήσεων δεν είναι ακατόρθωτες, καθώς όπως είπε στον Δημοκρατικό Συναγερμό είναι επαναστάτες. 

Όπως είπε ο Πρόεδρος «κάποιοι από τους αγαπημένους μου, όλοι είστε αγαπημένοι μου, υπήρχαν όμως κάποιοι που ξεκινήσαμε στη Νεολαία ή από τις Τοπικές Επιτροπές που ήσαν εκ των φανατικών φίλων του Αναστασιάδη. Όλους σας ευγνωμονώ, όλους σας ευχαριστώ και για την αγάπη και για την εμπιστοσύνη».

Προσθέτοντας ότι «μου λένε πολλές φορές ''Πρόεδρε θα έπρεπε να συνεχίσεις''. Η απάντηση μου είναι μια. ''Θα συνεχίσω με τον Αβέρωφ Νεοφύτου''. Μόνο έτσι. Αυτό είναι που ζητώ απ' όλους σας. Αυτή είναι η συνέχεια της πορείας μου. Αν με αγαπάτε, όσοι με αγαπάτε, όσοι με στηρίξατε, μην παρεκκλίνετε από αυτή την έκκληση».

Παράλληλα, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας ανέφερε «από σήμερα συστρατευτείτε. Ο καθένας να γίνει στρατιώτης, από αύριο να μην αμελήσει ούτε ένα λεπτό. Οι μεταβολές γίνονται την τελευταία εβδομάδα. Οι ανατροπές γίνονται την τελευταία εβδομάδα και είστε σε θέση, γιατί είμαστε επαναστάτες. Γιατί το δείξαμε πολλές φορές, γιατί ανατρέψαμε δημοσκοπήσεις. Θέλετε να συνεχίσει ο Αναστασιάδης; Ψηφίστε Αβέρωφ Νεοφύτου. Σας ευχαριστώ θερμά».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ 

Δειτε Επισης

Λειτουργεί ξανά ο ανθρωπιστικός διάδρομος-Αναχώρησε από Λάρνακα το σκάφος Jennifer για Γάζα
Στοίχημα για το ΑΚΕΛ να επικρατήσουν οι δυνάμεις που βάζουν σε πρώτο πλάνο την πλειοψηφία
Ο Τατάρ θεωρεί πως η εισβολή έφερε... ειρήνη-Επιμένει σε ίση κυριαρχία και εγγυήσεις
Για ήττα της Λεμεσού κάνει λόγο ο υποψήφιος Δήμαρχος Γιάννης Αρμεύτης
Ανακηρύχθηκαν χωρίς ανθυποψήφιο τέσσερις Αντιδήμαρχοι στην επαρχία Λάρνακας
Διαφωνεί με μεταφορά Σχολής ΤΕΠΑΚ ο υποψήφιος Δήμαρχος Λεμεσού Χρ. Μιχαηλίδης
Από φόρο και δανεισμό 68 εκατ. στερλίνες για «επιτροπή ακίνητης περιουσίας»
Αυτοί είναι όλοι οι υποψήφιοι δήμαρχοι, αντιδήμαρχοι και πρόεδροι Επαρχιακών Οργανισμών
Στηρίζει Ελεγκτή με το γάντι το ΔΗΚΟ-Επιτίθεται στον Πρόεδρο για τη θεσμική σύγκρουση το ΑΚΕΛ
Βρετανοκύπριος γυμναστής διεκδικεί τη δημαρχία του Λονδίνου