Η θέση του ΑΠΟΕΛ για το ενδεχόμενο τρίτης μεταγραφής και το ενδιαφέρον για Καρώ

Για το ντέρμπι κορυφής με την ΑΕΚ αλλά και το ενδιαφέρον που προέκυψε για τον Ανδρέα Καρώ, μίλησε ο εκπρόσωπος Τύπου του ΑΠΟΕΛ. 

«Είναι μια πρώτης τάξεως ευκαιρία να επιστρέψουμε στην κορυφή. Ένα παιχνίδι που περιμένει κάθε φίλαθλος να το δει. Αν μπορέσουμε να παρουσιάσουμε τις δικές μας δυνατότητες θα καρπωθούμε και τα οφέλη. Δεν είμαι από αυτούς που πιστεύουν ότι οποιοδήποτε αποτέλεσμα θα καθορίσει το οτιδήποτε για τον τίτλο. Υπάρχει πάρα πολύς δρόμος για να χρίσουμε κάποιον ως φαβορί», ανέφερε ο Νεκτάριος Πετεβίνος μιλώντας στον ΣΠΟΡ FM.

Στη συνέχεια πρόσθεσε ότι «πρέπει να πω ότι στατιστικά το ΑΕΚ Αρένα μας δυσκολεύει. Στην τελευταία φορά που το επισκεφτήκαμε κερδίσαμε με δραματικό τρόπο. Θα είναι ένα ενδιαφέρον παιχνίδι. Η προϊστορία δεν παίζει ρόλο. Κάθε αγώνας είναι μια διαφορετική ιστορία. Πάμε με στόχο να κερδίσουμε».

Για τα αγωνιστικά δεδομένα ο εκπρόσωπος Τύπου του ΑΠΟΕΛ ανέφερε πως «επιστροφή μπορεί να θεωρηθεί ο Κοσταντίνοφ. Εκτός έχουμε τους Βιγιαφάνιες και Δώνη. Ο Λούκας μπήκε και έκανε κάποια τμήματα της προπόνησης με μπάλα. Θα χρειαστεί ακόμη μια βδομάδα όπως υπολογίζω. Ο Δώνης μετά από το χτύπημα στο τελευταίο παιχνίδι δεν θα είναι στις επιλογές. Το έχει η μοίρα μας φέτος το κάθε χτύπημα να μην είναι επιπόλαιο. Από την άλλη θα δούμε πως ο κ. Μιλόγεβιτς θα αξιολογήσει την ετοιμότητα του Μακέντα και αν θα είναι στην αποστολή. Μπήκε στις προπονήσεις και είναι θέμα του προπονητή. Θεωρώ ότι οι πιθανότητες να είναι στην αποστολή είναι αυξημένες».

Για τις μεταγραφές Μπεν και Μακέντα είπε ότι «το προφίλ των μεταγραφών το είχε καθορίσει ο κ. Μιλόγεβιτς. Ήθελε ποδοσφαιριστές έτοιμους. Είναι δύο ποδοσφαιριστές με ποιότητα, εμπειρία και είναι προσωπικότητες. Ήρθα να καλύψουν το κενό του Μάγκλιτσα και του Μπλουμ. Στη θεωρία είμαστε ικανοποιημένοι αλλά θα φανεί στον αγωνιστικό χώρο. Είναι δύο προσθήκες που έχουν την προοπτική να βελτιώσουν την ομάδα. Είναι σημαντικό ότι έρχονται στην ομάδα και ξέρουν κάποιους ποδοσφαιριστές από πριν. Ο Μακέντα να σας ενημερώσουμε ότι γνωρίζει πολύ καλά ελληνικά. Κάνει πιο εύκολη την προσαρμογή του».

Σ ερώτηση εάν υπάρχει το ενδεχόμενο να γίνει τρίτη μεταγραφή είπε πως «αυτή τη στιγμή πoυ μιλάμε όχι. Δεν υπάρχει τέτοια πρόθεση. Πολλές φορές όμως ο δικός σου προγραμματισμός δεν καθορίζεται μόνο από τις δικές σου σκέψεις. Το πιθανότερο όχι αλλά δεν μπορώ να είμαι απόλυτος».

Για τον Καρώ ο Νεκτάριος Πετεβίνος ανέφερε πως «η περίπτωση του Ανδρέα κατέληξε σε βολιδοσκόπηση από ομάδα του εξωτερικού. Οι προϋποθέσεις δεν μας έβρισκαν σύμφωνους και γι’ αυτό δεν προχώρησε. Αυτή τη στιγμή που μιλάμε δεν υπάρχει κάτι. Ο Ανδρέας είναι μέλος του ρόστερ μας. Δεν υπάρχει σκέψη να φύγει κάποιος ποδοσφαιριστής».

Δειτε Επισης

Τα πρώτα λόγια της 12χρονης μετά την ενοχή του Μίχου-«Η πιο ευτυχισμένη μέρα της ζωής μου»
Συνελήφθησαν εννέα άτομα στο Τατζικιστάν ως ύποπτα για την πολύνεκρη επίθεση στη Μόσχα
Ζητούν ακύρωση της διαδικασίας για τη Μονή Αββακούμ οι μοναχοί-Το υπόμνημα στην Ιερά Σύνοδο
Καταγγελία για κακοποίηση ηλικιωμένου από τη σύζυγό του-Ενήμερες και οι ΥΚΕ
Παρουσίασε το σχέδιο με τις 50 δράσεις για την κοινωνική ένταξη των μεταναστών ο ΥΠΕΣ
Ομόφωνα ένοχη η Ρούλα Πισπιρίγκου για το θάνατο της Τζωρτζίνας-Της επιβλήθηκε ισόβια κάθειρξη
Πρόστιμα 80,000 ευρώ σε παροχείς για καταχρήσεις στο ΓεΣΥ-Πέραν των 350 διερευνήσεων
Ένοχος ο Ηλίας Μίχος για το βιασμό της 12χρονης-Αθώα η μητέρα
ΒΙΝΤΕΟ: Επεισόδια κατά τη μεταγωγή του Μίχου και των άλλων κατηγορουμένων στην υπόθεση Κολώνου
Για πρόσκληση Γκουτέρες σε Τατάρ για συνάντηση κάνουν λόγο τα κατεχόμενα